Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15914
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
а потом - написОформляется договор у нотариуса.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
а потом - написОформляется договор у нотариуса.
в этом вся сутьUprising, дают. Знаю двух.
Я с ними общаюсь довольно тесно. Не по работе. Просто по дружбе, так сказать.
Могут дать без залога. Но всегда есть свои НО!.
не совсем формальность, т.к. могут с ним пойти в судОформляется договор у нотариуса. Но по сути это чистая формальность и не более того
Возможно. Насчёт этого не в курсе. Но суть в том, что этот договор чисто формальность. Практически дословноа потом - напис
Эээххх... Частный кредитор в суд не пойдет с большой долей вероятности. А вот эта бумажка сыграет важную роль.в этом вся суть
не совсем формальность, т.к. могут с ним пойти в суд
Це інше ,бо ти їх знаєш і спілкуєшся з ними ,а то зовсім ,людина шукає проблем ще більших ,правильно сказав - чекаємо через пів року на форумі з кучею запитань ,і головне буде - а що робитиUprising, дают. Знаю двух.
Я с ними общаюсь довольно тесно. Не по работе. Просто по дружбе, так сказать.
Могут дать без залога. Но всегда есть свои НО!.
Оформляется договор у нотариуса. Но по сути это чистая формальность и не более того
Так я и говорю, что с ними нельзя связываться!!!!Це інше ,бо ти їх знаєш і спілкуєшся з ними ,а то зовсім ,людина шукає проблем ще більших ,правильно сказав - чекаємо через пів року на форумі з кучею запитань ,і головне буде - а що робити
Лучше взять в банке, чем у частного кредитора. Частный кредитор - это хуже банка и хуже МФО...Так склалося, що терміново потрібна сума грошей. Звертатись в банки і МФО - не варіант, з того вилізли раз і назавжди. Шукала варіант щоб можна позичити і виплачувати рівними частинами кожного місяця. І така пропозиція від приватного кредитора. На скільки це безпечно і чи не буде потім якихось наслідків? Прошу без критики, а толкову відповідь. На жаль обставини такі, що іншого варіанту немає, як позичити (![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А ещё лучше иметь друзей, и помогать друг другу в трудные минутыТак склалося, що терміново потрібна сума грошей. Звертатись в банки і МФО - не варіант, з того вилізли раз і назавжди. Шукала варіант щоб можна позичити і виплачувати рівними частинами кожного місяця. І така пропозиція від приватного кредитора. На скільки це безпечно і чи не буде потім якихось наслідків? Прошу без критики, а толкову відповідь. На жаль обставини такі, що іншого варіанту немає, як позичити (![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вітаю ! Не поділитись контактами своїх друзів? Цікавить співпраця на користувацьких умовахТак я и говорю, что с ними нельзя связываться!!!!
Історія типу як вляпатися по самі помідори.. ні, однозначноТак склалося, що терміново потрібна сума грошей. Звертатись в банки і МФО - не варіант, з того вилізли раз і назавжди. Шукала варіант щоб можна позичити і виплачувати рівними частинами кожного місяця. І така пропозиція від приватного кредитора. На скільки це безпечно і чи не буде потім якихось наслідків? Прошу без критики, а толкову відповідь. На жаль обставини такі, що іншого варіанту немає, як позичити (![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Підскажіть , взяли ви все ж таки кредит там , чи ні ?Так склалося, що терміново потрібна сума грошей. Звертатись в банки і МФО - не варіант, з того вилізли раз і назавжди. Шукала варіант щоб можна позичити і виплачувати рівними частинами кожного місяця. І така пропозиція від приватного кредитора. На скільки це безпечно і чи не буде потім якихось наслідків? Прошу без критики, а толкову відповідь. На жаль обставини такі, що іншого варіанту немає, як позичити (![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Звичайно ні....не хочу так ризикувати. Як на мене це звичайний лохотронПідскажіть , взяли ви все ж таки кредит там , чи ні ?
Скажіть будь ласка чи ви все-таки взяли у нього кредит?Так склалося, що терміново потрібна сума грошей. Звертатись в банки і МФО - не варіант, з того вилізли раз і назавжди. Шукала варіант щоб можна позичити і виплачувати рівними частинами кожного місяця. І така пропозиція від приватного кредитора. На скільки це безпечно і чи не буде потім якихось наслідків? Прошу без критики, а толкову відповідь. На жаль обставини такі, що іншого варіанту немає, як позичити (![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да, взяла, сейчас продала квартиру, рассчиталась с долгами и обитает недалеко от местного вокзалаСкажіть будь ласка чи ви все-таки взяли у нього кредит?
да, взяла, сейчас продала квартиру, рассчиталась с долгами и обитает недалеко от местного вокзала
Координаты скинуть?
Передивіться це відео, кількарічної давнини.... і все зрозумієте. Карний розшук ще поки до кінця не "добили" на той час і дякуючи цьому люди не перебралися жити до лісосмуги. Схема стара як світ. Вам сумно живеться?Скажіть будь ласка чи ви все-таки взяли у нього кредит?
Якось так.Скажіть будь ласка чи ви все-таки взяли у нього кредит?
кинул, теперь нечего кушать и жить негдеВін вас кинув?
Я не повелась,слава Богу натрапила на цей форум.
чесс слово, напоминает ролик нунуну но-но... с этим частным кредитором