Человечество тупеет с каждым годом. Соцсети, тикток и прочее амно

• Автор теми Автор теми Пчёл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 701
Думаю, ще справа у художній літературі. Дійсно гарний твір написати дуже важко, який би зачепив читача та мав би у своїй основі не просто безликі образи, а мораль та певні цінності.
А зараз що популярне: «Вона хотіла, що б він її душив» і тому подібне 😆 Кожному своє, звичайно, але тенденція така 😁
Есть три книги, которые увлекли и прочла залпом. Но. Открывая, следующую книгу того же автора, встречала абсолютно одинаковый сюжет и становилось не интересно.

Есть три книги, которые увлекли и прочла залпом. Но. Открывая, следующую книгу того же автора, встречала абсолютно одинаковый сюжет и становилось не интересно.
На жаль, автори не завжди можуть повторити успіх своїх попередніх книг. Хоча, Стівену Кінгу наче як вдається. Але я не читала, знаю, що читачі люблять його🙂

На жаль, автори не завжди можуть повторити успіх своїх попередніх книг. Хоча, Стівену Кінгу наче як вдається. Але я не читала, знаю, що читачі люблять його🙂
Я и фильм хоть бы один внимательно посморела 🤣 фсе пропало, в обшем

Емануель і її діти. Прекрасна книга:)

Емануель і її діти. Прекрасна книга:)
Це вже високий пілотаж для тих, хто читав першу частину 😁

Я и фильм хоть бы один внимательно посморела 🤣 фсе пропало, в обшем
З фільмами та ж історія як і з художкою. Знімають багато, хорошого мало 😁

Это частое явление. У меня есть ещё и музыканты и режиссеры, от которых я ждал новых шедевров, а они либо исписались, либо их занесло не туда.

Назад
Угорі