Іра Анатоліївна
Форумчанин
- Дописи
- 25
- Реакції
- 3
- Бали
- 3
Іра Анатоліївна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго вечора? Я так ж "грєшніца" як багато хто з Вас, взяти _взяла, віддати_не віддвла.... змінила і сім карту, і навіть телефон? пройшло вже майже пів року. А сьогодні, мене хтось добивався. Підкажіть хто це?
Либо где то засветили номер либо кто то из знакомых ваш номер по тихому слилДоброго вечора? Я так ж "грєшніца" як багато хто з Вас, взяти _взяла, віддати_не віддвла.... змінила і сім карту, і навіть телефон? пройшло вже майже пів року. А сьогодні, мене хтось добивався. Підкажіть хто це?
195 в конце это готивочкаДоброго вечора? Я так ж "грєшніца" як багато хто з Вас, взяти _взяла, віддати_не віддвла.... змінила і сім карту, і навіть телефон? пройшло вже майже пів року. А сьогодні, мене хтось добивався. Підкажіть хто це?
Готівочки, в мене точно не було.195 в конце это готивочка
перші три номери схожі на швидко гроші?Доброго вечора? Я так ж "грєшніца" як багато хто з Вас, взяти _взяла, віддати_не віддвла.... змінила і сім карту, і навіть телефон? пройшло вже майже пів року. А сьогодні, мене хтось добивався. Підкажіть хто це?
Программа выбивает ихГотівочки, в мене точно не було.
Самій цікаво...Єабп це чиї кали?
У меня кашинский им на прозвон отдалЄабп це чиї кали?
по банкам у меня былиЄабп це чиї кали?
Веталь. Каже кашиньський. ?Доброго вечора? Я так ж "грєшніца" як багато хто з Вас, взяти _взяла, віддати_не віддвла.... змінила і сім карту, і навіть телефон? пройшло вже майже пів року. А сьогодні, мене хтось добивався. Підкажіть хто це?
Дякую.по банкам у меня были
Я где то видел что ище некоторые им продают толи на прозвон отдают, так что тут вариантов может быть не малоВеталь. Каже кашиньський. ?
Дякую.
Серьожи Тигипка каллы.Єабп це чиї кали?
Що прям. Самого Сірожи.? Ужас який. Як вони cyku заіплі. Пілять, в одного ломбарди, в другого ці помойкі. У третього банки. А у народу борги від цих *********. Бесіт реально. В якій тільки країні живемо.Серьожи Тигипка каллы.
А звонить могут по кому хочешь, кешинский, кешап, Манивео и т.д
Кашинський і ще чиїсьЄабп це чиї кали?
Ану агласіте весь список МФО. Щас найдьом віновних.Доброго вечора? Я так ж "грєшніца" як багато хто з Вас, взяти _взяла, віддати_не віддвла.... змінила і сім карту, і навіть телефон? пройшло вже майже пів року. А сьогодні, мене хтось добивався. Підкажіть хто це?
Весь? Мене вже перепродали по пару раз, мабуть. Моїм родичам дзвонять іноді, то зовсім не ті, з якими я, мала діло...Ану агласіте весь список МФО. Щас найдьом віновних.