Чувствую себя плохо после ссоры с юристом

• Автор теми Автор теми Tatka1796
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K
Значит это всё-таки его косяк. Понятно теперь почему хамство.
Если для вас принципально получить деньги, то есть такой вариант:
Если он официально представлял вас в суде, то есть была доверенность, (если нет, то ничего не сделаете), то позвоните ему и скажите, что если он не вернет вам ваши деньги, то вы отправите жалобу в коллегию адвокатов (пусть потом рассказывает, что он бесплатно вас обслуживал). Но есть вторая сторона, он может подать на вас, что вы не оплатили его услуги. В общем цунгцванг
Не стверджуйте так.Я також адвокату оплачувала на руки.А він вже сам в банку платив через касу,ту суму,яка потрібна була для акту.
Вам повезло, а ей нет. Это очень глупо давать в руки деньги человеку, которого вы не знаете. Этим грешат многие адвокаты, просто чтобы не платить налог

Если он официально представлял вас в суде, то есть была доверенность, (если нет, то ничего не сделаете), то позвоните ему и скажите, что если он не вернет вам ваши деньги, то вы отправите жалобу в коллегию адвокатов (пусть потом рассказывает, что он бесплатно вас обслуживал). Но есть вторая сторона, он может подать на вас, что вы не оплатили его услуги. В общем цунгцванг
"Договір про надання правової допомоги". Это все,что мы с ним составили. Это же не доверенность

Ну что ж , суд назначил стянуть с ответчика судовой сбор. Ну хоть что-то.

Обиднее всего то, что трата 5к ничего мне не дала. Исполнительная надпись у меня не одна
Нет, в общем забейте. Вы точно ни в чем не виноваты
Спасибо за разъяснения)) вы меня успокоили.
В следующий раз буду умнее.
Нужно будет подписывать договор, составлять доверенность и требовать акт выполненных услуг??

Вам повезло, а ей нет. Это очень глупо давать в руки деньги человеку, которого вы не знаете. Этим грешат многие адвокаты, просто чтобы не платить налог
А з чого Ви взяли,що я його не знаю?
Якщо в нас підписаний договір на надання адвокатських послуг(можливо неправильно виразилася) і він офіційно представляє наші інтереси в судах.

Обиднее всего то, что трата 5к ничего мне не дала. Исполнительная надпись у меня не одна

Нужно будет подписывать договор, составлять доверенность и требовать акт выполненных услуг??
А Ви цього всього не робили?

Не растраивайтесь, на будущее должно быть так:
1. Договор, в котором четко прописано:

"1) надання правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових питань, правовий супровід діяльності юридичних і фізичних осіб, органів державної влади, органів місцевого самоврядування, держави;

2) складення заяв, скарг, процесуальних та інших документів правового характеру;

3) захист прав, свобод і законних інтересів підозрюваного, обвинуваченого, підсудного, засудженого, виправданого, особи, стосовно якої передбачається застосування примусових заходів медичного чи виховного характеру або вирішується питання про їх застосування у кримінальному провадженні, особи, стосовно якої розглядається питання про видачу іноземній державі (екстрадицію), а також особи, яка притягається до адміністративної відповідальності під час розгляду справи про адміністративне правопорушення;

4) надання правової допомоги свідку у кримінальному провадженні;

5) представництво інтересів потерпілого під час розгляду справи про адміністративне правопорушення, прав і обов’язків потерпілого, цивільного позивача, цивільного відповідача у кримінальному провадженні;

6) представництво інтересів фізичних і юридичних осіб у судах під час здійснення цивільного, господарського, адміністративного та конституційного судочинства, а також в інших державних органах, перед фізичними та юридичними особами;

7) представництво інтересів фізичних і юридичних осіб, держави, органів державної влади, органів місцевого самоврядування в іноземних, міжнародних судових органах, якщо інше не встановлено законодавством іноземних держав, статутними документами міжнародних судових органів та інших міжнародних організацій або міжнародними договорами, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України;

8) надання правової допомоги під час виконання та відбування кримінальних покарань;

9) захист прав, свобод і законних інтересів викривача у зв’язку з повідомленням ним інформації про корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення."
2.Если представляет в суде, то доверенность
3. Акт выполненных работ с названиями услуг из закона, никаких других формулировок.
3. Оплата только через банк, с указанием номера и даты договора и акта выполненных работ
4. Оплата второй части (допустим было больше заседаний или дополнительные документы составлялись) тоже только через банк с актом

Добрый день всем

Многие знают,что я подавала в суд на отмену надписи и возврат средств на адвоката + судовой. На днях получила решение.Положительное. Но судья или не получил, или не принял договор с адвокатом и это привело к тому,что сумма, потраченная на юр помощь не будет стянута с ответчика.
Я в расстроенных чувствах пишу юристу, а он " вам нужен был результат, я сделал;все решает судья и ТД" . На мои слова, мол как так получилось - вы же обещали- он начал мне хамить " обманули МФО, обвели вокруг пальца, теперь и меня осквернить хотите".
В общем, слово за слово и мы поругались.
Я понимаю ,что перегнула палку, что все решает судья и ТД. Решила извиниться, теперь адвокат меня игнорирует.
Чувство такое, что все испортила.... Невоспитанная хамка
С кем не бывает,вас можно понять....
Немного пройдет времени,тогда юриста наберите и поговорите.Думаю,вы обьяснитесь и все будет хорошо.
Не переживайте.

Спасибо всем большое)
Люблю форум за то,что разложат все по полкам
В следующий раз буду умнее

Добрый день всем

Многие знают,что я подавала в суд на отмену надписи и возврат средств на адвоката + судовой. На днях получила решение.Положительное. Но судья или не получил, или не принял договор с адвокатом и это привело к тому,что сумма, потраченная на юр помощь не будет стянута с ответчика.
Я в расстроенных чувствах пишу юристу, а он " вам нужен был результат, я сделал;все решает судья и ТД" . На мои слова, мол как так получилось - вы же обещали- он начал мне хамить " обманули МФО, обвели вокруг пальца, теперь и меня осквернить хотите".
В общем, слово за слово и мы поругались.
Я понимаю ,что перегнула палку, что все решает судья и ТД. Решила извиниться, теперь адвокат меня игнорирует.
Чувство такое, что все испортила.... Невоспитанная хамка

Дали волю емоциям, такое бывает у всех

Хорошо что все правильно поняли

В большенстве случаях судьи не одобряют оплату юр. помощи к сожалению
это так
Как поведет себя Ваш адвокат известно только ему

Себя не пилите, адвокат не один )

На руках только договор. Без акта. Оплачивала на руки.

Акта не было, так я понял.

Судья без доказів, що дійсно надавалася юридична допомога
естественно не мог принять решения об оплате юр.помощи

Теперь будете знать как правильно, Опыт появился у Вас это +

Он вас подставил. Как вы можете требовать компенсации, если не можете доказать факт оплаты услуг? убл*док он, сэкономил налоги, а вас подстваил.
мы на предприятии никакие налоги по акту адвокату не платим,нет тут экономии! это действительно какой судья и какое настроение ,говорю вам как сотрудник суда!на юр помощь редко кто стягивает если сумма неадекватная ,как один писал стянуть 20000 когда у судьи зарплата была 15000 в месяц! она говорила как за такой моразм можно 20000 брать с людей? она сидит с утра до ночи решения печатает ,дела слушает ,а тут за бредовые услуги 20к.!
Значит это всё-таки его косяк. Понятно теперь почему хамство.
не правда ! если бы даже предоставил акты не факт что вам стянули бы эту сумму

мы на предприятии никакие налоги по акту адвокату не платим,нет тут экономии! это действительно какой судья и какое настроение ,говорю вам как сотрудник суда!на юр помощь редко кто стягивает если сумма неадекватная ,как один писал стянуть 20000 когда у судьи зарплата была 15000 в месяц! она говорила как за такой моразм можно 20000 брать с людей? она сидит с утра до ночи решения печатает ,дела слушает ,а тут за бредовые услуги 20к.!

не правда ! если бы даже предоставил акты не факт что вам стянули бы эту сумму
Экономия на налогах: адвокат является самозанятой особой и платит 18 процентов, в данном случае он просто не включит их в доходы и сэкономит 900 грн. Конечно, если расходы в 2-3 раза превышают сумму иска, то судья может отказать. Любую же сумму меньше сумму иска судья примет, или получит аппеляцию + жалобу.
Кстати, есть отличное решение суда на эту тему.
Кроме того, есть еще один хитрый пункт:
Ст. 135 ЦПК

Стаття 135. Забезпечення та попередня оплата судових витрат

1. Суд може зобов’язати сторони внести на депозитний рахунок суду попередньо визначену суму судових витрат, пов’язаних з розглядом справи або певною процесуальною дією, про що постановляє ухвалу (забезпечення судових витрат).

2. Суд може зобов’язати учасника справи, який заявив клопотання про виклик свідка, призначення експертизи, залучення спеціаліста, перекладача, забезпечення, витребування або огляд доказів за їх місцезнаходженням, попередньо (авансом) оплатити витрати, пов’язані з відповідною процесуальною дією.

Якщо клопотання заявили декілька учасників справи, необхідну грошову суму авансом у рівних частках сплачують відповідні учасники справи, а у випадках, коли відповідна процесуальна дія здійснюється з ініціативи суду, - сторони в рівних частках.

3. У разі невнесення у визначений судом строк коштів для забезпечення судових витрат або несплати у визначений судом строк відповідних сум авансом суд вправі відхилити клопотання про виклик свідка, призначення експертизи, залучення спеціаліста, перекладача, забезпечення, витребування або огляд доказів та ухвалити рішення на підставі інших поданих учасниками справи доказів або скасувати раніше постановлену ухвалу про виклик свідка, призначення експертизи, залучення спеціаліста, перекладача, забезпечення, витребування доказів або огляд доказів за їх місцезнаходженням.

4. Як захід забезпечення судових витрат суд з урахуванням конкретних обставин справи має право, за клопотанням відповідача, зобов’язати позивача внести на депозитний рахунок суду грошову суму для забезпечення можливого відшкодування майбутніх витрат відповідача на професійну правничу допомогу та інших витрат, які має понести відповідач у зв’язку із розглядом справи (забезпечення витрат на професійну правничу допомогу).

Таке забезпечення судових витрат застосовується, якщо:

1) позов має ознаки завідомо безпідставного або інші ознаки зловживання правом на позов; або

Хочу попробывать на Манівео :)

Останнє редагування:
Я извинилась. Написала благодарность за проделанную работу.

Хотелось бы ,знаете, мол любая проблема -урок и воспринимать ее проще. Но увы, я так не умею.
Ви вибачились і це добре.Адвокат повинен Вас зрозуміти.Ви вже скільки нервів витрьопали собі з цими мфо,що просто жах.Я Вас вітаю з перемогою.

Назад
Угорі