что собой представляет реструктуризация займа в кредит 365?

• Автор теми Автор теми Зоя
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 853
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Зоя

Форумчанин
Дописи
63
Реакції
8
Бали
1765
Зоя не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Теж цікавить таке питання, але кредит поки не закритий а перебуває на реструкторизації. Переплатила дуже багато, думаю написати, якщо хтось писав відгукніться.
Скажите, что собой представляет реструктуризация займа в кредит 365? Я делаю пролонгации, возможности закончились, звонила к ним, спрашивала про реструктуризацию кредита, сказали есть только 2 варианта: пролонгация, либо выплачивание частями во время пролонгации.

Скажите, что собой представляет реструктуризация займа в кредит 365? Я делаю пролонгации, возможности закончились, звонила к ним, спрашивала про реструктуризацию кредита, сказали есть только 2 варианта: пролонгация, либо выплачивание частями во время пролонгации.
Реструкторизацію оформила після того як знайшла форум і зрозуміла що платити пролонгацію дурість. До цього переплатита дуже багато, але вони відморожені на всю голову тому пробувала домовлятися. Я не дзвонила а писала на пошту, що за перід такий то я виплатила таку суму гроше, можливості патити далі не має, а тому або рестукторизація або нацком. Також писала щоб розбили на 6 міс. Через 20 хв. передзвонили самі розказали що потібно оплатити 1000, ешту розбили на 6 міс., платити кожних 2 тижні. Для мене це каще ніж кожного тижня полонгація. Якось так, якщо бажаєте ожете писати в пиват.

Marite, большое спасибо за ответ! У меня, как у новичка, пока нет возможности в личке спросить, а очень хочется знать, если можно — это какую часть кредита они попросили вас сразу выплатить?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі