Чому МФО дають кредит під 0.01%?

• Автор теми Автор теми Фродо
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 820

Фродо

Форумчанин
Дописи
12
Реакції
8
Бали
278
Фродо не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В чьому камінь заритий коли МФО пропонує 0 ,01 відсоток. Ти їм по калькулятору повертаєш смішну суму, там 20-30 грню за користування. Чи відповідає воно дійсності, чи при підписанні договору тебе чекає здивування що тобі там нарахують захмарні відсотки за приклад беру МайКредіт. НАприклад дають 0,01 відсоток на певну сумму до 14 днів. В чьому прикол!?

Ніяких підводних каменів тут нема. Розрахунок на те, що ви повернетеся до них знову. Сам починав з 0.01% у шарагах, в результаті дійшов десь до 100+к грн боргів.

Ніяких підводних каменів тут нема. Розрахунок на те, що ви повернетеся до них знову. Сам починав з 0.01% у шарагах, в результаті дійшов десь до 100+к грн боргів.
Та то має бути разова акція, мене кредит до завтра край в банку а зп в п'ятницю. Позичити не має де от думаю взяти на тиждень, і боюсь не влипнути на мільйонтисячь гривень. ОТ і питаю поради чи відповідає дійсності, і якщо в часно закрию, чи будуть в мене проблеми?

у-у-у-у-у... и ты в соседней теме собирался что то от супруги скрывать

ОТ і питаю поради чи відповідає дійсності, і якщо в часно закрию, чи будуть в мене проблеми?
Та відповідає дійсності, але так як ви ще не лізли в МФО, то і не раджу розпочинати ще з ними "співпрацю". Багато форумчан після банків брали 1-2 кредита в МФО щоб перекрити щось, а потім це болото засмоктало.

Та відповідає дійсності, але так як ви ще не лізли в МФО, то і не раджу розпочинати ще з ними "співпрацю". Багато форумчан після банків брали 1-2 кредита в МФО щоб перекрити щось, а потім це болото засмоктало.
судя по всему он уже всё оформил
Через месяцок ждём тему типа биткапитал терроризирует всех - что делать

судя по всему он уже всё оформил
Через месяцок ждём тему типа биткапитал терроризирует всех - что делать
Ще нічого не оформляв але треба кров з носу. Справа в тому що я просто вийду в період платьожок по банку. Весь смисл. Вони дали срок до завтра шукав гроші щоб позичити і закрити не знайшов. До п'ятниці вони мені не продовжать нічого. Ось в чому вся штука. Ті мфо мені даром не здались. Тому і питаю бо страшно брати. Те що я їх в срок поверну, то 100 відсотків. Я боюсь що при підписанні договору замість мізерних тих відсотків всунуть якусь авантюру

Я думав взяти в майкредіт на 14 днів. Пару днів для перестраховки

Ще нічого не оформляв але треба кров з носу. Справа в тому що я просто вийду в період платьожок по банку. Весь смисл. Вони дали срок до завтра шукав гроші щоб позичити і закрити не знайшов. До п'ятниці вони мені не продовжать нічого. Ось в чому вся штука. Ті мфо мені даром не здались. Тому і питаю бо страшно брати. Те що я їх в срок поверну, то 100 відсотків. Я боюсь що при підписанні договору замість мізерних тих відсотків всунуть якусь авантюру

А в чому проблема проморозить банк і заплатить 20-30 грн пені? Історії кредитній при наявності мфо все одно хана.

Колись давно і я так само взяв до зп. Потім ще раз. І ще раз.
А потім взяв два одразу. А потім три.
А потім затримали зп на чотири дні. І мфо, на відміну від банків, не стали чекати ці 4 дні.
Тепер я тут. Без кредитів. І сподіваюсь так все і залишиться.

Подвоху нема.
В кредитці привату або моно (або шо у вас там у банку?) теж є період, за який не нараховуються відсотки
Навіщо вони це роблять? Щоб ви повірили, що є чарівна тумбочка, де гроші лежать, і можна брати і повертати колись потім без %.

Колись давно і я так само взяв до зп. Потім ще раз. І ще раз.
А потім взяв два одразу. А потім три.
А потім затримали зп на чотири дні. І мфо, на відміну від банків, не стали чекати ці 4 дні.
:+1:

Ось це і є ті "підводні камені". Але людина явно ще цього не розуміє.
Ніхто не вчиться на помилках інших. Особисті куди зрозуміліші

Ще нічого не оформляв але треба кров з носу. Справа в тому що я пдва росто вийду в період платьожок по банку. Весь смисл. Вони дали срок до завтра шукав гроші щоб позичити і закрити не знайшов. До п'ятниці вони мені не продовжать нічого. Ось в чому вся штука. Ті мфо мені даром не здались. Тому і питаю бо страшно брати. Те що я їх в срок поверну, то 100 відсотків. Я боюсь що при підписанні договору замість мізерних тих відсотків всунуть якусь авантюру

Лучше протерминуй банк до времени оплаты, переплати тот мизер, не связывайся с мфо, через месяц-два будет десяток мфо если не послушаешь что советуют.

В чьому камінь заритий коли МФО пропонує 0 ,01 відсоток. Ти їм по калькулятору повертаєш смішну суму, там 20-30 грню за користування. Чи відповідає воно дійсності, чи при підписанні договору тебе чекає здивування що тобі там нарахують захмарні відсотки за приклад беру МайКредіт. НАприклад дають 0,01 відсоток на певну сумму до 14 днів. В чьому прикол!?
Взяли під 0.01відсоток , віддали вчасно, нормально. Якщо не віддали кредит, на слідуючий же день, починають рахувати по повній. А відсоток самі знаєте який

В чьому камінь заритий коли МФО пропонує 0 ,01 відсоток. Ти їм по калькулятору повертаєш смішну суму, там 20-30 грню за користування.
Воронка продажів. Ви берете в одному мфо позику, припустимо віддаєте вчасно. Потім з'являється знову така необхідність, повторюєте з 2-3-25 мфо. І Мфо на це розраховують, що будуть такі ж дії з конкурентами. Потім не встигаєте віддати, перекредитовуєтесь в іншому мфо. Далі ті що дають під 0,01 закінчується. Перекредитовуєтесь під відсотки, не встигаючи віддати. Або в житті щось сталось, потрібні були гроші. І от виходите на пролонгації, де треба платити 100 000 тільки відсотками... Якщо не платите - терор оточення, суди.
Гроші на кредитних картах і якщо розраховуєте на мфо - це ілюзія, і вона грає не на вашу користь. І рано чи пізно приходить час платити борги або оформлювати банкрутство.
Краще закрити всі кредитки повністю - всі кредитні рахунки. Накопичити кошти свої, які можна позичити у самого себе без %. І жити нормальне життя.

ситуація була 1 в 1, тепер і банк продав борг колекторам, і ще з 10 мфо залишилось) тому ні в якому разі не беріть в МФО, забудьте цей шлях, я теж брав під 0 відсотків, а якщо на 1 день просрочив вони нараховують по максимуму за весь період, по тій же причині що і з банком, затягнули зп. Кращій варіант поморозити банк, нічого йому і Вам не буде.

Назад
Угорі