Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Без різниці, як на мене...Что страшнее угрозы коллекторов или МФО..
Всі однаково, тільки колектори відразу в наступ ідуть.Что страшнее угрозы коллекторов или МФО..
Це як???Всі однаково, тільки колектори відразу в наступ ідуть.
МФО понастойчивее и попративнее, с каллами и договориться легче и на... послатьЧто страшнее угрозы коллекторов или МФО..
Смотря які, в мене Е-Кеш продали каллам, і той же день ті по прізвищу знайшли мою тітку і зробили колаж. І навали виставляти в соціальних мережах. Я все це проігнорила, так как сторінки видалені, а рідним сказала позакривати все і фото з аватарок видалити.Це як???
Ви домовлялись з ними???с каллами и договориться легче
С кредит плюс смс, ваш договір внесений в маршрутний лист компанії. Це як??Всі однаково, тільки колектори відразу в наступ ідуть.
Нiяк...С кредит плюс смс, ваш договір внесений в маршрутний лист компанії. Це як??
Обычные пугалки, привыкайте не обращать внимание на каждую ересь!С кредит плюс смс, ваш договір внесений в маршрутний лист компанії. Це як??
про оплату только 50% от телаВи домовлялись з ними???
Про що???
Круто!))про оплату только 50% от тела
про оплату только 50% от тела
И были ли пролонгации?Круто!))
А з ким???
В точку))))Они все на одно лицо. Злые тётки и дядьки. Работнички...
![]()
и артикуляция ДОЛЬГ!!!!!!!!!!!!!!Они все на одно лицо. Злые тётки и дядьки. Работнички...
![]()
Ви їх переоцінили...Они все на одно лицо. Злые тётки и дядьки. Работнички...
![]()
ваше хозяйство?Ви їх переоцінили...
![]()
Як ви здогадались???)ваше хозяйство?