Маri
✩ V I P ✩
- Дописи
- 11921
- Реакції
- 18477
- Бали
- 2903
Маri не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зате,при грошикахТа вже ... маємо що маємо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зате,при грошикахТа вже ... маємо що маємо
Значить "наука" пішла в прокЗате,при грошиках![]()

А,ще ми навчилися читати суд.владу і АСВП?Раніше я навіть незнала,що таке існує

Підписуюсь під кожним словом!?Вдячна,за пересіювання оточуючих.Вдячна за псевдодрузів,яких ви допомогли розкусити.Дякую,за багато нових і справжніх людей навколо себе.Дякую,за те,що стала більше заробляти.Вдячна за,те ,що переоцінила своє життя.Вдячна за,те,що завдяки вам стала сильнішою,впевненішою,безстрашною перед труднощами!!!
Ага,іноді і в обід ? Але,ми цього не боїмося
Вранці і ввечері,як "Отче наш..."
О, точно. Калики.Підписуюсь під кожним словом!?
Від себе додам, завжди знала, що я сильна, та не підозрювала наскільки))?
Калики - за це також подяка?
Скажу по секрету,я відсіяла одну куму і подругу,але без мфо,я знала,що вони гнилі.А,тут повод був ? ??А в мене щось ніхто не відсіявся![]()
![]()
взагалі... Все залишилось на місцях.
Невже мене оточують одні скритні шахраї
![]()
Натомість,я цілу секту друзів знайшла ?Скажу по секрету,я відсіяла одну куму і подругу,але без мфо,я знала,що вони гнилі.А,тут повод був ? ??
?согласна на все 100 %.Можете,навіть зараз сказати!!!
Немає важливішого нас,нашого життя і нашої сім'ї.А мівінники,цього не коштуютьсогласна на все 100 %.
Немає важливішого нас,нашого життя і нашої сім'ї.А мівінники,цього не коштують
ОффтопХороший тост ???
Тільки тихенькоце тіпа все виплатилиМогу сказать тоже самое) Спасибо! По началу думала умру, не выдержу. А сейчас знаю цену жизни, зарабатываю гораздо больше, избавилась от мужа - неудачника, расцвела, похолрошела) столько всего преобрела в дом) живу и радуюсь каждому дню! А ещё я стала очень сильная с морально и финансово грамотная)
Це точноТолько уже в последствии осознал, что МФО в принципе показали кто есть кто и с кем стоит разойтись)
Нічого,скоро ,хто немає їх:,,жити не треба,,я теж відчуваю почуття вдячності) Почала відчувати смак життя, декого відфільтрувала, з однією сусідкою принципово перестала вітатись, бо коли пояснювала,щоб та ніяк не реагувала на дзвінки, то не слухала, завжди якісь стосунки зясовувала,а я забила-тепер я на неї ображена)) Деякі друзі самі дзвонять перепитують,чи треба гроші, знаючи всі атаки МФО)А дехто дивується, бо очікували зовсім іншу реакцію, нібито якщо маєш кредити, то вже жити не треба)))