через програний суд з єапб можуть подати в розшук

• Автор теми Автор теми Сергій yup
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K
В більшості випадків(знайомих мені) навпаки.Можливо у когось по іншому.
Там сидять люди завалені з ніг до голови завданням створити типовий документ. Копіраст зробити - вірно поставити дати, суми, піб, адреси в один і той же документ і так з дня у день.

Там давно всі працюють за певну виногороду,а як-би вони так погано працювали,то на моє переконання,тут на цьому форумі було б набагато менше людей зі своїм горем.

Там давно всі працюють за певну виногороду,а як-би вони так погано працювали,то на моє переконання,тут на цьому форумі було б набагато менше людей зі своїм горем.
З яким горем. Зараз кредитори паінькі порявняно з тим же 2017м. У мене знайома працювала звонілкою в одному з банків, ц них зп не було, лише відсоток. Після гідної оплати її праці у розмірі 2 тис грн за 2 тижні вона буда мотивована працювати, як ніхто 🫢🫢🫢😁 але, у рамках виконавчого провадження, процес регулюється законодавством. Є певний порядок дій виконавця, обумовлений законом. А те, що боржники "як здрасьтє", то не його вина і не щось, чого ніколи не було і от, почалось.

Пробачте,потрібно було відзвонитися. Питань щодо дій виконавця ніяких,арешт картки і корми дітей/родину як можеш.Чи можливо у Вас як боржника(колишнього боржника) є досвід скасування арешту рахунків? У мене є ,але це займає близько 6-7 міс.,та й то в залежності від регіону. А на рахунок оплати праці "команди з урегулювання заборгованості",то ті кого я особисто знаю,і вони цим не погребували заробляють доволі пристойно. У Вас багатий досвід захисту Ваших порушених прав НБУ, як держ. регулятора фін.послуг?
Шаріюсь запитати,тобто на цьому форумі боржники "продвинуті",а всі інші боржники країни-"як здрасьте"?

Останнє редагування:
Пробачте,потрібно було відзвонитися. Питань щодо дій виконавця ніяких,арешт картки і корми дітей/родину як можеш.Чи можливо у Вас як боржника(колишнього боржника) є досвід скасування арешту рахунків? У мене є ,але це займає близько 6-7 міс.,та й то в залежності від регіону. А на рахунок оплати праці "команди з урегулювання заборгованості",то ті кого я особисто знаю,і вони цим не погребували заробляють доволі пристойно. У Вас багатий досвід захисту Ваших порушених прав НБУ, як держ. регулятора фін.послуг?
Шаріюсь запитати,тобто на цьому форумі боржники "продвинуті",а всі інші боржники країни-"як здрасьте"?
Ви плутаєте пусте с порожнім. За програний суд в єапб такого кіпішу не буде

На даному етапі так,я погоджуюсь,але я звик давно нічому не дивуватися,в країні де ми проживаємо можливо все.
До того ж Ви мені доводили,що таких прециндентів не існує,а зараз наголошуєте лише на випадку ЕАПБ

На даному етапі так,я погоджуюсь,але я звик давно нічому не дивуватися,в країні де ми проживаємо можливо все.
До того ж Ви мені доводили,що таких прециндентів не існує,а зараз наголошуєте лише на випадку ЕАПБ
Були б інциденти, тут би через тему така історія була. У вас справа дещо іншої категорії, не треба приміряти її на всіх і кожного

Були б інциденти, тут би через тему така історія була. У вас справа дещо іншої категорії, не треба приміряти її на всіх і кожного
Я її на всіх не приміряю,просто мені подобається Ваша наполегливість та натхнення,та мені приємно з Вами спілкуватися.А подібних випадків,у випадку необхідності,я певен "нарию",зізвонюсь з хлопаками ,думаю,що хтось,щось та згадає.

Я її на всіх не приміряю,просто мені подобається Ваша наполегливість та натхнення,та мені приємно з Вами спілкуватися.А подібних випадків,у випадку необхідності,я певен "нарию",зізвонюсь з хлопаками ,думаю,що хтось,щось та згадає.
Не скажу що я сильно занурювалась в суть питання ,але це начебто саме ви так наполегливо хочете доказати що такі випадки є ,або будуть)

Було б що згадувати. У мене є знацомі ну так проміж слів виявилось, що багато у кого ВП є. Нічого. Живі.

Було б що згадувати. У мене є знацомі ну так проміж слів виявилось, що багато у кого ВП є. Нічого. Живі.
Це гарно Смайлік,я цього і нам бажаю. І щоб все було гарно та в гармонії.
Ну я мав на увазі не відкриті ВП

Ну я мав на увазі не відкриті ВП
Я теж. То вже внша історія. Такі люди та методи їх роботи всім відомі. У будь якому випадку автор теми скоріш за все переплутав арешт та подання в розжук автомобіля або людини.

Та ні Смайлік я чудово відрізняю поняття "арешту ТЗ" та розшуку ФІЗ.особи. В таких випадках виносяться абсолютно різні постанови.
Та ні Смайлік я чудово відрізняю поняття "арешту ТЗ" та розшуку ФІЗ.особи. В таких випадках виносяться абсолютно різні постанови.
Я прошу вибачення Ви мабуть мали на увазі автора теми.

Я прошу вибачення Ви мабуть мали на увазі автора теми.
Якщо що можно відредагувати своє повідомлення. Було прохання адміністрації не цитувати свої повідомлення

Якщо що можно відредагувати своє повідомлення. Було прохання адміністрації не цитувати свої повідомлення
Я не дуже в цьому розбираюся..Пробачиш?
Я не обдурюю,до цього раныше,я так само клацав,що думаю
Смайлік,напишіть хоть щось,мені сумно,я майже день з Вами переписувався.
Смайлік,я не хотів Вас образити,напишіть хоча б щось.

Останнє редагування:
Назад
Угорі