чм0шники,я вам, вдячна!!!

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 207
  • Перегляди Перегляди 4K
Только уже в последствии осознал, что МФО в принципе показали кто есть кто и с кем стоит разойтись)

[/QUOTE]
Вдячна,за пересіювання оточуючих.Вдячна за псевдодрузів,яких ви допомогли розкусити.Дякую,за багато нових і справжніх людей навколо себе.Дякую,за те,що стала більше заробляти.Вдячна за,те ,що переоцінила своє життя.Вдячна за,те,що завдяки вам стала сильнішою,впевненішою,безстрашною перед труднощами!!!
Підписуюсь під кожним словом!?
Від себе додам, завжди знала, що я сильна, та не підозрювала наскільки))?
Калики - за це також подяка?

Підписуюсь під кожним словом!?
Від себе додам, завжди знала, що я сильна, та не підозрювала наскільки))?
Калики - за це також подяка?
О, точно. Калики.
А я всё думаю, как их назвать.
Спасибо.

Останнє редагування модератором:
А в мене щось ніхто не відсіявся :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: взагалі... Все залишилось на місцях.
Невже мене оточують одні скритні шахраї :oops:
:lol::lol::lol:

А в мене щось ніхто не відсіявся :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: взагалі... Все залишилось на місцях.
Невже мене оточують одні скритні шахраї :oops:
:lol::lol::lol:
Скажу по секрету,я відсіяла одну куму і подругу,але без мфо,я знала,що вони гнилі.А,тут повод був ? ??
Скажу по секрету,я відсіяла одну куму і подругу,але без мфо,я знала,що вони гнилі.А,тут повод був ? ??
Натомість,я цілу секту друзів знайшла ? :luboff: ?
Дорогі,шахраї!!!Перезагрузіть себе!!!

Останнє редагування:
я теж відчуваю почуття вдячності) Почала відчувати смак життя, декого відфільтрувала, з однією сусідкою принципово перестала вітатись, бо коли пояснювала,щоб та ніяк не реагувала на дзвінки, то не слухала, завжди якісь стосунки зясовувала,а я забила-тепер я на неї ображена)) Деякі друзі самі дзвонять перепитують,чи треба гроші, знаючи всі атаки МФО)А дехто дивується, бо очікували зовсім іншу реакцію, нібито якщо маєш кредити, то вже жити не треба)))

Могу сказать тоже самое) Спасибо! По началу думала умру, не выдержу. А сейчас знаю цену жизни, зарабатываю гораздо больше, избавилась от мужа - неудачника, расцвела, похолрошела) столько всего преобрела в дом) живу и радуюсь каждому дню! А ещё я стала очень сильная с морально и финансово грамотная)
це тіпа все виплатили

я теж відчуваю почуття вдячності) Почала відчувати смак життя, декого відфільтрувала, з однією сусідкою принципово перестала вітатись, бо коли пояснювала,щоб та ніяк не реагувала на дзвінки, то не слухала, завжди якісь стосунки зясовувала,а я забила-тепер я на неї ображена)) Деякі друзі самі дзвонять перепитують,чи треба гроші, знаючи всі атаки МФО)А дехто дивується, бо очікували зовсім іншу реакцію, нібито якщо маєш кредити, то вже жити не треба)))
Нічого,скоро ,хто немає їх:,,жити не треба,,

Назад
Угорі