Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ось таке і мені прийшло... а коли перейшла по посиланню то там така інформація......І що з ним робить?Добрый день! Манифою что-то новенькое придумали или кому-то может такое же приходило? Получается, я должна подтвердить взаимодействие с третьими лицами собственноручно?) А ничего, что они два месяца уже долбят всё окружение))
| Дані Позикодавця | ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МАНІФОЮ» Телефон для здійснення зв’язку:0 800 330 024 Адреса для листування:03150, м. Київ, вул. Казимира Малевича, буд. 86 літ. Д’ Адреса для електронного листування:[email protected] |
| Дані особи, яка здійснює взаємодію | Це повідомлення є першою взаємодією відповідно до Закону України «Про споживче кредитування», що сформовано шляхом використання програмного забезпечення ТОВ «МАНІФОЮ». Фахівець з врегулювання простроченої заборгованості, уповноважений здійснювати подальшу взаємодію: ОЛЕКСАНДР 2733202 (в ході подальшої взаємодії може бути призначено іншого фахівця). Окрім того, подальша взаємодія може здійснюватися Позикодавцем за використання для програмного забезпечення або технологій Позикодавця (сервіс автоматичного додзвону, надсилання текстових, голосових та інших повідомлень через засоби телекомунікації), а також шляхом надсилання поштових відправлень. |
| Правова підстава взаємодії | Позикодавець здійснює взаємодію з метою врегулювання простроченої заборгованості, що виникла за Договором позики № 1860723 від 10.03.2021, що укладений між ТОВ «МАНІФОЮ» та .......... Взаємодія здійснюється відповідно до вимог укладеного Договору позики, Закону України «Про споживче кредитування», Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг, нормативно-правових актів Національного банку України, а також інших чинних законодавчих актів. |
| Дані щодо заборгованості | Загальна сума простроченої заборгованості: 12388 грн. Сума позики: 4000 грн., Сума нарахованих процентів за користування позикою: 6368 грн., Сума нарахованих процентів на прострочену позику: 2020 грн. Комісії та інші платежі, пов’язані з отриманням, обслуговуванням і поверненням позики відсутні. |
Не обращайте внимания. Там сидят сказочники и выдумывают пугалки.Ось таке і мені прийшло... а коли перейшла по посиланню то там така інформація......І що з ним робить?
Інформаційне повідомлення при першій взаємодії
Це повідомлення є першою взаємодією відповідно до Закону України «Про споживче кредитування», що сформовано шляхом використання програмного забезпечення ТОВ «МАНІФОЮ».
Інформація, що надається під час першої взаємодії:
Дані Позикодавця
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МАНІФОЮ»
Телефон для здійснення зв’язку:0 800 330 024
Адреса для листування:03150, м. Київ, вул. Казимира Малевича, буд. 86 літ. Д’
Адреса для електронного листування:[email protected]Дані особи, яка здійснює взаємодію
Це повідомлення є першою взаємодією відповідно до Закону України «Про споживче кредитування», що сформовано шляхом використання програмного забезпечення ТОВ «МАНІФОЮ».
Фахівець з врегулювання простроченої заборгованості, уповноважений здійснювати подальшу взаємодію: ОЛЕКСАНДР 2733202 (в ході подальшої взаємодії може бути призначено іншого фахівця).
Окрім того, подальша взаємодія може здійснюватися Позикодавцем за використання для програмного забезпечення або технологій Позикодавця (сервіс автоматичного додзвону, надсилання текстових, голосових та інших повідомлень через засоби телекомунікації), а також шляхом надсилання поштових відправлень.Правова підстава взаємодії
Позикодавець здійснює взаємодію з метою врегулювання простроченої заборгованості, що виникла за Договором позики № 1860723 від 10.03.2021, що укладений між ТОВ «МАНІФОЮ» та ..........
Взаємодія здійснюється відповідно до вимог укладеного Договору позики, Закону України «Про споживче кредитування», Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг, нормативно-правових актів Національного банку України, а також інших чинних законодавчих актів.Дані щодо заборгованості
Загальна сума простроченої заборгованості: 12388 грн.
Сума позики: 4000 грн.,
Сума нарахованих процентів за користування позикою: 6368 грн.,
Сума нарахованих процентів на прострочену позику: 2020 грн.
Комісії та інші платежі, пов’язані з отриманням, обслуговуванням і поверненням позики відсутні.
Ця взаємодія, а також кожна подальша, буде зафіксована та збережена Позикодавцем щонайменше протягом трьох років після її здійснення.
Мені теж прийшло аж4 повідомлення. 2 про особисту зустріч і 2 про взаємодію з третіми особами.Массовая рассылка. Все по сути должны испугаться.
Мне вот только что пришло, что хотят со мной личную встречу, только согласовать со мной время хотятих там точно лечить надо
Yana31, ну так в этом и абсурд их писанины
Хай себе тату сделают с этой фиксацией шоб через 3 года не забыли.Ця взаємодія, а також кожна подальша, буде зафіксована та збережена Позикодавцем щонайменше протягом трьох років після її здійснення.
А чому не можна переходити? Я перейшла, там просто розписано про мій займ і хто мій менеджер. А обдзвон і надсилання смс вони і так робили.Та всяке може бути,можна часом і випадково натиснути.Ну,чим би дитя не тішилось...
Та не знаючи краще і не лізти.Вони повні сюрпризівА чому не можна переходити? Я перейшла, там просто розписано про мій займ і хто мій менеджер. А обдзвон і надсилання смс вони і так робили.
Таке ж саме прилетіло знайомим??
Шо у них в головах там ??? Какая такая "Movchazna zgoda"???
Это сегодня прилетело :
"Є***в О***р О***ич nadav(la) dozvil TOV «Money4YOU» vzayemodiyaty za cim nomerom. Movchazna zgoda - ce zgoda na vzayemodiyu. Kozhna vzayemodiya fiksuyetsya ta zberihayetsya ne menshe 3 rokiv. Detalno www.b,*******CTz 0 800 330 024"
Диоды одним словом