Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Через сколько МФО могут предложить тело заплатить?
Динеро месяца через 4 может предложат, остальные не особо сговорчивые. У меня практически все есть, что у вас - предлагали только динеро, остальные списать до 70% пени и штрафов, Еврогроши и еноты вообще никаких предложений. А вы намерены им платить, у Вас не было пролонгаций?
Динеро месяца через 4 может предложат, остальные не особо сговорчивые. У меня практически все есть, что у вас - предлагали только динеро, остальные списать до 70% пени и штрафов, Еврогроши и еноты вообще никаких предложений. А вы намерены им платить, у Вас не было пролонгаций?
как только поймут что по другому с Вас не вытянуть, так сразу согласятся на тело, возможно + процент до просрочки.
У меня почти все из 7-10 МФО просили тело хотябы месяца через три. Но я не хочу никому больше ничего платить. Хотя и собирался, но после террора - дело принципа, даже через суд ни копейки от меня не получат.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.