Чоловік грозиться забрати дитину!!

• Автор теми Автор теми Ира 89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 168
  • Перегляди Перегляди 4K

Ира 89

Форумчанин
Дописи
389
Реакції
108
Бали
2625
Ира 89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку всім, така ситуація, чоловік грозиться, що забере дитину, якщо ще раз узнає, що є долги!! А долги є((так переживаю, ужасно просто(

Доброго ранку всім, така ситуація, чоловік грозиться, що забере дитину, якщо ще раз узнає, що є долги!! А долги є((так переживаю, ужасно просто(
Це дуже довга процедура,по законодавству...
Скільки дитині?

А почему он такие ультиматумы ставит? Вы уже не одна семья, да ребенок общий, но ваши финансы, доходы и долги -ваше личное дело.

Ира 89, для этого нужны другие причины, но не долги. Вы, простите, нормальная мамочка? На учёте нигде не состоит, вы понимаете о чем я? Если нет, то он вас так страшает... Долгов много? И почему муж не знает?

Я
Ира 89, для этого нужны другие причины, но не долги. Вы, простите, нормальная мамочка? На учёте нигде не состоит, вы понимаете о чем я? Если нет, то он вас так страшает... Долгов много? И почему муж не знает?
[/QUOTE
Я нормальна цілком!) ніколи не стояла ніде, дитина завжди зімною!

Ира 89, ну и пошлите его подальше с претензиями. Пусть пенится, сколько хочет. Вы - нормальная мама, ребенок сыт, одет, ходит в садик. А долги? Алименты платит? Или по минимуму?

Він Вас лякає.
А Ви ведетесь. Зупиняйте паніку і починайте діалог...
Від розмови будете знати ,що робити
Ви одруженні?
Так одружені!! Він уже один раз узнав, батьки помогли закрити! Я не призналась про всі((і тепер боюсь що дізнається знову
Ира 89, ну и пошлите его подальше с претензиями. Пусть пенится, сколько хочет. Вы - нормальная мама, ребенок сыт, одет, ходит в садик. А долги? Алименты платит? Или по минимуму?
Ми ще одружені)

Так одружені!! Він уже один раз узнав, батьки помогли закрити! Я не призналась про всі((і тепер боюсь що дізнається знову

Ми ще одружені)
Ну как так? Признались, что есть, но не до конца. Ахтунг :facepalm:

По манівео тіло 18,700
Гроші всім 6700
І ще пару невеликих

Назад
Угорі