Чи блокує виконавець Дія.Карта та отриману допомогу?

• Автор теми Автор теми Strannikl
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 1K

Strannikl

Форумчанин
Дописи
60
Реакції
10
Бали
1765
Strannikl не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всем:)
Подскажите пожалуйста.
1 - Есть ВП и открыт видатковий счет на 16к .Если прилетит еще одно вп от другого исполнителя то он сможет снять эти деньги с этого счета ? И надо ли за ранее его уведомлять ,что счет видатковий ? есть ли у него такая функция блокировать или снимать деньги с видаткового счета ?
2 - скоро людям будут давать подачку в 1к .только на дия карту(нац.кешбек) блокирует ли исполнитель эти карты и сможет ли снять эту тысячу?
Спасибо всем и мирного неба !

1. Як прилетить, тоді можна повідомити його. Але, начебто там вказано який саме відкритий видатковий рахунок.
2. Так, картку (нац. кешбек) заблокують

1. Як прилетить, тоді можна повідомити його. Але, начебто там вказано який саме відкритий видатковий рахунок.
2. Так, картку (нац. кешбек) заблокують
Дякую.А если начислят эту тысячу например ,что с ней будет ?ведь только комуналка и тд с ей можно)

Якщо військовий, попросіть у виконавця зразок заяви про зняття всіх обмежень по одному рахунку. Але, це може бути тільки 1 рахунок да і ще потрібно добавити Форму 5. Але, він може направити постанову в в/ч і с ЗП та бойових буде знімати кошти. Потім, коли все буде сплачено, то арешт знімуть зі всіх рахунків

Подскажите, знакомый спрашивает, можно ли разблокировать "на 16000" карту нац кешбек? Другую карту не разблокировал

Подскажите, знакомый спрашивает, можно ли разблокировать "на 16000" карту нац кешбек? Другую карту не разблокировал
Хм... Я думаю, что можно. Хотя это ж как бы карта для госвыплат. Ее вроде не должны блочить.

Якщо військовий, попросіть у виконавця зразок заяви про зняття всіх обмежень по одному рахунку. Але, це може бути тільки 1 рахунок да і ще потрібно добавити Форму 5. Але, він може направити постанову в в/ч і с ЗП та бойових буде знімати кошти. Потім, коли все буде сплачено, то арешт знімуть зі всіх рахунків
А якщо написати Заяву щодо зняття арешту з банківських рахунків у зв’язку з проходженням військової служби та захисту цільових соціальних виплат? Згідно зі статтею 73 Закону України «Про виконавче провадження», стягнення не може бути звернене на окремі види соціальних виплат, які мають цільове призначення (Вовіна тишща та Полтос від Кличка)

А якщо написати Заяву щодо зняття арешту з банківських рахунків у зв’язку з проходженням військової служби та захисту цільових соціальних виплат? Згідно зі статтею 73 Закону України «Про виконавче провадження», стягнення не може бути звернене на окремі види соціальних виплат, які мають цільове призначення (Вовіна тишща та Полтос від Кличка)
Спробуйте

Может кто знает, как написать заявление, на разблокировку карты Нац.кешбек?

Мені прийшла 1000, картка не заблокована, принаймні я не бачу ніякого блокування. У мене тоже ВП відкрите. Ощадбанк

Мені прийшла 1000, картка не заблокована, принаймні я не бачу ніякого блокування. У мене тоже ВП відкрите. Ощадбанк
У меня приват.
Карта заблокирована.
Вот хочу узнать, может кто подскажет, как написать заявление, чтоб разблокировать

У меня приват.
Карта заблокирована.
Вот хочу узнать, может кто подскажет, как написать заявление, чтоб разблокировать
Нужно у вашего исполнителя брать образец заявы , написать ее и отправить ему и он должен разблокировать

Нужно у вашего исполнителя брать образец заявы , написать ее и отправить ему и он должен разблокировать
Мне исполнитель ответила, что писать заявление в произвольной форме. А я вообще не понимаю как её написать

доброго вечора шановні форумчани в мене є відкрите ВП і по ньому накладено арешт на рахунки але я написала виконавцю звернення про можливість кожного місяця користуватися16000 грн. але питання в іншому на картку національного кешбеку прийшла 1000 грн. але ця карта заблокована підкажіть будьд-ласка чи можна цими грошима скористатись якось

доброго вечора шановні форумчани в мене є відкрите ВП і по ньому накладено арешт на рахунки але я написала виконавцю звернення про можливість кожного місяця користуватися16000 грн. але питання в іншому на картку національного кешбеку прийшла 1000 грн. але ця карта заблокована підкажіть будьд-ласка чи можна цими грошима скористатись якось
Потрібно направляти виконавцю заяву про розблокування коштів, так як це кошти рахуються як соціальна допомога від держави. У мене 3 ВП, у різних виконавців,я направляла кожному з них заяву окремо, то розблокували. До заяви обовязково додати виписку з банку в форматі пдф про рух коштів на цій карті, там буде видно, що це допомога від держави. Довідку в пдф форматі замовляла онлайн, в мене отп банк

Але в мене розблокував Приват на 16 тисяч бо я надсилала звернення до виконавця і національний кешбек також в Приват

Але в мене розблокував Приват на 16 тисяч бо я надсилала звернення до виконавця і національний кешбек також в Прива
В мене так само,все в одному банку.Одну заяву я направляла виконавцю на розблокування рахунку для здійснення видаткових операцій в межах 16000 грн, а інша заява була на розблокування коштів соц допомоги - це різне.

Назад
Угорі