Через який час ЄАПБ подавали до суду після відступу?

• Автор теми Автор теми scyyy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 4K
просто не зрозуміло що ви будете з ним робити .
По перше, матиму підтвердження,що дійсно тепер їм повинна, бо брала кредит не в них. Чи я не маю отримати договір,а на слові Галини Олексіївни весь світ тримаєтьмя?
просто не зрозуміло що ви будете з ним робити .
Ну по перше,матиму підтвердження,що тепер кредитні забов'язання перед ними. А то спеціаліст Галина Олексіївна, каже, віддавайте гроші.

Чи я не маю отримати договір,а на слові Галини Олексіївни весь світ тримаєтьмя?
Боржник має право не виконувати свого обов'язку новому кредиторові до надання боржникові доказів переходу до нового кредитора прав у зобов'язанні.
тому теоретично маєте : )
але нюанс в іншому, суми накручені .

тому теоретично маєте : )
але нюанс в іншому, суми накручені .
Ось, і про що домовлятися вони хочуть, якщо навіть договір не надають? 18 січня перший лист відправила і мороз. Тобто сміло можу апелювати тим,що договора немає і кто ви взагалі такі?

Ось, і про що домовлятися вони хочуть, якщо навіть договір не надають? 18 січня перший лист відправила і мороз. Тобто сміло можу апелювати тим,що договора немає і кто ви взагалі такі?
З ними можна не спілкуватися. На поступки не йдуть. Хай йдуть до суду, там з ними будете розбиратися. Нащо ті зайві нерви.

З ними можна не спілкуватися. На поступки не йдуть. Хай йдуть до суду, там з ними будете розбиратися. Нащо ті зайві нерви.
Дякую. По відгукам на форумі зрозуміла. А якщо подадуть до суду, а договір так і не дадуть відізвати можно буде позовну заяву? Може більше їм не нагадувати,що повинні надати все ж таки договір про відступ.

Дякую. По відгукам на форумі зрозуміла. А якщо подадуть до суду, а договір так і не дадуть відізвати можно буде позовну заяву? Може більше їм не нагадувати,що повинні надати все ж таки договір про відступ.
То справа вашого юриста буде, як з ними краще боротися. Чим менше документів, тим краще. Ото не треба вибивати зараз те, що вам не на руку потім буде

Єапб викупила два борга,як до них достучатися,щоб вислали договір на електрону пошту? Тричі писала їм,щоб надіслали договори про відступ,мороз лютий, по телефону кажуть немає листа,адреса їх електронна вірна. В листі зазанчила номера договорів,своє ім'я, індифікаційний,номер телефона,електрону адресу куди вислати," ні отвєта,ні привєта". Просто с якого переляку я повинна вірити на слово,як то кажуть.
В цьому плані вони ну дуже тугі. Я їм кожен день телефонував,нагадував за гарантійний лист. Через два тижні відреагували,надіслали. Зараз вже другий місяць штормлю їх за довідку про закриття. Поки не реагують.

і про що домовлятися вони хочуть
договорняки ваши им особо не нужны. не для того они типо покупают, чтоб выгодно вам закрывать
А якщо подадуть до суду, а договір так і не дадуть відізвати можно буде позовну заяву?
как правило договор в суд они дают

То справа вашого юриста буде, як з ними краще боротися
Всім дякую. Тепер я включаю мороз. І відкладаю гроші на адвоката.
От з цього і треба було починати

Може ще хтось відгукнеться через скільки часу після відступу подали до суду, буде цікаво дізнатись, бо вони якісь тугі, наче як крім суду і розмовляти не хочуть, можливо минулий оператор їх образився, що я з його маму "в кіно запросив"

Може ще хтось відгукнеться через скільки часу після відступу подали до суду, буде цікаво дізнатись, бо вони якісь тугі, наче як крім суду і розмовляти не хочуть, можливо минулий оператор їх образився, що я з його маму "в кіно запросив"
Та сложно сказать. Они и через месяц могут подать, могут и через неделю, могут и через полгода, а могут и вовсе не подать.
Их логику (которая напрочь отсутствует) вообще понять сложно

через 7 місяців.

Єапб викупила два борга,як до них достучатися,щоб вислали договір на електрону пошту? Тричі писала їм,щоб надіслали договори про відступ,мороз лютий, по телефону кажуть немає листа,адреса їх електронна вірна. В листі зазанчила номера договорів,своє ім'я, індифікаційний,номер телефона,електрону адресу куди вислати," ні отвєта,ні привєта". Просто с якого переляку я повинна вірити на слово,як то кажуть.
Ніяк!Вони настільки копчені, що не надають ніяких договорів.Впринципі,це можна завжди вказати у відзиві.Хоч якийсь ,сумнівний,але плюс.

Назад
Угорі