Щоденник Чудо ребенок МФО кредиты на 200 тыс.

• Автор теми Автор теми Сергей88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 102
  • Перегляди Перегляди 4K

Сергей88

✩ Premium ✩
Дописи
19
Реакції
19
Бали
3
Сергей88 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сын опять в кредитах. В начале этого года я уже закрыл 250 тыс. И вот опять. Сумма стала больще. Осталось закрыть 200 тыс. Сам он не закроет так как не имеет источника дохода. Прошу совета - как технически запретить ему брать, а конторам давать. На сейчас просрочек нет. Хочу закрыть. По возможности ограничить если это возможно и попрошаться с сыном. Хочу сказать, что названия этих МФО мне ни очем не говорят. Что имею на сейчас- пищу только тело, если оплачивать ежемесячно то надо примерно 60 тыс:
МІЛОАН 10000
ІННОВАЦІЯ КОМПАНІ 3000
ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ ТОП1 18539
МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА 13000
Авентус Україна 15000
УКР КРЕДИТ ФІНАНС 29500
Селфі Кредит 22000
СЛОН КРЕДИТ 32000
ЛІНЕУРА УКРАЇНА 40000

Технічно інструмента обмежити брати кредити в будь-яких організаціях - відсутній. Єдине що можна зробити, це поштучно кожну контору писати лист і просити блокувати доступ до кабінету, або до нових кредитів, ПРОТЕ, у них часто буває можливість розблокувати себе, тож це не вихід. Син ваший, вирішувати вам. Якщо в нього немає джерела доходу - нехай знайде його і вирішить цю проблему сам.

Сын опять в кредитах. В начале этого года я уже закрыл 250 тыс. И вот опять. Сумма стала больще. Осталось закрыть 200 тыс. Сам он не закроет так как не имеет источника дохода. Прошу совета - как технически запретить ему брать, а конторам давать. На сейчас просрочек нет. Хочу закрыть. По возможности ограничить если это возможно и попрошаться с сыном. Хочу сказать, что названия этих МФО мне ни очем не говорят. Что имею на сейчас- пищу только тело, если оплачивать ежемесячно то надо примерно 60 тыс:
МІЛОАН 10000
ІННОВАЦІЯ КОМПАНІ 3000
ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ ТОП1 18539
МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА 13000
Авентус Україна 15000
УКР КРЕДИТ ФІНАНС 29500
Селфі Кредит 22000
СЛОН КРЕДИТ 32000
ЛІНЕУРА УКРАЇНА 40000
Я тут подумав, є одна можливість як контролювати вашого сина, в сервісі УБКІ можна подивитись його кредитну історію, підключити послугу статус контроль і привязати там номер вашого сина, тоді всякий раз коли кредитор буде робити запит на його кредитну історію, або буде зявлитись новий кредит, ви одразу отримаєте сповіщення про це

Останнє редагування:
Спасибо. Комичность ситуации в том, что на сейчас у меня нет доступа к телу. Стоял мониторинг, заморозка включена. Итог все отключил он одним движением - а теперь папа помоги. На сейчас уже райфазен локнул мне карту. Вот и думаю как мне пропетлять с этим погашением - одна мысль -закрывать через кредитку привата и моно. Банки любят когда у них берут

Я така ж донька. Брала кредити, потім брала в мами гроші на закриття. Потім знову брала мфо. Так тричі по-колу. В 4 раз свідомо пішла в просрочки. 4 рік живу з дефолтом в КІ. Я і мої родичі живі-здорові, померли лише мфо 😄
Зараз сама зі своєї зп віддаю колекторам і це так боляче! Більше ніяких кредитів. Я вже навіть іпотеки не хочу, заради якої вирішила очистити КІ.
Вашому сину треба самому почати віддавати борги. Поки не відчуєш цей біль, будеш в залежності від легких грошей.

Спасибо. Комичность ситуации в том, что на сейчас у меня нет доступа к телу. Стоял мониторинг, заморозка включена. Итог все отключил он одним движением - а теперь папа помоги. На сейчас уже райфазен локнул мне карту. Вот и думаю как мне пропетлять с этим погашением - одна мысль -закрывать через кредитку привата и моно. Банки любят когда у них берут
FREEZE в убках нічого не гарантує) Він лише не дає доступ до історії, проте мфошкам байдуже, вони і без неї видають кредити далі, видають коли дефолт і купа протермінувань, на це і розрахунок - влізти в цей торт і відірвати свій шматочок
Я говорю вам від лиця такого же сина, якому закривали кредити і перший раз, і другий, і третій, це не скінчиться доки не вирішити проблему із-за якої вони беруться

Він лише не дає доступ до історії, проте мфошкам байдуже, вони і без неї видають кредити далі, видають коли дефолт і купа протермінувань, на це і розрахунок - влізти в цей торт і відірвати свій шматочок
Монто, клік, смарти, можливо, і інші, якщо до цього брав і віддавав, то при наступних позиках не перевіряють кі. Ну і ще є ті ж кріптопідри.

Монто, клік, смарти, можливо, і інші, якщо до цього брав і віддавав, то при наступних позиках не перевіряють кі. Ну і ще є ті ж кріптопідри.
я хотів взяти у смартів, але не дали, перевіряють кі, при тому шо фріз стояв то не дали навіть мінімально, хоча інші давали пару тисяч при фрізі

Ваш син часом не лудоман? Тут варіантів декілька - або постійно закривати за сина борги, і він це вважатиме нормою, або відмежуватися від нього і пустити ситуацію іти своїм ходом. Якщо син захоче вилізти з того самотужки, він відштовхнеться від дна і почне діяти.
Є ще варіант, як пісні Кузьми: "бити руками, ногами, своєю головою, локтями, ремнями, залізною трубою". Але, думаю, то варто було, трохи раніше починати.

Я могу самостоятельно прозвонить эти конторы и от его имени заблокироваться.? Тут на форуме человек писал что веэде себя поблокировал -не могу найти чтоб спросить механизм. Сын тяжелый по характеру - не могу достучаться. Нет криков и угроз с моей стороны. Обьясняю все с позиции логики.

Ваш син часом не лудоман? Тут варіантів декілька - або постійно закривати за сина борги, і він це вважатиме нормою, або відмежуватися від нього і пустити ситуацію іти своїм ходом. Якщо син захоче вилізти з того самотужки, він відштовхнеться від дна і почне діяти.
Є ще варіант, як пісні Кузьми: "бити руками, ногами, своєю головою, локтями, ремнями, залізною трубою". Але, думаю, то варто було, трохи раніше починати.
Ну судячи з повідомлень Сергей88, схоже на те. Лудомани вміють гарно маніпулювати

Я могу самостоятельно прозвонить эти конторы и от его имени заблокироваться.? Тут на форуме человек писал что веэде себя поблокировал -не могу найти чтоб спросить механизм. Сын тяжелый по характеру - не могу достучаться. Нет криков и угроз с моей стороны. Обьясняю все с позиции логики.
А навіщо мфошкам блокувати такого віп-клієнта, який все сплачує? Вони моральними цінностями не переймаються.

Нажаль, але ви не зможете заблокувати сина в мфо. Він ж повнолітній, ви йому вже не офіційний опікун
Я така ж донька, що брала в мами та батька на закриття кредитів
А потім знову туди ж влізла… поки не зрозуміла, що треба все закрити самій, пройти цей шлях, визнати помилки. Я повністю розумію ваше бажання допомогти, але, нажаль, скоріше за все ваш син знову буде брати і брати, якщо буде знати, що ви за нього закрийте

как бы не печально для меня звучало- это будет последний раз. Поменяю симку. Карточки с которых оплачивал тоже деактивирую. Я дал этому человеку все что можно.

как бы не печально для меня звучало- это будет последний раз. Поменяю симку. Карточки с которых оплачивал тоже деактивирую. Я дал этому человеку все что можно.
А скільки вашому сину років, якщо не секрет?

22. Не курит. Не пьет. Занимается физре. Книг прочитал больше чем мы все вмести. Создал свою библиотеку. Хорошая память. Быстро учит то что интересно.

22. Не курит. Не пьет. Занимается физре. Книг прочитал больше чем мы все вмести. Создал свою библиотеку. Хорошая память. Быстро учит то что интересно.
Може дійсно лудоманить, але це моє припущення
Ви, як я зрозуміла, плануйте закривати його кредити?

22. Не курит. Не пьет. Занимается физре. Книг прочитал больше чем мы все вмести. Создал свою библиотеку. Хорошая память. Быстро учит то что интере
Это конечно все очень хорошо, особенно книги...........но главный вопрос... как пел В.Высоцкий " где деньги Зин? ведь завтра надо в магазин!" На какойто.... он кредиты берет? Не пробовали поговорить как отец с неразумной порослью?

Хорошая память. Быстро учит то что интересно.
Видно, таки хорошая память. Ну, что могу сказать, не п*лей же давать. Раз закрыли, два закрыли, а далее, сынок, плыви сам. Главное, чтобы до контракта 18-24 именно из-за этого не доплыл.

Вспомнил своего батю. Мне тогда 23 было, когда лудомания достигла точки невозврата, в остальном портрет сходится - ну прям я семь лет назад!

Он тогда просто принял решение со мной не общаться. Да и я не особо хотел. Родители были в разводе с моих совсем малых лет, но я поддерживал с ним связь долгие годы

Батя умер в 2021. На похоронах меня не было, узнал случайно.

К чему я это рассказал? Хоть связь поддерживайте, пусть сын знает, что с вами все окей, живы-здоровы🙂

Назад
Угорі