Чи будуть дзвонити на роботу колектори через 5 років?

• Автор теми Автор теми Vasabi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 295

Vasabi

✩ Premium ✩
Дописи
298
Реакції
222
Бали
5125
Vasabi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, майже 5 років пройшло з моменту, як я влізла в мфо, деякі закрила ,при цьому була в декреті до 4 років і 3 місяці, тепер виходжу на роботу, питання чи будуть знову дзвонити на роботу? Поки дзвінків не було ці роки.Можуть дізнатися ,що я знову працюю.?Дякую.

Vasabi, та они уже и не помнят, кто такая Vasabi (а что это такое - они и подавно не знают). Не будут, я думаю. Хотя если какой-то активист-петушист найдется, чтобы выслужиться за мивину, может прозванивать.

Через 5 років вони забють і шукати не будуть. Єдине, будете всюди в чс, і ніякого кредитування вам не світить більше.

Доброго вечора, підкажіть будь ласка, майже 5 років пройшло з моменту, як я влізла в мфо, деякі закрила ,при цьому була в декреті до 4 років і 3 місяці, тепер виходжу на роботу, питання чи будуть знову дзвонити на роботу? Поки дзвінків не було ці роки.Можуть дізнатися ,що я знову працюю.?Дякую.
Вирогідність вкрай мала. В соціальних мережах тільки не треба купу фоток на зразок "Із новим колективом. Знову натхненно працюємо на розбудову держави". Це так, порада імені Капітана Очевидність)

Ну хз, як перепродадуть борг ще комусь, то можуть, думаю. На мене ось через 4 роки в суд подали, дорогесенькі мої, хай їм ті гроші на ліки підуть 🫠

Назад
Угорі