Lavanda
Форумчанин
- Дописи
- 560
- Реакції
- 695
- Бали
- 5255
Lavanda не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вот такое СМС мне сегодня прислали (.)(.)Лоан:
"Заборгованість на 22-12-2019 15519.6 грн.
У зв’язку зі своєчасною несплатою боргу та відсутністтю контакту с кредитором, стоїть питання передачі Вашого договору у державні інстанції. Про це буде повідомлений Ваш дільничий. Сьогодні погасіть борг, або зробіть пролонгацію для підтвердження Вашої платоспроможності.
Способи оплати: CCloan"
Явно не дружат ни с логикой, ни со здравым смыслом.
1. Ещё нет месяца просрочки, а уже из 6000 стало 15,5. Откуда такая цифра?
2. Дальше просто перл для филологов: "У зв'язку зі своєчасною несплатою боргу..." Пробачте, а як це несплата може бути своєчасною??? Своєчасною може бути оплата, "грамотєї"!
3. Каким боком участковый к цивильным делам? Нас считают вообще валенками?
4. Ну, а просьба сделать пролонгацию, чтоб подтвердить свою платежеспособность, это просто в вишенка на торт: зачем мне это надо? Наоборот, я хочу подтвердить свою неплатежеспособность и дальше "своєчасно не сплачувати борг".
Кто им эти тупые тексты сочиняет?
"Заборгованість на 22-12-2019 15519.6 грн.
У зв’язку зі своєчасною несплатою боргу та відсутністтю контакту с кредитором, стоїть питання передачі Вашого договору у державні інстанції. Про це буде повідомлений Ваш дільничий. Сьогодні погасіть борг, або зробіть пролонгацію для підтвердження Вашої платоспроможності.
Способи оплати: CCloan"
Явно не дружат ни с логикой, ни со здравым смыслом.
1. Ещё нет месяца просрочки, а уже из 6000 стало 15,5. Откуда такая цифра?
2. Дальше просто перл для филологов: "У зв'язку зі своєчасною несплатою боргу..." Пробачте, а як це несплата може бути своєчасною??? Своєчасною може бути оплата, "грамотєї"!
3. Каким боком участковый к цивильным делам? Нас считают вообще валенками?
4. Ну, а просьба сделать пролонгацию, чтоб подтвердить свою платежеспособность, это просто в вишенка на торт: зачем мне это надо? Наоборот, я хочу подтвердить свою неплатежеспособность и дальше "своєчасно не сплачувати борг".
Кто им эти тупые тексты сочиняет?