Чи допомагає реабілітаційний центр при лудоманії

• Автор теми Автор теми Димч
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 784

Димч

Форумчанин
Дописи
476
Реакції
186
Бали
5125
Димч не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу почути думку тих хто побував в реабілітаційну центрі, допомогло позбутися ігрової залежності

Поки будете жаліти себе, вам ніхто не допоможе і не вилікує. Для початку потрібно прийняти свою проблему і пробачити себе за те що відбулось, взяти всі сили в кулак в рухатись вперед і вирішувати потихеньку ті проблеми які у вас викликала лудоманія

Відповіді такі не однозначні... Реабілітація не зробить того що маєте зробити Ви, з цим згодна, але вона може дати розуміння суті, інструменти та колосальну підтримку тих хто дійсно розуміє цю хворобу зсередини.
Особливо якщо сам процес центру сфокусований на те щоб людина дорослішала, в не просто пересиділа і залишалась на тому ж рівні розвитку

Відповіді такі не однозначні... Реабілітація не зробить того що маєте зробити Ви, з цим згодна, але вона може дати розуміння суті, інструменти та колосальну підтримку тих хто дійсно розуміє цю хворобу зсередини.
Особливо якщо сам процес центру сфокусований на те щоб людина дорослішала, в не просто пересиділа і залишалась на тому ж рівні розвитку
реабілітація це лише спосіб на вас заробити, так само це працює і з алкоголізмом, вихід один - просто перестати грати і все...

реабілітація це лише спосіб на вас заробити, так само це працює і з алкоголізмом, вихід один - просто перестати грати і все...
Хтось сам може, я і не заперечую,
А комусь потрібна допомога в цьому. Не всі люди сильні одразу, деяким спочатку потрібно накачати "м'язи", "прокачати витривалість", розширити розуміння самої проблеми.
І спеціалісти це ті хто допоможе це зробити

Хочу почути думку тих хто побував в реабілітаційну центрі, допомогло позбутися ігрової залежності
Спілкувався з людьми чув їхні історії ігромана цент Не особо не може він не особливо знає як боротися з ігроманією моя думка більшість людей з вітам виходять і всьо починається так само
Раджу програму АА 12 шагів
Там багато людей виходять нормальними людьми

Назад
Угорі