А ну дак чого тоді паритися. Забийте на них всіх.Весь? Мене вже перепродали по пару раз, мабуть. Моїм родичам дзвонять іноді, то зовсім не ті, з якими я, мала діло...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А ну дак чого тоді паритися. Забийте на них всіх.Весь? Мене вже перепродали по пару раз, мабуть. Моїм родичам дзвонять іноді, то зовсім не ті, з якими я, мала діло...
КащинскийЄабп це чиї кали?
Але ж цікаво хто знайшов?І як,якщо номер не засвітився ніде!А ну дак чого тоді паритися. Забийте на них всіх.
А я й забила) тільки родичів, жаль...А ну дак чого тоді паритися. Забийте на них всіх.
Забила)) родичів жаль... ім дзвонять, і кожному говорять, що я щойно знов хотіла взяти кредит, а родичів веазала, як поручителів...А ну дак чого тоді паритися. Забийте на них всіх.
Не може такого бути. Або десь через банк. Або хтось із знайомих. Поки ставки на кашиньського. Але автор каже нема цього сарая в списку.Але ж цікаво хто знайшов?І як,якщо номер не засвітився ніде!
Цього сарая, точно не було)Не може такого бути. Або десь через банк. Або хтось із знайомих. Поки ставки на кашиньського. Але автор каже нема цього сарая в списку.
Кешап, ? Єноти?. Може в банках просрочки є?Цього сарая, точно не було)
Значит светился где то, или "хороший" знакомый поделилсяАле ж цікаво хто знайшов?І як,якщо номер не засвітився ніде!
Єноти.с**и.Кешап, ? Єноти?. Може в банках просрочки є?
Я свй номер дала настільки обмеженому колу близьких ,що думаю ніхто не здасть.А про банки то взагалі не думаю,лишила на старому номері.Зато сьогодні приват на імейл прислав листа що кредитку заблокували,бо не заплатила,і звідки вони її взнали?Не може такого бути. Або десь через банк. Або хтось із знайомих. Поки ставки на кашиньського. Але автор каже нема цього сарая в списку.
Ну єноти таліону продають зазвичай. Може вже таліон продав їм? Скільки у вас просрочка у єнотів.?Єноти.с**и.
Ну тоді не знаю. Може у них Ванга на пів ставки робить.?Я свй номер дала настільки обмеженому колу близьких ,що думаю ніхто не здасть.А про банки то взагалі не думаю,лишила на старому номері.Зато сьогодні приват на імейл прислав листа що кредитку заблокували,бо не заплатила,і звідки вони її взнали?
6 місяців?Ну єноти таліону продають зазвичай. Може вже таліон продав їм? Скільки у вас просрочка у єнотів.?
Ну тоді не знаю. Може у них Ванга на пів ставки робить.?
Не знаю тоді. Я в таліона уже майже рік. Поки не продали далі. Чекаю.6 місяців?
Где вы светили новый номер, и кому его давали?6 місяців?
А в банках є просрочки?Не знаю тоді. Я в таліона уже майже рік. Поки не продали далі. Чекаю.
Приват банк... І родичі, мама, тітка, сестри...Где вы светили новый номер, и кому его давали?
Так вы засветили новый номер в привате, и спрашиваете как оно узнали его?Приват банк... І родичі, мама, тітка, сестри...
У всех проблем, одно начало- сидела женьщина, скучала... Ото я дурік...Так вы засветили новый номер в привате, и спрашиваете как оно узнали его?
Не ну оно конечно со всеми бывает, но банки это же первый источник слива информации, а приват так и подавнуУ всех проблем, одно начало- сидела женьщина, скучала... Ото я дурік...
?????Так вы засветили новый номер в привате, и спрашиваете как оно узнали его?