Через Таскомбанк оформили кредит в слонкредіт

• Автор теми Автор теми Sickk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 3K
платив одразу 6500 "комісії". Тобто з 31500 на руки отримав 25 000.
в мене ситуація один в один, навіть сумма така ж сама)) подивився договір, у ньому прописано що тіло кредиту 31250, на карту(яку в томуж говнобанку відкрили) прийшло 25к, як вони докажуть що я взагалі взяв у них гроші?) по типу що вони самі собі відсотки відрахували одразу?))

Сьогодні отримав лист на пошту від них, в ньому сказано "таких лояльних умов ви вже не отримаєте". Пишуть, що це остання пропозиція перед відступленням прав, пропонують 50% від тіла(31500грн). Хотів запитати, чи знає хтось, кому вони продають(відступлюють права)?

Сьогодні отримав лист на пошту від них, в ньому сказано "таких лояльних умов ви вже не отримаєте". Пишуть, що це остання пропозиція перед відступленням прав, пропонують 50% від тіла(31500грн). Хотів запитати, чи знає хтось, кому вони продають(відступлюють права)?
один в один у мене прийшов лист сьогодні, хочу розбивку із них вибити на платежі. Написав листа у відповідь, кажуть пиши або дзвони, написав у тг, кажуть дзвони, подзвонив, перевели на відповідального, ніхто трубку не взяв) Напевно готують до продажу.

Назад
Угорі