Что делать с манивео! Совсем на уступки не идут. А считают свои бешеные проценты.

• Автор теми Автор теми Meri1998
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 10K
Приняли в первом чтении, ждем второго и вступлении Закона в действие, там простой механизм, если кредит до 1 минимальной зарплаты, то максимум что можно на нем накрутить еще столько.
Добрый день, а если кредит 11тыс, то как с этим быть и каким законами регулируется?

У разі несплати вашої заборгованості на
загальну суму 0000 грн до
11.12.2019 року, представники нашої
фінансової компанії планують візит
12.12.2019 з 15:00 до 20:00 або
16.12.2019 з 15:00 до 20:00 за місцем
вашого проживання та реєстрації.
Кінцевий термін сплати заборгованості
перед ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА
ДОПОМОГА» закінчується через 2 дні. Ви
можете уникнути особистої зустрічі, деталі
за номером: 0 800 21 9393
На момент візиту наших співробітників ви
маєте знаходитися за вказаною адресою.
Мета візиту – встановлення реального
стану вашої платоспроможності, майнового
стану, перевірка правдивості інформації,
наданої вами під час укладання договору.

кому такое на ел. почту приходило?
???? Да это пугалки...... Ни к кому они не ходят, а ищут слабых людей.... Кто поверит им и отдаст денюжку

А если тело большое 10,5тыс, тогда чего ждать?

А как в смысле морозиться, что говорить, что ничего не должна или денег нет, научите.
Ничего не ждать ибо ничего не будет. С номера 044 позвонит бот Сергей буров, поржОте хоть)

А если тело большое 10,5тыс, тогда чего ждать?

А как в смысле морозиться, что говорить, что ничего не должна или денег нет, научите.
Я так морозилась 2 місяці, тіло 20000, пролонгацій на 23000 на сьогодні борг 50700. За ці 2 місяці телефонули лише свекрухі, поставили її на автодозвон. Проте сьогодні закрила Енотів за 20000 (тіло). Розумію що я їм подарувала ці кошти, та більше в них брати точно не буду, але ж списали 30000)

Я так морозилась 2 місяці, тіло 20000, пролонгацій на 23000 на сьогодні борг 50700. За ці 2 місяці телефонули лише свекрухі, поставили її на автодозвон. Проте сьогодні закрила Енотів за 20000 (тіло). Розумію що я їм подарувала ці кошти, та більше в них брати точно не буду, але ж списали 30000)
Без слів ... Пірова перемога.

омг,47к бабла отдать,с какой целью вы это написали? это по вашему победа?:ahaha::russian_roulette:

Добрый день, может кто знает почему еноты не отправляют данные про кредит в убки, (комфорт), все что до 30 дней были в убки, а этот не высвечивает, есть у кого также?

Добрый день, может кто знает почему еноты не отправляют данные про кредит в убки, (комфорт), все что до 30 дней были в убки, а этот не высвечивает, есть у кого также?
Надеются на вашу честность и возвращение 30к

Та Ви що, списали 30000. Які щедрі! Ви їм уже віддали 47000. Мені з тіла 15000 нарахували 27000 і продали Таліону. При тому, що я( коли ще була боягузко) віддала майже 30000. Так вони мені погрожували в смс,що обдзвонять усіх колег,щоб мені допомогли, якщо ще 15000 не заплачу. Розказували, що мені багато списали, спочатку, тому що вже 30000 віддала, а потім , тому що дотримуються закону. Я їм написала,що колеги син чоловіка працює в СБУ, подзвоню на 1545, напишу Уповноваженому з прав людини і т.п. і щоб зверталися в суд. Це чудо написало, що мої знайомі погано знають закони і якщо я хочу суду, то повинна врахувати,що заплачу 27000 + судовий збір + адвокат і ще поки оформлять позов, то нарахують по 3% в день. Сьогодні не дзвонили, не писали. Не знаю,що далі. Якщо подадуть, то переживу. А цим ... платити не буду. Я боюсь суму називати, яку вже віддала МФО.

Та Ви що, списали 30000. Які щедрі! Ви їм уже віддали 47000. Мені з тіла 15000 нарахували 27000 і продали Таліону. При тому, що я( коли ще була боягузко) віддала майже 30000. Так вони мені погрожували в смс,що обдзвонять усіх колег,щоб мені допомогли, якщо ще 15000 не заплачу. Розказували, що мені багато списали, спочатку, тому що вже 30000 віддала, а потім , тому що дотримуються закону. Я їм написала,що колеги син чоловіка працює в СБУ, подзвоню на 1545, напишу Уповноваженому з прав людини і т.п. і щоб зверталися в суд. Це чудо написало, що мої знайомі погано знають закони і якщо я хочу суду, то повинна врахувати,що заплачу 27000 + судовий збір + адвокат і ще поки оформлять позов, то нарахують по 3% в день. Сьогодні не дзвонили, не писали. Не знаю,що далі. Якщо подадуть, то переживу. А цим ... платити не буду. Я боюсь суму називати, яку вже віддала МФО.
через время поймут что могут вообще нихрена не поиметь с вас,и будут предлагать за тело закрыть.А вот тут уже вам решать платить или нет!вы уже переплатили 2х тело,думаю им уже хватит,

через время поймут что могут вообще нихрена не поиметь с вас,и будут предлагать за тело закрыть.А вот тут уже вам решать платить или нет!вы уже переплатили 2х тело,думаю им уже хватит,
Так вони за тіло давно пропонують, 15000. Я їм і написала, що я не відмовлялася платити, майже 30000 віддала. Я їм показала,що не боюся, що будуть комусь дзвонити. Сидіти труситися не буду, хоч морально, звичайно, дуже важко. А що далі, побачимо. Платити не збираюся. Вони що хочуть, щоб я їм з 15000 віддала 45000?! Не жирно?! Може, заплачених 30000 достатньо?!

омг,47к бабла отдать,с какой целью вы это написали? это по вашему победа?:ahaha::russian_roulette:
43 я віддала... Це по перше, а по до
Я Вас розумію, але мене вже прежало... Та і сил більше боротися не має... Ще залишилося 9 мфо на загальну суму близько 130т.(

Я Вас розумію, але мене вже прежало... Та і сил більше боротися не має... Ще залишилося 9 мфо на загальну суму близько 130т.(
Та у Вас ситуація стосовно Манівео краща, ніж у мене, бо Ви закрили за два тіла, трохи більше. А мене продали, при тому, що я вже два тіла віддала, а Таліон хоче ще одне. У мене крім Таліону, ще чотири. Тримайтеся, я Вас розумію, бо сама постійно в страху. Були б гроші, то оплатила б усе і забула, як страшний сон. Тим більше майже всі пропонують тіло.

Останнє редагування:

для этого и существует этот форум,чтоб набраться сил,терпения и уверенности в себе!
Тем более что вы в этом не одиноки,кто-то уже уверенный мошенник)) кто-то только начинающий,но яма у нас у всех одна,выход есть всегда,его не все хотят искать

Та у Вас ситуація стосовно Манівео краща, ніж у мене, бо Ви закрили за два тіла, трохи більше. А мене продали, при тому, що я вже два тіла віддала, а Таліон хоче ще одне. У мене крім Таліону, ще чотири. Тримайтеся, я Вас розумію, бо сама постійно в страху. Були б гроші, то оплатила б усе і забула, як страшний сон. Тим більше майже всі пропонують тіло.
От і в мене таке бажання закрити іювсі і забути про них... Тільки ніхто не пропонує саме тіло... Всім з процентами подавай, хоча мені вже пофіг на передплати, аби на тіло були згодні ==)
для этого и существует этот форум,чтоб набраться сил,терпения и уверенности в себе!
Тем более что вы в этом не одиноки,кто-то уже уверенный мошенник)) кто-то только начинающий,но яма у нас у всех одна,выход есть всегда,его не все хотят искать
Дякую...

Сегодня уродские еноты облегчили мою жизнь. Уррра, наконец это свершилось - скинули свекрови СМС о моем долге. Правда, перед этим брату мужа Грошы всым звонили, просили его напомнить о моем долге, но в том случае я отморозилась, оплатила и забыла, сумма была небольшая. Тряслась по этим ypoдам-енотам. Тело 5,5 тыс., оплачено пролонгациями около 6,5 тыс. Хотят сейчас 13 тыс. Конечно, никаких уступок и т.д. Ну, свекровь не поверила смс-ке, мне позвонила, я сказала, что мошенники. Но она у меня боевая, сказала, если кто позвонит - матом обложит.

2 года назад Приватбанковский кал приходил к ней, по старому месту прописки мужа, насчет долга по кредиту мужа в 500 грн. :ahaha: Свекровь гнала этого ушлепка сцаными тряпками по всей улице, обложила матами и еще мужиков по соседству свистнула, чтобы п...дюлей дали. Еле убежал, болезный.

Короче, вместо страха перед енотами у меня наконец-то появилась злость. Завтра пишу на урядову, в Киберполицию. Буду писать через день. Своих предупредила еще месяц назад, чтобы ни с кем не общались, что мошенники звонят часто пенсионерам. Насчет друзей - их у меня нет практически, по соседям - пофиг, у нас весь дом пенсия, хоть будет о чем поговорить на лавочке.

Назад
Угорі