Чому не всі мфо дзвонять

• Автор теми Автор теми Lika.ar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 823
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Lika.ar

Форумчанин
Дописи
44
Реакції
18
Бали
283
Lika.ar не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
З кредит каси на 1 день прострочки подзвонили контактному взагалі з іншого кредиту...Чому деякі одразу телефонують батькам і близьким а деякі обмежуються роботом раз в місяць і листом? Вони не знаходять номера чи що?
//Я не нарікаю на відсутність дзвінків, але все ж цікаво :)

Мне этот вопрос тоже интересен...у нас из 19 мфо действуют (звонят, пишут, угрожают и т.д.) где-то 10....Времени с начала первой просрочки прошло 1-1.5 мес...

Дело в том, что у людей, страдающих отсутствием мозга, нет логики!!! Не пытайтесь их понять-безполезно)))

Ну и вопросы, а почему море синее?

Чому деякі одразу телефонують батькам і близьким а деякі обмежуються роботом раз в місяць і листом?
Це залежить від карми.
Якщо ви відкриєте приватний зоопарк з очеретяними котиками, вам будуть листи надсилати.
Якщо будете витрачати гроші на танцюристів в ***-бані, то будуть дзвонити батькам .

потому что есть МФО где полностью все автоматизировано и работает автоматом, там нет людей вообще или сидят 2-3 инвалида, они физически не могут обзвонить всех должников по всей Украине и их родственников. а есть шарашки с большим штатом сотрудников такие как Динеро, Готивочка и т.д.

Це залежить від карми.
Якщо ви відкриєте приватний зоопарк з очеретяними котиками, вам будуть листи надсилати.
Якщо будете витрачати гроші на танцюристів в ***-бані, то будуть дзвонити батькам .
вашим звонили?

беда бедой.. вот проблема-то. не хотят звонить

З кредит каси на 1 день прострочки подзвонили контактному взагалі з іншого кредиту...Чому деякі одразу телефонують батькам і близьким а деякі обмежуються роботом раз в місяць і листом? Вони не знаходять номера чи що?
//Я не нарікаю на відсутність дзвінків, але все ж цікаво :)
Дивно. Мене вони не цікавлять. Є багато інших речей в житті, аніж ламати голову чому не всі одразу дзвонять.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі