Часний виконавець Говоров ПВ

• Автор теми Автор теми Юлія123123123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 844

Юлія123123123

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Юлія123123123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Часного виконавця відсторонено.що робити? Куди звертатися? Як зняни арешт з рахунків?

Рішення немає. І суду не було. Накладення арешту, дізналася коли зайшла в онлайн банкінг. Нічого зробити не можу так як його відсторонили від роботи
Вы суд с ним выиграли?
Суду не було. Його відсторонили від роботи. Я не можу дізнатися за що арешт. Дізналася як зайшла в онлайн банкінг.

Рішення немає. І суду не було. Накладення арешту, дізналася коли зайшла в онлайн банкінг. Нічого зробити не можу так як його відсторонили від роботи

Суду не було. Його відсторонили від роботи. Я не можу дізнатися за що арешт. Дізналася як зайшла в онлайн банкінг.
Ну так а с чего бы ему ваши счета разблокировать? Вы с ним не судились ИП не сносили, ну лишили там его лицензии, он своё дело сделать уже успел, теперь пока не снесёте ИП или ин ничего не будет

В суд зносити інн

Часного виконавця відсторонено.що робити? Куди звертатися? Як зняни арешт з рахунків?
так как исполнитель сделал свои делишки, когда был при исполнении- никак не снять аресть, правильно вам пишут- только через суд

Вкладення

Tarass, навіть,якщо знести внн,то всерівно виконавець повинен завершити вп?Чи я щось не розумію?

Tarass, навіть,якщо знести внн,то всерівно виконавець повинен завершити вп?Чи я щось не розумію?
должен конечно))) вопрос в том, кто будет вносить информацию в реестр и выносить постановление))

Радует,что на одно говно меньше стало и я к этому тоже руку приложил)

Да, этот товарищ и на меня открыл провадження и получил нотариальную надпись на арест счетов... И в суд я тоже подать не успел, только затребовал у него постановление.... Буду разбираться, как дальше поступать. Но, если кто разберется раньше - буду за инфу благодарен.

Назад
Угорі