Что будет, если вообще не платить по исполнительному производству?

• Автор теми Автор теми ajmimorendo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K
Поэтому и делаю такие выводы.

Кстати, для думающих, что "выехал из Украины и мне ничего не будет": европейцы никогда ничего просто так никому не давали. Просто имейте ввиду. В любой момент могут принять какой-то закон или постанову и будет обмен между исполнителями со странами Евросоюза. И? Будет весело? Определенно.
Думаю, що такого не буде. В ЄС і своїх боржників вистачає. І якщо людина нелегально знаходиться на території ЄС, то що можуть знайти їхні виконавці? Якщо суди відбулися в Україні, майно, в кого є, теж на території нашої держави, то ти хоч сховайся на Марсі. Наші виконавці все зроблять, щоб утримувати борги.

Думаю, що такого не буде. В ЄС і своїх боржників вистачає. І якщо людина нелегально знаходиться на території ЄС, то що можуть знайти їхні виконавці? Якщо суди відбулися в Україні, майно, в кого є, теж на території нашої держави, то ти хоч сховайся на Марсі. Наші виконавці все зроблять, щоб утримувати борги.
Причем тут "их исполнители"?
Наши, украинские, все найдут и арестуют за границей. Но это ещё не скоро. Наверное.

Доброго вечора, подскажите, если у меня будут суды, я не буду защищаться и проиграю, имущества на мне никакого нету, то что ждёт меня дальше?
Здравствуйте. Выше уже всё написали. От себя скажу, что всё же лучше защищаться. Это относительно не дорого, и без вашего присутствия, но если повезет, позволит урезать аппетиты кредитора. Адвокат заранее скажет ваши примерные шансы по суду

Наши, украинские, все найдут и арестуют за границей. Но это ещё не скоро. Наверное.
Ви просто не в курсі, як більшість живе наших людей в ЄС. Квартири зйомні. І то не найкращі. Багато без контрактів працюють. Так що,думаю це поки не реальна мрія. Обмін банківськими даними вже запустили. І більшість наших громадян, які виїхали з України після початку війни, мають майно саме в Україні, що дає нашим виконавцям повну свободу дій. І ще, багато так не думає, я втік і мої борги анульовані. А зрештою, в кожного свої проблеми.

Можно же по хитрому, через левое колено. Проблема массовая и весьма актуальная. Только время покажет. Закон об обмене данными о банковских счетах это что-то вроде первого шага, вероятно. Ничего просто так не делается. Поэтому всем, у кого есть подобного рода вопросы, рекомендую все же решать их вовремя, как минимум уменьшить аппетиты кредиторов.

Можно же по хитрому, через левое колено. Проблема массовая и весьма актуальная. Только время покажет. Закон об обмене данными о банковских счетах это что-то вроде первого шага, вероятно. Ничего просто так не делается. Поэтому всем, у кого есть подобного рода вопросы, рекомендую все же решать их вовремя, как минимум уменьшить аппетиты кредиторов.
Реально зробити це не можливо. Тим більше, коли після вторгнення росії. Люди переходили кордон з ЄС. Зараз навіть неможливо де всі знаходяться. Реально, ті правда, що отримують виплати, як біженці, це ще можливо відслідкувати місцезнаходження. А ті що нелегально-ні. Думаю, що в найближчий час цього не буде. Через Інтерпол не будуть шукати боржників, бо це не кримінал. Навіть після того, як Україна звернулася до країн ЄС,щоб депортували наших чоловіків призовного віку, жодна з країн ще ні одного не повернула. І ще раз, 80відсотків наших громадян, які знаходяться на території ЄСне мають майна . Це правда Майно все в Україні.

Реально зробити це не можливо. Тим більше, коли після вторгнення росії. Люди переходили кордон з ЄС. Зараз навіть неможливо де всі знаходяться. Реально, ті правда, що отримують виплати, як біженці, це ще можливо відслідкувати місцезнаходження. А ті що нелегально-ні. Думаю, що в найближчий час цього не буде. Через Інтерпол не будуть шукати боржників, бо це не кримінал. Навіть після того, як Україна звернулася до країн ЄС,щоб депортували наших чоловіків призовного віку, жодна з країн ще ні одного не повернула. І ще раз, 80відсотків наших громадян, які знаходяться на території ЄСне мають майна . Це правда Майно все в Україні.
То просто еще не задались этим вопросом серьезно либо не сильно надо. Всему свое время.

Так а кєра далеко ... я показував що виконавча вже дає на запити на наявність електронних гаманців.
Все поступово змінюється.
Зараз в нас війна і це пріоритет... хз що буде потім.
А с этого момента, пожалуйста, поподробней) ніколи не користувалась електронними гаманцями. Яким можна довіряти? Через них можна розраховуватись, наприклад, на AliExpress?

А с этого момента, пожалуйста, поподробней) ніколи не користувалась електронними гаманцями. Яким можна довіряти? Через них можна розраховуватись, наприклад, на AliExpress?
В мене немає електронних гаманців.

Є віртуальна картка Trustee Plus (додаток). Це криптогаманець + європейська карта. Її можні добавити в Google Play та разраховуватись всюди. Вам потрібні USDT. Вони конвертується в Євро, а євро в гривню.
В ідеалі, щоб у вас був знайомий криптан. Ви йому готівку, він вам USDT на гаманець.

Плюси - картку не арештують українські виконавці.
Мінуси - Комісії, та те що вона більше для тих, хто заробляє в крипті. Для простих людей поповнювати її не дуже зручно. Краще оформити картку укр банку на когось. Але якщо нема на кого, то можна вивчити і цю тему.

Назад
Угорі