Чорний список клієнтів монобанк

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 359

Ptashechka

✩ Premium ✩
Дописи
248
Реакції
280
Бали
3725
Ptashechka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всі банки відкривають мені картки з 0 лімітом. Крім моно. Він не хоче навіть щоб я у ньому депозит тримала. Колись мала кредитку без ліміту. Потім її закрила. вони образилися і тепер навіть в додаток не впускають. Пишуть, що не можуть видати картку. Та не треба мені картка!

Хто що знає, чому моно такі злі?

Таке вже було

1639525787_2-koshka-top-p-koshki-lezut-v-okno-2.webp

Всі банки відкривають мені картки з 0 лімітом. Крім моно. Він не хоче навіть щоб я у ньому депозит тримала. Колись мала кредитку без ліміту. Потім її закрила. вони образилися і тепер навіть в додаток не впускають. Пишуть, що не можуть видати картку. Та не треба мені картка!

А у меня всё да на оборот, достали своими смс, чтоб я у них счёт открыла, моно, А-банк, изи, таскомбанк.

Де? Я шукала тему, не знайшла

А у меня всё да на оборот, достали своими смс, чтоб я у них счёт открыла, моно, А-банк, изи, таскомбанк.
Я хотіла фоп в них відкрити, бо комісій немає. Послали

Я даже не знаю, как это прокомментировать))

Де? Я шукала тему
Наверное она уже старая. Ничего страшного. Вот тема посвежее)

Назад
Угорі