Четвертий день з вами. Аж краще дихається.

• Автор теми Автор теми Іннуська
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 863

Іннуська

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
35
Бали
28
Іннуська не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я дуже вдячна Вам, друзі за підтримку. Четвертий день з вами. Якби не ви то хто знає що було зі мною. Проблем Дуже багато, але хоч можу головою думати. А сьогодні телефонували на урядову гарячу лінію. Можливо приструнить хоч самих злих тьоть і дядь. Дуже дякую. Будемо далі спілкуватися.

Мені би мої мізки на пару місяців раніше і цей форум, взагалі би "печали" не було ( ну і пару мфо зайвих) ?

Я теж про це подумвла. Чому людина находить вихід тоді, коли вже по вуха в лайні.
в основном находят форум тогда, когда уже никто не дает займ на пролонгации..ну а пока конторы дают, народ не парится наивно пологая -" ну у меня там 25 займов, как-то само собой рассосется" :mosking:

Я дуже вдячна Вам, друзі за підтримку. Четвертий день з вами. Якби не ви то хто знає що було зі мною. Проблем Дуже багато, але хоч можу головою думати. А сьогодні телефонували на урядову гарячу лінію. Можливо приструнить хоч самих злих тьоть і дядь. Дуже дякую. Будемо далі спілкуватися.
Всё будет хорошо! Вам ничего не угрожает. Нет ничего стыдного. И вы не одна.)

в основном находят форум тогда, когда уже никто не дает займ на пролонгации..ну а пока конторы дают, народ не парится наивно пологая -" ну у меня там 25 займов, как-то само собой рассосется" :mosking:
Горькая правда ?

Назад
Угорі