Через скільки часу чекати звінки рідним?

• Автор теми Автор теми Nata лад плат
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

Nata лад плат

Форумчанин
Дописи
116
Реакції
17
Бали
43
Nata лад плат не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня така ситуація контактному вже пишуть хоча я і не залишала ніби номеру телефону можливо злив приват банк??‍♀️ Через скільки будуть звонити рідним? Номер я свій поміняла просрочка місяць чи 2 чекаю відповідь від нацкому. Чи можуть вони закрити кредит якщо я минулий кредит який в них брала переплатила і закрила за велику суму і взяла знову ?‍♀️ Чи врахує це нацком? Чи потрібно писати і обяснювати ситуацію? Як поступити?

в основном через месяц-два. но они обычно контактного только задалбывают, тот номер кого вы оставляли

У меня вообще никого не нашли только письма каждую неделю шлют.

Меня через три месяца прессовать начали.звонки, угрозы.родным может и звонят,но они со мной на морозе.а так вроде никто пока не говорил что достают.

Доброго дня така ситуація контактному вже пишуть хоча я і не залишала ніби номеру телефону можливо злив приват банк??‍♀️ Через скільки будуть звонити рідним? Номер я свій поміняла просрочка місяць чи 2 чекаю відповідь від нацкому. Чи можуть вони закрити кредит якщо я минулий кредит який в них брала переплатила і закрила за велику суму і взяла знову ?‍♀️ Чи врахує це нацком? Чи потрібно писати і обяснювати ситуацію? Як поступити?
Напишіть будь ласка зразок заяви на повернення коштів в нацком

Назад
Угорі