Чекаю дзвiнки манівео

• Автор теми Автор теми Goldenlist
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
Доброго дня картку якого банку Вам заблокували
Приват,ощад,аваль,укрсіббанк-це ті,що в мене є.
Але "найрідніша"-укрсиббанк :cray:
поезда не ходють(((( а чет мне 500 км пешком шкандыбать не улыбается(((((
пока дойду, она от старости сдохнет
Добре,вговорили)

В поліцію, якщо роботу задовбують!!! Тільки конкретно = яка шарага і з якого телефону. Заявка приймається в усній формі.
Та вони вже зрозуміли, що безтолку туди звонити, то мабуть вже й не звонять.. а так, дякую за пораду

не дай, Господь, потурбують колег чи керівництво, то цього я точно не переживу. керівник вижене, колеги з"їдять.
То капець всемогуще манівео:fffuuu: я чекаю дзвінків від 9 шараг які мене ніяк знайти не можуть і нічого живу))):dance4:

Мене через тиждень знайшли
Мене поки що ні, по манівео місяць просрочки по всім іншим 30-49 днів
Мене поки що ні, по манівео місяць просрочки по всім іншим 30-49 днів
Правда не знаю скільки ще часу буде тишина... Ось чекаю з нетерпінням:hunter::triniti:

Останнє редагування:
По ман
Мені куди тільки не дзвонили, і директорам, і в бухгалтерію, спочатку казали мені про це, а потім вже й не кажуть, то ж не знаю, звонять, чи ні. Кажу, що я не знаю, хто це, вони ж теж не називаються. То пару разів послали їх, то звонять менше, а то й взагалі перестали.. головне, як до цього віднестися.. Мені пофіг, хто, кому і коли звонить.. я нічого ніде не брала і нікому нічого не винна.. В мене така позиція, і мені вірять.. То ж це тимчасові неприємності просто.. Пережила це все.. тепер нотаріальні написи 2, але теж нічого, ми і це переживемо.. В житті все проходить, і це пройде)
По манівео

По ман

По манівео
А хто його знає, манівео чи хтось інший. Вони ж не називаються.. а в мене їх більше 15.. Я ні з ким не спілкуюся з початку просрочок, вже другий рік пішов

А хто його знає, манівео чи хтось інший. Вони ж не називаються.. а в мене їх більше 15.. Я ні з ким не спілкуюся з початку просрочок, вже другий рік пішов
А как окружение, моим соседям звонят

А как окружение, моим соседям звонят
Маме звонили, сестре, они в болок их всех.. Директору звонили, так она по началу мне говорила, а потом перестала. Новый директор с ними не общается, говорит, что такую не знает. Уже не звонят. Бухгалтерия немного возмущалась, но лично мне ни слова никто не сказал. Говорили директору. А кому ещё звонили или звонят, даже не знаю. Мне никто ничего не говорит. Да мне и все равно, пусть хоть президенту звонят.. Мне не интересно что думает окружение..

Маме звонили, сестре, они в болок их всех.. Директору звонили, так она по началу мне говорила, а потом перестала. Новый директор с ними не общается, говорит, что такую не знает. Уже не звонят. Бухгалтерия немного возмущалась, но лично мне ни слова никто не сказал. Говорили директору. А кому ещё звонили или звонят, даже не знаю. Мне никто ничего не говорит. Да мне и все равно, пусть хоть президенту звонят.. Мне не интересно что думает окружение..
Вы молодец, у меня старую работу нашли и пугают.

Вы молодец, у меня старую работу нашли и пугают.
Тут главное, как вы это все окружению преподнесете. Я всем говорила и говорю, что ничего не знаю, и понятия не имею кто это. Просто мошенники.. если звонят и угрожают им, то пусть заяву в полицию пишут

Тут главное, как вы это все окружению преподнесете. Я всем говорила и говорю, что ничего не знаю, и понятия не имею кто это. Просто мошенники.. если звонят и угрожают им, то пусть заяву в полицию пишут
Спасибо

Просто буде соромно, коли на роботу до директора подзвонять, або до колег... Закосити під дурачка можна, але проблема все-одно не дінеться нікуди.
Хоча з іншого боку я чекаю візиту додому, чекаю погроз. Це для того, щоб було з чим звернутись до правоохоронних органів.
Втішає мене ще те, що є цей сайт, є форум. Трішки порившись у темах, я навчився хочаб на 50℅ класти на ті мфо. Не знаю, як далі складуться обставини, та все-таки я зрозумів, що не я один такий, що у мфо на усіх трахалки не вистачить.

Останнє редагування:
Просто буде соромно, коли на роботу до директора подзвонять, або до колег... Закосити під дурачка можна, але проблема все-одно не дінеться нікуди.
Хоча з іншого боку я чекаю візиту додому, чекаю погроз. Це для того, щоб було з чим звернутись до правоохоронних органів.
А что тут стыдного то? Говорите, что вы никому ничего не должны. Тут вы сами для себя решить должны, считаете себя должником, или нет. Зачем ждать чего то? Забейте и живите спокойно. И вообще, зачем с ними общаться и слушать угрозы?

Втішає мене ще те, що є цей сайт, є форум. Трішки порившись у темах, я навчився хочаб на 50℅ класти на ті мфо. Не знаю, як далі складуться обставини, та все-таки я зрозумів, що не я один такий, що у мфо на усіх трахалки не вистачить.
Я це проходила. Сказала, що не знаю хто це, що на мої дані оформили кредит. Так говорила перший раз. А другий раз узагалі дзвонив псевдо-слідчий, то вже сказала, що мій родич не віддає кредити, бо немає зараз чим, то морально давлять на мене, бо вказав мій контактний телефон. І що перший раз це теж були дзвінки через нього і я тоді не знала про це. Просила директора, щоб не спілкувалася з ними, бо не відстануть.

Назад
Угорі