Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зіпсували Вам нервову системуВыхожу у них на просрочку сил платить им уже нету , что самое жесткое могут они сделать если им не вернуть деньги ?
Не очень понятно, что значит сил платить УЖЕ нету?Выхожу у них на просрочку сил платить им уже нету , что самое жесткое могут они сделать если им не вернуть деньги ?
Покусать наверное)что самое жесткое могут они сделать
нікуя жестокого не могут сделатьчто самое жесткое могут они сделать
Биты и крипси?)суд, потім може вп, але хіба це жорстко?
а ні, трохи недодивився)Биты и крипси?)
оце точно, люди навколо часом гірше колекторівА от прибацані родичі чи знайомі які повірять в їх казки - можуть
тупі люди - це взагалі ховайся, і без колекторів краще і не мати таких в оточенніоце точно, люди навколо часом гірше колекторів
на те і дзвонілки розраховують
а ще люди які хочуть ніби то допомогти не прозуміють, що інколи найбільша їхня допомога це коли вони не лізуть у ваше життя
Довго будуть турбувати оточення?тупі люди - це взагалі ховайся, і без колекторів краще і не мати таких в оточенні
Как повезет. Будет реагировать, значит долго. Если нет, тогда быстро закончитсяДовго будуть турбувати оточення?
Я маю на увазі чи кожного дняКак повезет. Будет реагировать, значит долго. Если нет, тогда быстро закончится
Може і кожні півгодини. Цим криптогівнюкам хтось же виплачує їхні усі забаганки у 100500%, чому б з їх боку не продовжувати? Звідти й висновок для нас.Я маю на увазі чи кожного дня
Запугивание .Выхожу у них на просрочку сил платить им уже нету , что самое жесткое могут они сделать если им не вернуть деньги ?
49000 и это, как я понял, со списанием уже?)))а тіло 300 баксів ~13к грн було… взагалі відбиті)
Послані найух