CCloan продали долг финфорсу

1.Скільки разів Ви отримали прямі рекомендації ЩО РОБИТЬ??
2.Що реально ви зробили??
3.Ви весь форум тримаєте за бригаду папуг, на коден ваш зляк ми маємо теревенити все те саме??
Слухайте, а до вас ще Ланос з Вольво не приїхджав?? кров свиняча,дюмбель в замок...ні?
А скільки разів ви конкретно надавали мені рекомендації,які папуги ви про що,я тут спілкуюсь з людьми хоча папугу як бачимо тут є ,для чого тоді цей форум?Якщо тут не можна розказувати про те що утворять колектори та запитувати поради?
1.Скільки разів Ви отримали прямі рекомендації ЩО РОБИТЬ??
2.Що реально ви зробили??
3.Ви весь форум тримаєте за бригаду папуг, на коден ваш зляк ми маємо теревенити все те саме??
Слухайте, а до вас ще Ланос з Вольво не приїхджав?? кров свиняча,дюмбель в замок...ні?

Извините, но СБУ ваши заявления до одного известного всем места, они таким не занимаются, только вопросами национальной безопасности, а рядовые случаи они не рассматривают, тут вам скорей дорога к нашим доблестным полициянтам, или на худой конец в прокуратуру.
Беда в том ч
Та не жила б я по місцю прописки і не булоб у мене малої дитини яка відвідує школу,яб теж не переживала і мені булоб весело і смішно з них,але я мама і мені погрожують розправою з дитям вот і шукаю відповіді на усі запитання,переконую себе,шукаю підтримки а що до російських випадків з колекторами то таких випадків не мало і в Україні,і ніхто ні від чого не застрахований,сьогодні вони страшуть а завтра можуть і щось зробити і тоді всі будуть казати у новій темі не вірю це вброс! :facepalm: :dash1:
Я Вас может удивлю! Но тут у большинства форумчан есть дети!!! И любим мы их не меньше чем Вы своего или свою,уже не знаю что правда. (То ребёнок школьного,то дошкольного возраста ((( )
И повторюсь свой вопрос за 4 месяца на форуме, активно общаясь,задавая вопросы и получая ответы,Вы сделали вывод что доки подать надо в СБУ?!!!

Mari.U
"сьогодні вони страшуть а завтра можуть і щось зробити "
Йой, то дивіться, завтра планета Нібіру зіштовхнеться з Землею, погне небесну вісь і звашкодить вашій дитині...
У вас є вибір
1.заплатити
2.не платити
І перший і другий варіант має плюси і мінуси- вибирайте будь який і живіть..
Що ви хочете від дописувачів сайта?? Можете відповісти?

Mari.U
"Честно ...у меня ощущение што жызнь сломана,все идёт под косяк и рассвета не видно....а когда читаю как люди пишут фото росклеели,соседям дзвонят позорят,родным на роботу,ребенку угрожают,ублюдком,выродком называют,ето терор етим человека можно убить ...до чего мы добились? Надо действовать,если мы будем сидеть они будут процветать на нашых слезах... "
Ваш допис??? так чому ви до сих пір не почали "ДЕЙСТВОВАТЬ"??
Так я дію,хто вам сказав що я нічого не зробила,я збираюсь на топ кредит подавати у суд,на фінфорс збираю докази погроз ,смс,записи дзвінків,тепер мені потрібно щоб він під запис назвав що і кому оплатити і з цим всім в СБУ,вони ж не називаються падлюки

А скільки разів ви конкретно надавали мені рекомендації,які папуги ви про що,я тут спілкуюсь з людьми хоча папугу як бачимо тут є ,для чого тоді цей форум?Якщо тут не можна розказувати про те що утворять колектори та запитувати поради?
Я? Давав, коли ви злякались дурника що вкрав чуже фото...
Post automatically merged:

Так я дію,хто вам сказав що я нічого не зробила,я збираюсь на топ кредит подавати у суд,на фінфорс збираю докази погроз ,смс,записи дзвінків,тепер мені потрібно щоб він під запис назвав що і кому оплатити і з цим всім в СБУ,вони ж не називаються падлюки
Напишіть ще в спортлото:dash1:СБУ не займається цією шушарою!! Вам не доходить?? Спіймайте сепара-ідіть в СБУ...тоді допоможуть...

Беда в том ч

Я Вас может удивлю! Но тут у большинства форумчан есть дети!!! И любим мы их не меньше чем Вы своего или свою,уже не знаю что правда. (То ребёнок школьного,то дошкольного возраста ((( )
И повторюсь свой вопрос за 4 месяца на форуме, активно общаясь,задавая вопросы и получая ответы,Вы сделали вывод что доки подать надо в СБУ?!!!
У мене мами друг слідчий,сказав по номеру телефону вичисляє СБУ,і дорога сказав тільки туди або в суд,поліція не поможе

Я? Давав, коли ви злякались дурника що вкрав чуже фото...

Напишіть ще в спортлото:dash1:
Мама проживає зі слідчим який пропрацював в поліції все життя,пораду дав він так як окрім номеру телефону і погроз нічого не має ,вони не кажуть від кого вони,а тільки СБУ знаходить по номеру телефону місцезнаходження, заява в поліцію він сказав не поможе!

У мене мами друг слідчий,сказав по номеру телефону вичисляє СБУ,і дорога сказав тільки туди або в суд,поліція не поможе
Якщо ви знаєте що робить-чого тут виносете людям мізки??
"У мене мами друг слідчий,сказав по номеру телефону вичисляє СБУ " Що вичисляє?? Квадратний корінь з дев"яти???

Мама проживає зі слідчим який пропрацював в поліції все життя,пораду дав він так як окрім номеру телефону і погроз нічого не має ,вони не кажуть від кого вони,а тільки СБУ знаходить по номеру телефону місцезнаходження, заява в поліцію він сказав не поможе!
А може він не слідчим в поліції робив, а кочегаром?? Вибачте що питаю...а яка у Вас освіта?? Бо я зараз почну сипати технічними термінами і боюсь вас ними злякати...

Останнє редагування:
Та хто кому виносить мізки?Я просто спілкуюсь,розказую і запитую думку інших людей,мізки виносите тут саме ви! Достьобуєтесь до кожного поста,ужас....Хто просить вас відповідати чи читати,кому треба відповість,в чому справа????Чи форум тільки для вас і має бути так як хочете ви чи що?А ЩО форум мовчанка називається???

А не говорил что для вычисления номера нужно сперва заявление в полицию подать,а потом полиция на это ещё должна получить согласие?
А сами Вы хоть куда-то обращались? За все это время?
Я вот как "черствый " человек и "безучастная"мать уже была 4 раза в общей сложности в полиции.
Провела беседу с классным руководителем школы.
И не общаюсь ни с кем!!!!!
Только делаю скрины смс если присылают!
Не гуглю всякую хрень в интернете,а изучаю свои права и действующее законодательством.
И у меня 29 МФО плюс банки.
А ещё в добавок я мелкая слабая, мнительная и живу вдвоём с ребёнком!
Так что дорогая моя возьмите себя в руки,включите голову и действуйте!и прекратите разводить панику и пугать тем самым и дезиеформировать новичков форума!!!!!

Не занимается такими мелкими преступлениями СБУ. Местоположение найти могут и полиция, и прокуратура, и остальные правоохранительные органы, но в зависимости по какой статье открыто производство уголовное, и процедура получения разрешения на биллинг номера она очень трудоёмкая, и рассматривается судами и другими органами месяцами, очередь приличная всегда на это разрешение. Это с опыта общения с замом следственного отдела, я Вам рассказываю, друг Вашей мамы некорректно информирует Вас и вводит в заблуждение. И даже если Вы пойдете в СБУ, Вас оттуда отправят в другие органы пониже.

"У мене мами друг слідчий,сказав по номеру телефону вичисляє СБУ " Що вичисляє?? Квадратний корінь з дев"яти???

А може він не слідчим в поліції робив, а кочегаром?? Вибачте що питаю...а яка у Вас освіта?? Бо я зараз почну сипати технічними термінами і боюсь вас ними злякати...
У мене середня спеціальна і вища,ця людина має не одне звання і він далеко не кочегар як ви його назвали,а термінами вам прийдеться лякати мене довго ,дивіться щоб вам не набридло,ви такий розумний від коли стали?Як що ви тут мабуть життя навчило вас термінів)

LeTa

"прекратите разводить панику и пугать тем самым и дезиеформировать новичков форума!!!!! "
Ві правильно сказали, именно отсюда ноги растут..

У мене середня спеціальна і вища,ця людина має не одне звання і він далеко не кочегар як ви його назвали,а термінами вам прийдеться лякати мене довго ,дивіться щоб вам не набридло,ви такий розумний від коли стали?Як що ви тут мабуть життя навчило вас термінів)
Значить ви лякалки коллектирські знаходить навчились..А знайти потрібну інформацію -вам хто не дозволяє?? Покажіть статтю кочегару...

Відколи розумний став...з народження, а по темі- з червня, як знайшов цей сайт і почитав що люди пишуть...я вмію читати і мислити...

Останнє редагування:
А не говорил что для вычисления номера нужно сперва заявление в полицию подать,а потом полиция на это ещё должна получить согласие?
А сами Вы хоть куда-то обращались? За все это время?
Я вот как "черствый " человек и "безучастная"мать уже была 4 раза в общей сложности в полиции.
Провела беседу с классным руководителем школы.
И не общаюсь ни с кем!!!!!
Только делаю скрины смс если присылают!
Не гуглю всякую хрень в интернете,а изучаю свои права и действующее законодательством.
И у меня 29 МФО плюс банки.
А ещё в добавок я мелкая слабая, мнительная и живу вдвоём с ребёнком!
Так что дорогая моя возьмите себя в руки,включите голову и действуйте!и прекратите разводить панику и пугать тем самым и дезиеформировать новичков форума!!!!!
Я також доречі спілкувалась сьогодні із власною керівничкою і пояснювала ситуацію,крові цього я теж консультуюсь із людьми які юридично підковані та знають що рекомендують,на рахунок спілкування з колекторами то я вам пояснюю що у фінфорс я від п'ятниці і не спілкуюсь я з ними а відповідаю і мовчу,говорять і пишуть вони,а я записую та роблю скріни для того щоб використати це потім проти них! А що до новачків то я себе до старічків не відношу,і такий терор в мене почався нещодавно!А для зовсім новачків краще знати на що здатна та чи інша компанія!Всім дуже вдячна за компанію,поради,та стьоб!!!!! Сюди приходиш поспілкуватися, вилити душу,розказати свою історію з цими нелюдами ,а з тебе зроблять деякі професіонали форуму невідомо кого,варто адміністрації звернути увагу на можливість висловлювати свобідно свою думку на форумі!!! Усім добра і тишини! Як бачимо не люди не тільки колектори вони зустрічаються і серед черствих людей!

Я також доречі спілкувалась сьогодні із власною керівничкою і пояснювала ситуацію,крові цього я теж консультуюсь із людьми які юридично підковані та знають що рекомендують,на рахунок спілкування з колекторами то я вам пояснюю що у фінфорс я від п'ятниці і не спілкуюсь я з ними а відповідаю і мовчу,говорять і пишуть вони,а я записую та роблю скріни для того щоб використати це потім проти них! А що до новачків то я себе до старічків не відношу,і такий терор в мене почався нещодавно!А для зовсім новачків краще знати на що здатна та чи інша компанія!Всім дуже вдячна за компанію,поради,та стьоб!!!!! Сюди приходиш поспілкуватися, вилити душу,розказати свою історію з цими нелюдами ,а з тебе зроблять деякі професіонали форуму невідомо кого,варто адміністрації звернути увагу на можливість висловлювати свобідно свою думку на форумі!!! Усім добра і тишини! Як бачимо не люди не тільки колектори вони зустрічаються і серед черствих людей!
І вам добра.... А давайте пруфи ваші подивимись....хто вам пише, що вам пишуть...може і підкажемо щось...

У меня у мами финфорс задалбуют работу звонками ,мастеру и отдел кадров поставили на прозвон. Она не знает как бить,увольняттся из за етих уе.. ков ..нервничает очень. Сама не знаю, какие варианти борьби с ними,если работу достают..

LeTa

"прекратите разводить панику и пугать тем самым и дезиеформировать новичков форума!!!!! "
Ві правильно сказали, именно отсюда ноги растут..

Значить ви лякалки коллектирські знаходить навчились..А знайти потрібну інформацію -вам хто не дозволяє?? Покажіть статтю кочегару...

Відколи розумний став...з народження, а по темі- з червня, як знайшов цей сайт і почитав що люди пишуть...я вмію читати і мислити...
Кочегар тут ти безмозглий,який вміє тільки брати стьобом людей і обзивати,а хто ти ?Ким став ти у своєму житті,як бачимо колегам це була твоя мрія....

Не принимайте так близко к сердцу ни каллов высказывания, ни форумчан)

Кочегар тут ти безмозглий,який вміє тільки брати стьобом людей і обзивати,а хто ти ?Ким став ти у своєму житті,як бачимо колегам це була твоя мрія....
Ви п"яні чи накурені?? Я у вас попросив докази вашої переписки з коллекторами-ви поперли в атаку... Товариш вашої мами не знає хто і як має доступ до телефонів-і ви доказуєте що він все життя проробив у поліціі...
І, до речі, я вас не принижував...але можу почати...

Назад
Угорі