Чому в реєстрі боржників не вiдображається сума боргу?

• Автор теми Автор теми rewera
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 595

rewera

Читач
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
rewera не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В реєстрі боржників висвітилося,що відкрито виконавче провадження (дует Грисюк_Лужинецький),провадження від 18.10, рахунки не заблокавані (поки що), лист саме прийшов на пошту,але за місцем попередньоі реєстраціі (за.новою адресою прописаний вже майже 2 роки). В мене питаннячко:чому не відображається сума боргу в реєстрі боржників?як швидко.блокують рахунки?

Установите приложение Дія, там можно сумму посмотреть. Арест счетов - индивидуально, могут и сразу а могут и вообще не блокировать

В реєстрі боржників висвітилося,що відкрито виконавче провадження (дует Грисюк_Лужинецький),провадження від 18.10, рахунки не заблокавані (поки що), лист саме прийшов на пошту,але за місцем попередньоі реєстраціі (за.новою адресою прописаний вже майже 2 роки). В мене питаннячко:чому не відображається сума боргу в реєстрі боржників?як швидко.блокують рахунки?
О знакомая компашка...мои счета не трогал, но грозился заблокировать. Сумма по моему есть только в документах

ому не відображається сума боргу в реєстрі боржників?
так устроен реестр должников, что сумма в нём не отображается
стучите исполнителю с номером вп, он даст идентификатор, по нему зайдёте в асвп и увидите доки

стучите исполнителю с номером вп, он даст идентификатор, по нему зайдёте в асвп и увидите

стучите исполнителю с номером вп, он даст идентификатор, по нему зайдёте в асвп и увидите доки
номер ВП є, а ось більш ніякоі інформаціі АСВП не видає

Вкладення

• S11023-22365203(1).webp
    S11023-22365203(1).webp
    35.1 Кб · Перегляди: 39
У мене також 18.10 відкрите провадження,але інші виконавці..вже один рахунок заблокували..сумою якось не цікавилась ще,знаю яка контора,знаю тіло кредиту

Назад
Угорі