чм0шники,я вам, вдячна!!!

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 207
  • Перегляди Перегляди 4K

Маri

V I P
Дописи
11921
Реакції
18477
Бали
2903
Маri не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вдячна,за пересіювання оточуючих.Вдячна за псевдодрузів,яких ви допомогли розкусити.Дякую,за багато нових і справжніх людей навколо себе.Дякую,за те,що стала більше заробляти.Вдячна за,те ,що переоцінила своє життя.Вдячна за,те,що завдяки вам стала сильнішою,впевненішою,безстрашною перед труднощами!!!

Вдячна,за пересіювання оточуючих.Вдячна за псевдодрузів,яких ви допомогли розкусити.Дякую,за багато нових і справжніх людей навколо себе.Дякую,за те,що стала більше заробляти.Вдячна за,те ,що переоцінила своє життя.Вдячна за,те,що завдяки вам стала сильнішою,впевненішою,безстрашною перед труднощами!!!
Коли вже я це скажу?

Будь ласка ! )))

Могу сказать тоже самое) Спасибо! По началу думала умру, не выдержу. А сейчас знаю цену жизни, зарабатываю гораздо больше, избавилась от мужа - неудачника, расцвела, похолрошела) столько всего преобрела в дом) живу и радуюсь каждому дню! А ещё я стала очень сильная с морально и финансово грамотная)

Я,ще більше скажу ? ,мене бояться сусіди
У Вас новый этап в жизни)
От меня соседи шарахаются до сих пор. А прошло уже почти три года)
А так приятно. Спускаешься по лестнице, в окошке видно, что сидят курицы на лавочках возле подъезда.
открываешь дверь подъезда - никого! Пусто!
мне нравится)

Могу сказать тоже самое) Спасибо! По началу думала умру, не выдержу. А сейчас знаю цену жизни, зарабатываю гораздо больше, избавилась от мужа - неудачника, расцвела, похолрошела) столько всего преобрела в дом) живу и радуюсь каждому дню! А ещё я стала очень сильная с морально и финансово грамотная)
А,ще ми навчилися читати суд.владу і АСВП?Раніше я навіть незнала,що таке існує

А так приятно. Спускаешься по лестнице, в окошке видно, что сидят курицы на лавочках возле подъезда.
мне нравится)
? ???

мне нравится)
Мне,они с постными минами в след смотрят ? Еще никто не сказал,что звонили,им ,хватило наверное прихода участкового три раза

Назад
Угорі