Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Напишите негативный отзыв, если так душа желает)Тут просувають таку логіку - якщо справу виграно, то адвокат молодець, якщо справу програно , то суд поганий або не пощастило
Пишуть інколи але рідко.Чому немає негативних відгуків про юристів ? Тут просувають таку логіку - якщо справу виграно, то адвокат молодець, якщо справу програно , то суд поганий або не пощастило
Да, удаляем, если отзыв неконструктивный.Помітив , що їх видаляють або кудись переносять
А повинні бути?Чому немає негативних відгуків про юристів ? Тут просувають таку логіку - якщо справу виграно, то адвокат молодець, якщо справу програно , то суд поганий або не пощастило
не переймайтесь))) ваш "відгук" на місці Негативний відгук Тарас ( Tarass )Помітив , що їх видаляють або кудись переносять
Була негативна про Тараса і вже зникла
якщо по ділу, то чому б і ні?А повинні бути?
потом не говори, что юристы не всех купили)))Да, удаляем
Адвокат Ганька працює в Приватбанку...якщо по ділу, то чому б і ні?
Ну бо по суті так воно і є))Тут просувають таку логіку - якщо справу виграно, то адвокат молодець, якщо справу програно , то суд поганий або не пощастило
Якщо ж суд розглянув аргументи захисту, але вирішив на користь позивача, то перкладати відповідальність на адвоката це знімати її з себе

та є, почитайте форум, можете і свій негативний відгук додати в нас тут демократіяЧому немає негативних відгуків про юристів ?

Ну, а как иначе?)))суд проиграл - адвокат плохой это вот прямо топ.
Вот это я понимаю душещипательная история)Как-то Тарас мне нахамил. Потом извинился.
Правильно. Вот это нужно донести до клиента до подписание контрактаАдвокат не може гарантувати рішення суду, а коли обіцяє виграш або не попереджає про можливі варіанти, не варто з таким співпрацювати. Звернення до адвоката лише збільшує Ваші шанси отримати прийнятне рішення.
Дивно перекладати на нього відповідальність за рішення інших людей.
Все мы люди, но хамство в работе с клиентом не допустимо. Ну хоть извинился.Как-то Тарас мне нахамил. Потом извинился
это да))) я еще тот хам и матерщинник))Ну, а как иначе?)))
Вот это я понимаю душещипательная история)
Вадим не является/являлся моим клиентом))) насколько, я понимаю и помню ситуацию о которой он написал...она вообще не имеет отношения к работе)))Все мы люди, но хамство в работе с клиентом не допустимо. Ну хоть извинился.
![]()
Таки да!Все мы люди, но хамство в работе с клиентом не допустимо.
А это уже не важно)написал...она вообще не имеет отношения к работе)))