Zoltan
Перевірений
- Дописи
- 1844
- Реакції
- 2268
- Бали
- 698
Zoltan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
більше року, нікому не дзвонили, хоча номери сперлиЧи дзвонять оточенню?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
більше року, нікому не дзвонили, хоча номери сперлиЧи дзвонять оточенню?
Дякую!більше року, нікому не дзвонили, хоча номери сперли
даже менше і морозити можна довгоЗа тело с ними закрыть легко?
А чтобы быстрее то на когда плюс минус готовы?даже менше і морозити можна довго
а ви куди поспішаєте? запропонують то закриєте, десь через місяців 3-5 пропонуютьА чтобы быстрее то на когда плюс минус готовы?
У меня где-то месяца 1.5 и приходит просто смс каждый день точнее письмо на почту
да і хй з ними, запропонують ще, тож їм гроші треба а не вамЧто ж мне они не предлагают никаких акцийМорожусь уже хрен знает сколько, они молчат и я молчу. В прошлом месяце зашла в лк, там галяк, только сумма, которую насчитали, никаких акций
Согласнада і хй з ними, запропонують ще, тож їм гроші треба а не вам
Тут 3 повідомлення вище писали, що пропонують закрити за 50% від тіла)))Я ось думаю, чи виходити по ним в прострочку? Тіло 18500, платила 3 платежі. Десь на 14к сплатила. Номерів не густо в них, 5 здається, 3 з яких давно не обслуговуються. Зараз вони хочуть по платежам ще 18к, а я думаю, що якось жирно. Підкажіть хтось закривав їх за залишок тіла, чи вони будуть пропонувати за тіло, або % від нього не враховуючи внесені платежі? Дякую.
Это в личном кабинетеМені прислали сьогодні акцію що можна закрити за 3500, хоча я брав 6 тис
А вони Вам закривали по спрощеною ? Що тепер не видаютьот халепа, чому вони не дають мені ще раз у них кредит((
я б взяв ще і не один, потрібно ж якось повернути ті відсотки сплачені за стільки часу