Чого чекати?

• Автор теми Автор теми Алекс @@@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 3K
Номера не давав в сетях немає мене,найдуть родичів?
У меня нашли маму жены моего троюродного брата, которую я и в глаза не видела!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!они и не просят дополнительных номеров-у них все и так есть

Дзвонять усим кого знайдуть, шлють смс, тоді продають Таліону, ті теж дістають всих. А ті нічого не добившись продають Фінанс онлайн. А ті тепер мабуть вклипають напис.....??

Ми не отримали оплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 20.10.2020 Вимагаємо негайної сплати боргу!

Інформуємо: найближчим часом до вас планується візит за адресою проживання та реєстрації. У разі отримання рішення суду, можливий опис вашого майна приватною виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте час візиту за номером.
Мне уже давно такое не приходит, уже грозяться описать имущество, описуны блин)

у практически никого не нашли...
То вже кому як повезе....я так по своєму випадку оцінюю.Вся інфа у них була застріла...хоч тато і був оформлений на роботі,але знайшли застарілу інфу,що він працював на старій роботі років так 6 назад.Про мене пішли по чоловікових родичах.А по чоловіку по моіх родичах пройшлися.По сусідах пройшлися.Але вони в мене молодці.Одразу нах усі послали.І від них через тиждень відстали.Тільки смс шлютьЗате пройшлися по чужих людях добре.

Блин, у меня по Манивео тело одно из самых больших (учитывая все шараги)...

Ми не отримали оплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 08.11.2020 Вимагаємо негайної сплати боргу!​
Найближчим часом компанія moneyveo планує подати до поліції заяву для ініціювання початку розслідування наявності складу злочину (ст. 190-192 КК України).​
Зателефонуйте, щоб уникнути негативних наслідків прострочення, або сплатіть борг. Сума до сплати на поточну дату становить 64012,00 грн.​

Ми не отримали оплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 08.11.2020 Вимагаємо негайної сплати боргу!​
Найближчим часом компанія moneyveo планує подати до поліції заяву для ініціювання початку розслідування наявності складу злочину (ст. 190-192 КК України).​
Зателефонуйте, щоб уникнути негативних наслідків прострочення, або сплатіть борг. Сума до сплати на поточну дату становить 64012,00 грн.​
Всего то ничего 64 косаря)))

Это вы хвалитесь ?

Відділ претензійно-позовної роботи прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення боргу: 20000,00 грн – сума кредиту та 49732,00 грн – сума процентів. 0800219393
Відділ претензійно-позовної роботи прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення боргу: 20000,00 грн – сума кредиту та 49732,00 грн – сума процентів. 0800219393
Подадуть

Именно манивео окружению не звонило..а вот Талион нашел всех..вчера обзвонили соседей брата где он живёт не по прописке даже

Назад
Угорі