CCloan спустя 7 месяцев прислал договор факторинга

Ой...вони самі вже не знають як кому і що....мені лист від єврогроші прийшов що передали єавб...а через пару днів прийшла смс що кредит у єврогроші переуступлено профіткапітал....І кому платить і вірить .хз...
пусть договора переуступки высылают

пусть договора переуступки высылают
Хай не висилають....все одно платить не буду....Там на перед все виплачено....Так що ...де той договір мені якось все одно....
Из папки в папку)
Значить папки спутали....

А мівіна???а конфетки????а кава чай??а фрукти???а мінімалка????а корпоративи за рахунок компаніі????
Это то, что они там обещают за работу?
Ну так это:
hqdefault.webp

А мівіна???а конфетки????а кава чай??а фрукти???а мінімалка????а корпоративи за рахунок компаніі????
у меня от кота в доме больше пользы,
чем от этих уродцев,
на мивину не заработали,
конфетки, это авансом;)

Это то, что они там обещают за работу?
Ну так это:
hqdefault.jpg
Вони крім як пі.....ть нічого не уміють....тільки квакать у трубку і можуть....Сьогодні дитина випадково взяла трубку..Там дама з гофіггоу звонила...Верещала припадочним голосом..коли оплата буде???ви порушили умови договору..Ви будете в розшуку...ви....ви....ви.....і верещить як припадочна......Кажу у вас все????а вона вам цього мало????і відключила звінок...А голосок дівчинки років 20..якій треба підробіток на карантині ....
у меня от кота в доме больше пользы,
чем от этих уродцев,
на мивину не заработали,
конфетки, это авансом;)
В телефоні вони героі....фіг ім а не конфетки.....ригать будуть від конфєток....Сосалка чупа чупс....і то...

только заметила, сообщению автора уже год. :)
чем закончилось?
Моему сообщению год?
Моему сообщению уже 2 года.
Чем закончилось? Хз. Может сдохли (чего искренне желаю и от всей души ССлоан и всем их выпердышам).

Назад
Угорі