Barabashka
Форумчанин
- Дописи
- 967
- Реакції
- 830
- Бали
- 5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім привіт! Я знов зі своїм нитям тут,бо якшо чесно кажучи немає навіть комусь ось так виговиритись. Почну з того шо тиждень назад на роботу прийшов лист постанова про знятя 20% з зарплати все в одну мить ставленя від колег а в тому числі від директора (вона жінка у нас) помінялось взагалі,за півтора року часу ніби все потрохи владналось всі до мене більш меньш почали нормально ставитись чи може я так думала ,незнаю. Але тут прийшла ця постанова і через день я прийшла на роботу і директор до мене підійшла і говорить там прийшла на тебе бумага за кредіт я їй відповіла я в курсі,але чули би ви цей тон з таким презирством вона мені це сказала як то я чорт рогатий або і гірше. З того часу бачу як до мене колектив почав знову ставитись як то я всім на світі винна гроші . А ше мене добило всій цій ситуації приїхала була з Польщі одна моя так звана подруга і зустрілась вона з моїми типу колишніми подругами які зі мною перестали спілкуватись теж через кредити. Бо я стала вже не годна я якись ізгой "общєства" ,ось так вибачте за купу слів і можливо дурний пост ,але боляче ...