Чого очікувати від смартівей у 2025 році?

• Автор теми Автор теми Yarik2020
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 4K
А чтобы быстрее то на когда плюс минус готовы?
У меня где-то месяца 1.5 и приходит просто смс каждый день точнее письмо на почту
а ви куди поспішаєте? запропонують то закриєте, десь через місяців 3-5 пропонують

Мені прислали сьогодні акцію що можна закрити за 3500, хоча я брав 6 тис)

Вкладення

• Screenshot_20250910-103217.webp
    Screenshot_20250910-103217.webp
    51.1 Кб · Перегляди: 130
Что ж мне они не предлагают никаких акций😢 Морожусь уже хрен знает сколько, они молчат и я молчу. В прошлом месяце зашла в лк, там галяк, только сумма, которую насчитали, никаких акций

Что ж мне они не предлагают никаких акций😢 Морожусь уже хрен знает сколько, они молчат и я молчу. В прошлом месяце зашла в лк, там галяк, только сумма, которую насчитали, никаких акций
да і хй з ними, запропонують ще, тож їм гроші треба а не вам

Я ось думаю, чи виходити по ним в прострочку? Тіло 18500, платила 3 платежі. Десь на 14к сплатила. Номерів не густо в них, 5 здається, 3 з яких давно не обслуговуються. Зараз вони хочуть по платежам ще 18к, а я думаю, що якось жирно. Підкажіть хтось закривав їх за залишок тіла, чи вони будуть пропонувати за тіло, або % від нього не враховуючи внесені платежі? Дякую.

Я ось думаю, чи виходити по ним в прострочку? Тіло 18500, платила 3 платежі. Десь на 14к сплатила. Номерів не густо в них, 5 здається, 3 з яких давно не обслуговуються. Зараз вони хочуть по платежам ще 18к, а я думаю, що якось жирно. Підкажіть хтось закривав їх за залишок тіла, чи вони будуть пропонувати за тіло, або % від нього не враховуючи внесені платежі? Дякую.
Тут 3 повідомлення вище писали, що пропонують закрити за 50% від тіла)))

Трохи ухи вони преїли, з тіла 1950 нараховують 33грн. на добу.

В договорі прописаний курс 41 за 1$, а на погашения чомусь рахують по 48😬

Вітаю!
Ось окрема моя тема, може хтось також скористається:

от халепа, чому вони не дають мені ще раз у них кредит((
я б взяв ще і не один, потрібно ж якось повернути ті відсотки сплачені за стільки часу
А вони Вам закривали по спрощеною ? Що тепер не видають

Назад
Угорі