Что будет, если нет официального дохода и только прописка в квартире родителей?

• Автор теми Автор теми DringDorg
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 743

DringDorg

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
276
DringDorg не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день. Ситуация следующая: скоро третье заседание суда по моему кредиту. Хотят 66 тысяч. На заседания я по определенным причинам не являлся. Официального дохода у меня нету. Только прописка в квартире родителей. Своей квартиры, машины у меня нету. Родители не живут в этой квартире и в Украине вцелом. Вопрос в том: что могут с меня взять и как это будет происходить? Извините, знаю, что такую тему уже создавал, просто переживаю сильно, такое впервые

Останнє редагування:
Добрый день. Ситуация следующая: скоро третье заседание суда по моему кредиту. Хотят 66 тысяч. На заседания я по определенным причинам не являлся. Официального дохода у меня нету. Только прописка в квартире родителей. Своей квартиры, машины у меня нету. Родители не живут в этой квартире и в Украине вцелом. Вопрос в том: что могут с меня взять и как это будет происходить? Извините, знаю, что такую тему уже создавал, просто переживаю сильно, такое впервые
Взагалі є питання, а чому не скористатись тим, що подавати відзив? А одразу думати про те, що буде "висіти" потім дуже ймовірно провадження на всю суму, ні роботи офіційної далі, бо буде стягнення, ні набути майно...

і не отримувати дохід офіційно, бо звідти відрахування будуть, не купити авто, нерухомість, не успадкувати щоб не думати, що за борги з Сетаму піде.. така собі перспектива на потім

автор питав, що вони зараз можуть з нього взяти, те що буде в майбутньому то інше питання
))), навіть не знаю, з чим порівняти, може як взяти гроші на проїзд в один бік і сказати, ну зараз же їду, а що потім.. то вже інше питання

і не отримувати дохід офіційно, бо звідти відрахування будуть, не купити авто, нерухомість, не успадкувати щоб не думати, що за борги з Сетаму піде.. така собі перспектива на потім
Нічого ви не розумієте...
Це - свого роду романтика... Жити і не мати нічого все життя.

автор питав, що вони зараз можуть з нього взяти, те що буде в майбутньому то інше питання
Так а в чому прикол? Відкладати на потім? А вдруг потім щось зміниться?
Зміниться. Не в кращий для боржників бік.

Так а в чому прикол? Відкладати на потім? А вдруг потім щось зміниться?
Зміниться. Не в кращий для боржників бік.
ні в чому, було конкретне запитання і я відповів, а автор вправі робити як захоче

Взагалі є питання, а чому не скористатись тим, що подавати відзив? А одразу думати про те, що буде "висіти" потім дуже ймовірно провадження на всю суму, ні роботи офіційної далі, бо буде стягнення, ні набути майно...
Почему не будет официальной работы? Удержание 20% от официального дохода? Не самая большая проблема, чтоб так пугать человека)

Привет. Как выше уже писал Zoltan, ситуация у вас на сегодня норм. Взять нечего. Так живут тысячи должников, и я в том числе.
Хорошо бы вам конечно посудится, чтоб платить после суда поменьше, но это ваше личное дело.
Минусы вам тоже написали, но на сегодня главное выжить 😐

Назад
Угорі