Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Талион 2.0Подскажите пожалуйста,что это за компания?
СпасибоТалион 2.0
это ж вроде бесправные калы..а не факторы))Талион 2.0
Писали дзвонили комусь. Бо мені теж прийшло. Вже дзвонили мамі та чоловіку. Мені головне щоб далі не пішло. По всіх на світіПодскажите пожалуйста,что это за компания?
В мене таліон більше року мовчав, тобто моїм не дзвонив. Віддали цим на сусідній стіл одразу мамі і сестрі, видала всю інфу.Писали дзвонили комусь. Бо мені теж прийшло. Вже дзвонили мамі та чоловіку. Мені головне щоб далі не пішло. По всіх на світі
тоже талионы прислали ето 5 июля ,имею 3 кредита, за неделю звонков очень мало !Именно они молчат не смс не писем ,может звонилиПодскажите пожалуйста,что это за компания?
Мої то з ними говорити не будуть. Але так вони в дзвінку представляються. Можна на них жалобу писати від третіх осіб тим паче. Думаю АФК самій від імені мами написати що ще один дзвінок і буде скарга в НБУВ мене таліон більше року мовчав, тобто моїм не дзвонив. Віддали цим на сусідній стіл одразу мамі і сестрі, видала всю інфу.
Я скаргу в нбу з записом розмови відправила, поки наче заткнулися
Да предлагаю разные вариантиХто закривав Мінівео,які спочатку продали Таліону,а той AFK. Як це робити де взяти контакти. Чи йдуть на розбиття тіла частинами?
Вони точно ідуть. А яке у вас протермінування?Взагалі кончені,не йдуть ні на які уступки
Десь місяцьВони точно ідуть. А яке у вас протермінування?