Чекаю дзвiнки манівео

• Автор теми Автор теми Goldenlist
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K

Goldenlist

Форумчанин
Дописи
47
Реакції
25
Бали
5090
Goldenlist не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
не дай, Господь, потурбують колег чи керівництво, то цього я точно не переживу. керівник вижене, колеги з"їдять.

не дай, Господь, потурбують колег чи керівництво, то цього я точно не переживу. керівник вижене, колеги з"їдять.
Я же не умер. И у меня не только манивео. Там список немаленький. Больше всего накручиваете себя Вы сами.

Тут майже всі це пройшли, і пережили.. Це не найгірше, що може статися. Хай турбують, кажіть, що ви не знаєте, хто це такі, шахраї і все. Ці всі МФО, колектори, колеги і начальники не варті того, щоб так перейматися, а тим паче думати про самогубство.. Вище носа, читайте форум, і нічого не бійтеся.. Це неприємно, згодна, але треба жити, життя коротке, і не потрібно витрачати його на різні погані думки..

Вы это серьезно?! Жизнь и здоровье - самое ценное, что у нас есть, а также близкие люди. А шараги - это так, временные неприятности.

у меня позавчера кошка рыжая дорогу перебежала возле АТБ, так я зненацька бутылку пива выронил- разбилась.
думал про самогубство, но рядом на мерс тарился какой то пузатый дядька и подарил мне литруху Міцного.
короче, про самогубство я теперь не думаю- думаю про пузатого дядьку.
может и вы подумайте о пузатом дядьке, голубушка?

Нам,що робити?
Вы думаете над названием темы,прежде чем создавать её???????
:dash1:

Тут майже всі це пройшли, і пережили.. Це не найгірше, що може статися. Хай турбують, кажіть, що ви не знаєте, хто це такі, шахраї і все. Ці всі МФО, колектори, колеги і начальники не варті того, щоб так перейматися, а тим паче думати про самогубство.. Вище носа, читайте форум, і нічого не бійтеся.. Це неприємно, згодна, але треба жити, життя коротке, і не потрібно витрачати його на різні погані думки..
В усьому треба шукати позитив! Звілтнять, шарагам никуя! Роботу втратив через ваші шахрайські погрози!!!! А саме краще, телефонуйте 102 коли на роботу будуть звонити і давайте заявку, що з такогого номеру, така шарага блокує роботу організації, чи фірми, мені цей метод допомагає.

как это, что? всем дружно броситься утешать))) ведь целое манивео может позвонить на работу))))
Ох,мабуть і собі потрібно тему створити:якщо Дорошкевич зніме з моєї карти всі гроші,то я цього не переживу(((
Будете мене утішати?:cray:
Автор,негайно поміняйте назву теми!!!!!!!!!

Ох,мабуть і собі потрібно тему створити:якщо Дорошкевич зніме з моєї карти всі гроші,то я цього не переживу(((
главное фото пришлите, где вы уже на стуле стоите и с петлей))) сразу, сразу бросимся))) вот честное пионерское))
это же такое событие))))
а если не дай бог мфо еще какое позвонит..то все((((

В усьому треба шукати позитив! Звілтнять, шарагам никуя! Роботу втратив через ваші шахрайські погрози!!!! А саме краще, телефонуйте 102 коли на роботу будуть звонити і давайте заявку, що з такогого номеру, така шарага блокує роботу організації, чи фірми, мені цей метод допомагає.
Мені куди тільки не дзвонили, і директорам, і в бухгалтерію, спочатку казали мені про це, а потім вже й не кажуть, то ж не знаю, звонять, чи ні. Кажу, що я не знаю, хто це, вони ж теж не називаються. То пару разів послали їх, то звонять менше, а то й взагалі перестали.. головне, як до цього віднестися.. Мені пофіг, хто, кому і коли звонить.. я нічого ніде не брала і нікому нічого не винна.. В мене така позиція, і мені вірять.. То ж це тимчасові неприємності просто.. Пережила це все.. тепер нотаріальні написи 2, але теж нічого, ми і це переживемо.. В житті все проходить, і це пройде)

главное фото пришлите, где вы уже на стуле стоите и с петлей))) сразу, сразу бросимся))) вот честное пионерское))
это же такое событие))))
а если не дай бог мфо еще какое позвонит..то все((((
А я думала,ви всі Дорошкевич підете бити:rolleyes:

-Василий Петрович, ты уже в кресле?
-да, а кто это?
-это твоя Манифея. расслабься и расстегни брюки, шалун.
-секунду, закрою двери в офисе.

Будемо разом це непереживати, бо теж в очікуванні))

Автор,негайно поміняйте назву теми!!!!!!!!!
Доброго дня картку якого банку Вам заблокували

Мені куди тільки не дзвонили, і директорам, і в бухгалтерію, спочатку казали мені про це, а потім вже й не кажуть, то ж не знаю, звонять, чи ні. Кажу, що я не знаю, хто це, вони ж теж не називаються. То пару разів послали їх, то звонять менше, а то й взагалі перестали.. головне, як до цього віднестися.. Мені пофіг, хто, кому і коли звонить.. я нічого ніде не брала і нікому нічого не винна.. В мене така позиція, і мені вірять.. То ж це тимчасові неприємності просто.. Пережила це все.. тепер нотаріальні написи 2, але теж нічого, ми і це переживемо.. В житті все проходить, і це пройде)
В поліцію, якщо роботу задовбують!!! Тільки конкретно = яка шарага і з якого телефону. Заявка приймається в усній формі.

Назад
Угорі