Чого очікувати від смартівей у 2025 році?

• Автор теми Автор теми Yarik2020
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 4K

Yarik2020

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Yarik2020 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, підкажіть у кого було таке, що смартівей запропонував мені закрити позику за пів тіла(20000), але грошей не маю на закриття протермінування 4 місяці, договір новий.Буду ще такі пропозиції?Хто знає?

Просто переживаю що тіло велике, і більше не буде такого((
мені спочатку тіло пропонували, потім 75, потім 50% далі я не тягнув, але тут на форумі і за 20% закривали, тож все може бути

була ситуація у знайомого, що мав у них протермінування 3 роки, то закрив за 5% від тіла, а саме за 75 гривень при тілі 1500 грн.

була ситуація у знайомого, що мав у них протермінування 3 роки, то закрив за 5% від тіла, а саме за 75 гривень при тілі 1500 грн.
от халепа, чому вони не дають мені ще раз у них кредит((
я б взяв ще і не один, потрібно ж якось повернути ті відсотки сплачені за стільки часу

от халепа, чому вони не дають мені ще раз у них кредит((
я б взяв ще і не один, потрібно ж якось повернути ті відсотки сплачені за стільки часу
краще не брати взагалі у них... взагалі не брати у нікого...

Підкажіть, а вони самі пропонували?
Вже 2.5 місяці маю сам протермінування, нічого не пропонують.
1 раз спілкувався - сказав, що буду чекати пропозицій і тишина далі.
Хоча за 50-80% тіла із задоволенням закрив би)

Я закривав у них за триста з чимось грн. при тілі 1500

Підкажіть, а вони самі пропонували?
Вже 2.5 місяці маю сам протермінування, нічого не пропонують.
1 раз спілкувався - сказав, що буду чекати пропозицій і тишина далі.
Хоча за 50-80% тіла із задоволенням закрив би)
Вони самі сповіщення в додаток прислали

Закрила за 7500 з тіла 20000, були пропозиції спочатку 20, потім 15, потім 12 тис, 7500 мені підходило, оплатила. Може пізніше було б ще менше, не захотіла чекати. Самі тихі з усіх.

Закрила за 7500 з тіла 20000, були пропозиції спочатку 20, потім 15, потім 12 тис, 7500 мені підходило, оплатила. Може пізніше було б ще менше, не захотіла чекати. Самі тихі з усіх.
Через який час вам запропонували закрити з таким значним списанням?

Через який час вам запропонували закрити з таким значним списанням?
Десь 2 місяці. Було спочатку тіло 20, потім 15, потім 12 200(я їм оплатила один платіж 7800), тобто залишок тіла, потім з'явилось 7500, може було б і менше, в може й ні, не захотіла перевіряти. Пропозиції в додатку, повідомлення не приходили

Назад
Угорі