Что ожидать от FinX в просрочке?

• Автор теми Автор теми Оля1981
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 12K
Доброго дня.Шукаю інформацію по фінксу і наткнулася на вашу відповідь.Я теж з Луцька,прострочка місяць в цій шаразі.Вчора прийшла смс,що мають приїхати на роботу і додому,дуже переживаю.Та і платити нічим.Брала на відділенні.Підпис ставила.Що робити??Як у вас зараз ситуація з ними?
Я їх закрила. Це єдина кантора яку я оплатила.

Всім привіт.
Отримала на вайбер від фінх,брала на відділенні.
Планується виїзд службою безпеки по місцю роботи і проживання!!!

Доброго всім. Хто мав справу з ФінХ, як себе поводять, судяться? Взяла на перекриття в них, платежів не робила поки що, на пропозицію щодо закриття по тілу не ідуть..

Доброго всім. Хто мав справу з ФінХ, як себе поводять, судяться? Взяла на перекриття в них, платежів не робила поки що, на пропозицію щодо закриття по тілу не ідуть..
Валентина14, Створюйте теми у відповідних розділах. Переніс.

Також прочитайте правила форуму щодо створення інформативних заголовків тем

Умене 2мicяцiпротермiнування сьогоднi пропонують сплатити тiло i cписання всiх вiдсоткiв,Або реструктруризацiю на яку не згодна ,бо знову грошi внiкуди!, На тiло10000к.поки коштiв нема,як думаете будуть пiзнiше пропозицii?

Умене 2мicяцiпротермiнування сьогоднi пропонують сплатити тiло i cписання всiх вiдсоткiв,Або реструктруризацiю на яку не згодна ,бо знову грошi внiкуди!, На тiло10000к.поки коштiв нема,як думаете будуть пiзнiше пропозицii?
Просрочка маленькая поэтому предложения ещё скорее всего будет ждите могут конечно и продать кому то но собой разницы кому платить нет

Всім привіт! Не знайшла інформацію про цю контору...
Прострочка 2 місяць?
Хто що може про них сказати?
Завчасно дякую
Більше 2х міс.протеомінування від останнього платежу, залишок 1000грн. Нині прийшла пропозиція про сплату 400, решту списали. Після сплаву терміну кредитування відсотки ненараховували. Трохи ігнорування, трохи наглості... не багато списали але, позика закрита -1👏

Тіло 11500, ігнорив мільйони дзвінків, потім СМСкою і в кабінеті закрив за 14600

Подскажите пожалуйста, по фин икс как они действуют когда просрочка у кого они были очень переживаю выхожу завтра на просрочку платить не чем.
Как с с ними договориться можно?

Именинница, весь раздел им посвящён.

Есть не только дневники пользователей, но и разделы конкретно по каждой МФО/банкам/коллекторам.
Не ленитесь почитать.
Все много раз уже было описано по каждой.

Именинница, весь раздел им посвящен.

Есть не только дневники пользователей, но и разделы конкретно по каждой МФО/банкам/коллекторам.
Не ленитесь почитать.
Всё много раз уже было описано по каждой.
Подскажите пожалуйста, где найти разделы по мфо?

Подскажите пожалуйста, по фин икс как они действуют когда просрочка у кого они были очень переживаю выхожу завтра на просрочку платить не чем.
Как с с ними договориться можно?
Добрый день, подскажите как Ваши дела с FinX? Тревожат окружение?

Добрый день, подскажите как Ваши дела с FinX? Тревожат окружение?
На початку 23-го був в них кредит, турбували лише мене і батька, пробували піти до мене на роботу(я брав в офісі кредит за 500м від роботи), але там їх не пустили і послали далеко, за декілька місяців протермінування закрив на вигідних умовах.

Назад
Угорі