Чекаю на гостей

• Автор теми Автор теми Orisa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 632

Orisa

Форумчанин
Дописи
116
Реакції
94
Бали
193
Orisa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім величезний ПРИВІТ ????? рада вас всіх чути у новому році!!!
Написали мені швидко гроші таку смс "чекайте інспектора для оцінки вашої платоспроможності" думаєте приїдуть?До когось приїжали?

Написали мені швидко гроші таку смс "чекайте інспектора для оцінки вашої платоспроможності" думаєте приїдуть?До когось приїжали?
Не приедут

Какая вам разница? Вы же не собираетесь с "инспектором-ездуном" разговаривать... ;)
Пусть катается на здоровье! И оценивает свои затраты на проезд!;)
Вы не обязаны его встречать/разговаривать/тем более впускать в дом!!!

купила баба коника а коник без ноги інспектор наврядче прийде бо вони безногі страшилки таке смс прийшло у знайомого

Напишіть їм щоб кави з собою взяли)

До мене гофинго приїзджали, що я їх даже незамітив

Вкладення

• Screenshot_20210115_142515.webp
    Screenshot_20210115_142515.webp
    63.5 Кб · Перегляди: 49
  • Screenshot_20210115_142509.webp
    Screenshot_20210115_142509.webp
    66.5 Кб · Перегляди: 48
Какая вам разница? Вы же не собираетесь с "инспектором-ездуном" разговаривать... ;)
Пусть катается на здоровье! И оценивает свои затраты на проезд!;)
Вы не обязаны его встречать/разговаривать/тем более впускать в дом!!!
Насправді існує легенда про працівників даного акціонерного товариства,що приїжають і коврики придверні спалюють. То незнаю шо чекати
До мене гофинго приїзджали, що я їх даже незамітив
В мене теж ці є.Написали мені смс "І щоб потім не говорили за що вас поставили раком і на коліна" Шо то означає не знаю,певно якась особлива поза?

Насправді існує легенда про працівників даного акціонерного товариства,що приїжають і коврики придверні спалюють. То незнаю шо чекати
Уберите коврик)))
На самом деле, спалить коврик - это статья! Уголовная! А толку - ноль! Чтож, из-за коврика им десятки тысяч отдать?)))
Им страшно такое делать! А вам должно быть безразлично!!!

В мене теж ці є.Написали мені смс "І щоб потім не говорили за що вас поставили раком і на коліна" Шо то означає не знаю,певно якась особлива поза?
можно постелить такой коврик. начнут подпаливать, скажите :" что, улики хочешь уничтожить?!)"

Вкладення

• Screenshot_20210115-153645.webp
    Screenshot_20210115-153645.webp
    94.6 Кб · Перегляди: 46
Написали мені швидко гроші таку смс "чекайте інспектора для оцінки вашої платоспроможності" думаєте приїдуть?До когось

Я,теж казочку можу Вам розказати

смс "чекайте інспектора для оцінки вашої платоспроможності" думаєте приїдуть?До когось приїжали?
Оцінювати платоспроможність :rofl: Звичайно що ні... По яких критеріях це можливо оцінити ?)) Питання риторичне.

Назад
Угорі