MilaS
✩ Premium ✩
- Дописи
- 7303
- Реакції
- 15582
- Бали
- 6780
MilaS не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
пест вазіліна![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
пест вазіліна![]()
Зараз телефонував представник по цій шаразі,і каже:"ну киньте хоч пару тисяч,щоб ми бачили вашу активність".Кажу ок,давайте гарантійний лист і поговоримо.Відповідь убила:"Добре,ми фіксуємо відмову!"Це якийсь жарт?Гарантійний ,каже,тільки після хоч якоїсь оплати.Це при тому,що зовсім не володіють інформацією:питаю"по якому мфо ви подали позов"-НЕ ЗНАЄМО.ЖЕСТЬну это правда . юристы их жарят
Кон Чен Ые.Зараз телефонував представник по цій шаразі,і каже:"ну киньте хоч пару тисяч,щоб ми бачили вашу активність".Кажу ок,давайте гарантійний лист і поговоримо.Відповідь убила:"Добре,ми фіксуємо відмову!"Це якийсь жарт?Гарантійний ,каже,тільки після хоч якоїсь оплати.Це при тому,що зовсім не володіють інформацією:питаю"по якому мфо ви подали позов"-НЕ ЗНАЄМО.ЖЕСТЬ
Якщо чесно,то відзиви по ним -викликають позитивні думки.Кон Чен Ые.
Я коли дізналась,що вони купили один борг,ще з ними про щось намагалась домовитись, також обіцяли гарантійний лист,та фігушки так і не дочекалась,так само як і договорів про відступ. Після розмови заплатіть хоч 2 тис. ,наступного дня лист щастя,що маніфою також тепер в них. Телефоную,кажу давайте одразу по обом кредитам домовлятися, ви ж до суду з двома боргами побіжите, кажуть ми знаємо тільки за мілоан. Іншого немає. Як так хто зна? Наступного дня вже і по маніфою телефонували, але об'єднювати два борги з лоялними умовами не пропонують. Тому буду звертатись до юриста з форуму Тараса,як тільки ці щури побіжуть до суду. І після сьогоднішьої розмови і на дзвінки не хочу відповідати, бо на зауваження цій спеціалістці, я відповіла,що не треба зі мною як з подругою розмовляти,змініть тон,вона одразу попрощалась,нежнейша.Зараз телефонував представник по цій шаразі,і каже:"ну киньте хоч пару тисяч,щоб ми бачили вашу активність".Кажу ок,давайте гарантійний лист і поговоримо.Відповідь убила:"Добре,ми фіксуємо відмову!"Це якийсь жарт?Гарантійний ,каже,тільки після хоч якоїсь оплати.Це при тому,що зовсім не володіють інформацією:питаю"по якому мфо ви подали позов"-НЕ ЗНАЄМО.ЖЕСТЬ
Десь читала,чому вони в один позов кілька мфо сують:для того,щоб хоч щось виграти ,бо юристи їхні нольДодам,сьогодні телефонувала СТАРШИЙ СПЕЦІАЛІСТ З ПРОСРОЧЕНОЇ ЗАБОРГОВАНОСТІ Оксана Георгііївна. Знову домовлятися с приводу погашення заборгованості. Виявилось,що лист вони все ж таки отримали 9 лютого, іних двох кулаком в груди б'є не має , не обманюйте каже. Каже,тягну час, і можу не розраховувати на досудове вирішення питання. Ясень трясень,що я і не розраховувала платити вам 100000 де тіла в обох сумарно 28к. Їбобо ще ті.
Я коли дізналась,що вони купили один борг,ще з ними про щось намагалась домовитись, також обіцяли гарантійний лист,та фігушки так і не дочекалась,так само як і договорів про відступ. Після розмови заплатіть хоч 2 тис. ,наступного дня лист щастя,що маніфою також тепер в них. Телефоную,кажу давайте одразу по обом кредитам домовлятися, ви ж до суду з двома боргами побіжите, кажуть ми знаємо тільки за мілоан. Іншого немає. Як так хто зна? Наступного дня вже і по маніфою телефонували, але об'єднювати два борги з лоялними умовами не пропонують. Тому буду звертатись до юриста з форуму Тараса,як тільки ці щури побіжуть до суду. І після сьогоднішьої розмови і на дзвінки не хочу відповідати, бо на зауваження цій спеціалістці, я відповіла,що не треба зі мною як з подругою розмовляти,змініть тон,вона одразу попрощалась,нежнейша.
Перевіримо. Буду відписувати тут,якщо буде просування, а ті 2000 краще на адвоката відкладу.Десь читала,чому вони в один позов кілька мфо сують:для того,щоб хоч щось виграти ,бо юристи їхні ноль
Я теж в "ожиданіє" на процесПеревіримо. Буду відписувати тут,якщо буде просування, а ті 2000 краще на адвоката відкладу.
активных любяткаже:"ну киньте хоч пару тисяч,щоб ми бачили вашу активність".
Так мені теж прийшло у дії і що ця агенція подала на мене в суд ,мене ніхто не повідомив я навіть поняття немаю яка сума боргу ,де я можу дізнатися суму боргу незнаю ,що робити далі що чекати від суду,не розумію я маю щось писати в суд заяву чи ні поки під скажіть будь ласкаЯ не знаю.Так як мені взагалі ніхто нічого не повідомляв.Бачу тільки у дії провадження
с любыхВсім доброго дня)
Таке питання,в мене в них 2 договора сумарно на 10 000,це вже із % , з яких сум подають до суду?
Дякую ,за відповідь)
Вам повинна ухвала та позовна заява прийти за місцем реєстрації проживання. Якщо не прийшла, сходіть самі до суду там ознайомитесь з матеріалами справи. Або зареєструйте акаунт в єсуді та там напишіть заяву на ознайомлення з матеріалами справи в електронному вигляді. Це треба швидко зробити, якщо плануєте захищатись.Так мені теж прийшло у дії і що ця агенція подала на мене в суд ,мене ніхто не повідомив я навіть поняття немаю яка сума боргу ,де я можу дізнатися суму боргу незнаю ,що робити далі що чекати від суду,не розумію я маю щось писати в суд заяву чи ні поки під скажіть будь ласка
Так мені теж прийшло у дії і що ця агенція подала на мене в суд ,мене ніхто не повідомив я навіть поняття немаю яка сума боргу ,де я можу дізнатися суму боргу незнаю ,що робити далі що чекати від суду,не розумію я маю щось писати в суд заяву чи ні поки під скажіть будь ласка
Зрозуміло,дякую)с любых
дуже погана порада, яка призведе до пропущення строків.Або зареєструйте акаунт в єсуді та там напишіть заяву на ознайомлення з матеріалами справи в електронному вигляді.
я також десь читала що навпаки в них цілий юридичний відділ і досить юристи сильні.Десь читала,чому вони в один позов кілька мфо сують:для того,щоб хоч щось виграти ,бо юристи їхні ноль
Якщо не брати адвоката собі,то напевно сильні юристи. Ну наприклад,я сама себе піду захищати,тоді певно сильні юристи в Єапб.Я не дуже вірю в їх непереможність..я також десь читала що навпаки в них цілий юридичний відділ і досить юристи сильні.
Прислали матеріали справи,в яких немає жодних доказів,що я брала кошти.В наявності тільки договір факторингу ,договір з первинним кредитором,та розрахунок заборгованості:7000 грн тіло на 10 днів -сплатити майже 30 вимагають.Коли вартість кредиту по закону 8750грн.Написали відзив,не знаю на що надіятися.я також десь читала що навпаки в них цілий юридичний відділ і досить юристи сильні.
Зверніться до канцелярії суду.Скажіть ,що дізналися з дії про провадження,чи відправили вони матеріали справи на почту .Якщо так,то чекайте листа .Після його отримання,маєте 15 днів,щоб написати відзив,тобто свої заперечення.Так мені теж прийшло у дії і що ця агенція подала на мене в суд ,мене ніхто не повідомив я навіть поняття немаю яка сума боргу ,де я можу дізнатися суму боргу незнаю ,що робити далі що чекати від суду,не розумію я маю щось писати в суд заяву чи ні поки під скажіть будь ласка
Так мені теж прийшло у дії і що ця агенція подала на мене в суд ,мене ніхто не повідомив я навіть поняття немаю яка сума боргу ,де я можу дізнатися суму боргу незнаю ,що робити далі що чекати від суду,не розумію я маю щось писати в суд заяву чи ні поки під скажіть будь ласка
Після відзиву,вони по нову подадуть у суд?Прислали матеріали справи,в яких немає жодних доказів,що я брала кошти.В наявності тільки договір факторингу ,договір з первинним кредитором,та розрахунок заборгованості:7000 грн тіло на 10 днів -сплатити майже 30 вимагають.Коли вартість кредиту по закону 8750грн.Написали відзив,не знаю на що надіятися.
Зверніться до канцелярії суду.Скажіть ,що дізналися з дії про провадження,чи відправили вони матеріали справи на почту .Якщо так,то чекайте листа .Після його отримання,маєте 15 днів,щоб написати відзив,тобто свої заперечення.
Ще не знаю.Чекаю.Після відзиву,вони по нову подадуть у суд?