- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10252
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
від чансань може бути чесань і шкір вен диспансер ))
Нє... він на кольоса присів, абись хоч книжечки єговістів не почав читати ))Токар?
від чансань може бути чесань і шкір вен диспансер ))
Ну так... всі три на кукан... і ніякго сєкаса )))
Норм вчені,відразу попередили чого чекати
Менше Меркато читайНу так... всі три на кукан... і ніякго сєкаса )))
Звичайний листовий чай, спресований в різної форми брикети. Можливо, із-за додавання якоїсь смоли, ще має легкий присмак кави. Я пробував тільки два види пуер, - нічого особливого. Особисто моя думка; Чай має бути - листовий, кава - мелена! Все інше - туфта.чесне слово, не знаю, не куштував). Тут або китайці нічим не гидують, або продають таке лише на експорт
От ,знову ,таких в природі не існуєЯ пчёлка мужского пола))

Нікуди я ,не присів ,ночні фігачивНє... він на кольоса присів, абись хоч книжечки єговістів не почав читати ))
максимально згоден). Я, наприклад, чай у пакетиках не вживаю взагалі – тільки листовий.Звичайний листовий чай, спресований в різної форми брикети. Можливо, із-за додавання якоїсь смоли, ще має легкий присмак кави. Я пробував тільки два види пуер, - нічого особливого. Особисто моя думка; Чай має бути - листовий, кава - мелена! Все інше - туфта.
А ти думав, що тобі півлітрову піалу пришлють?Итак, господа и дамы))
Первая посылка от хунвейбинов приехала.
Заварничек для чайной церемонии
Переглянути вкладення 148977
А теперь для тех, кто хочет улыбнуться:
Переглянути вкладення 148978
Переглянути вкладення 148980
Жду остальные принадлежности
Тоже иногда пью в пакетиках, когда лень заваривать))Я вживаю в пакетах бо другого немає)))
Це мені нагадує мої дитячі посиденьки з ляльками, коли я накривала для них стіл.Мой наборчик собран)
я теж про це казавМоже і тобі парочку ляльок посадити до столу.
А гейша где?)Мой наборчик собран)
Залишилась дрібничкаМой наборчик собран)
А гейша где?)
nicetea.ua