Ми досі не отримали від Вас обов'язковий платіж за користування кредитними коштами в компанії MICROCASH. У вас 11382.5 - сума заборгованості. Завтра Ваш борг збільшиться. Зараз для Вас є можливість закрити кредит на лояльних умовах зі списанням, виходьте на зв'язок!!
У разі невиконання умов електронного кредитного договору, сума отриманого кредиту, проценти за користування ним та проценти за прострочення терміну повернення кредиту, може підлягати примусовому стягненню в судовому порядку.
В договорі п.2 та п.3; Ви зазначили:
2. Погоджуюсь отримати Кредит та виконувати умови Договору і підтверджую, що всі
умови Договору мені зрозумілі та не потребують додаткового тлумачення.
3. Підписанням цієї Заявки-Приєднання, керуючись Законом України "Про захист
персональних даних", підтверджую надання беззастережної згоди (дозволу) на обробку
своїх персональних даних, зокрема, їх збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання,
адаптування, зміну (в тому числі за зверненням третіх осіб), поновлення, використання і
поширення (розповсюдження, реалізацію, передачу Третім особам для роботи із
звернення стягнення заборгованості за Договором у разі неналежного його виконання без
будь-якого попереднього попередження мене про передачу таких даних)_
В п.5 в договорі
5. Cвоїм підписом підтверджую, що вся інформація в цій Заяві-приєднання до Договору є
достовірною, повною, що мені відомий зміст статей 190, 192, 209, 222 Кримінального
Кодексу України щодо відповідальності за неподання недостовірної інформації з метою
отримання Кредиту.
Будь - ласка вийдіть на зв'язок та дотримайтесь умов підписаного довору. Не реагуючи на листи, Ви підтверджуєте відмову від оплати. Таким чином, компанія змушена розпочати примусове стягнення заборгованності згідно діючого Законодавства України.
Питання за телефоном:
+380985769891
Viber: +380985769891
Whatsapp: +380985769891
Telegram: @Microcash_FT109