CCloan продали долг финфорсу

Цей номер що вони вказали це не мобільний,думаю можливо якусь реструктуризацію хоч запропонують,не знаю що робити тому й запитую
Извините, но непишите откровеннной йухни, вы же читаете форум и мая месяца...
1.забить на звонилок
2.забить на коллекторов
3.Удалить соцсети
4.Предупредить родственников
5.Забить на звонилок

у данной особы и посильнее цитаты есть
"Наберіть у гугл і подивіться що колектори роблять із дітьми є випадки що спалили,убили,викрали,порізали побили сім'ю, і т.д,Я в ужасі,Я боюсь за дитину,Я вся в боргах,ненавиджу себе за все що я наробила і підставила дитину за це ненавиджу себе найбільше,тепер щодня переживаю,думаю міняти місце проживання,мені страшно!Не знаю як хтось може змінити номер і спати спокійно в невідомості що буде завтра:boredom::sorry::facepalm::facepalm::facepalm::help: "
І що ????Що ви цим хочете показати?Так пишу що думаю,що знаю,що болить,шукаю підтримки,поради,от і все,і що в цьому поганого?

Боюсь їх,от і все :mad: :dash1: :dntknw::facepalm:
А давайте я вам підкину роліки про страшних коллекторів що бьють, грабують...правда російські, але то таке...Будете ще більше боятись...??
Post automatically merged:

І що ????Що ви цим хочете показати?Так пишу що думаю,що знаю,що болить,шукаю підтримки,поради,от і все,і що в цьому поганого?
ВИ читаєте цей сайт з ТРАВНЯ...Що, не дійшло ???

у данной особы и посильнее цитаты есть
"Наберіть у гугл і подивіться що колектори роблять із дітьми є випадки що спалили,убили,викрали,порізали побили сім'ю, і т.д,Я в ужасі,Я боюсь за дитину,Я вся в боргах,ненавиджу себе за все що я наробила і підставила дитину за це ненавиджу себе найбільше,тепер щодня переживаю,думаю міняти місце проживання,мені страшно!Не знаю як хтось може змінити номер і спати спокійно в невідомості що буде завтра:boredom::sorry::facepalm::facepalm::facepalm::help: "
Да я видела!и это после ее история с Моргом. И с учётом того что на форуме около 4х месяцев.а о количестве советов не общаться не читать,и не отвечать от всего форума ей,я вообще молчу.Но нет...она продолжает гнуть свою линию,что приводит к одному и тому же результату,и очередной теме (

О господи,Твоя воля...На кожен калівський "ПЕРДЬ" ви будете створювати тему?? Повидаляйте вайбери, погризіть сімку..ВСЕ!!

Да я видела!и это после ее история с Моргом. И с учётом того что на форуме около 4х месяцев.а о количестве советов не общаться не читать,и не отвечать от всего форума ей,я вообще молчу.Но нет...она продолжает гнуть свою линию,что приводит к одному и тому же результату,и очередной теме (
Та от и я об этом...у меня 5 банков 16 МФО.. и мне ТАКОГО писали-слали-звонили...и сельсовет с соседями подключали, и всех родственников в НБУ в чёрный список ставили, описывали имущество, приезжали МФО исполнители с грузчиками...Детей забирали...

Шановна, а ви самі звідки? Якщо не хочете писати тут-напишіть в особисті

Останнє редагування:
О господи,Твоя воля...На кожен калівський "ПЕРДЬ" ви будете створювати тему?? Повидаляйте вайбери, погризіть сімку..ВСЕ!!
Не нервничайте!!!! Бесполезно! Я тоже душу рвала..объясняла, и весь форум переживал рассказывал ей как и что лучше делать ,чему верить а чему нет,отвечать ли звонить ли!!просили её не разговаривать с ними и по вайберу! !!а потом Бац. ..и тема про Морг!! Прошло время и тема ..про Могилу! Ну и много ещё таких...бац и тадам (.

Помню про Могилу-єто тот *** что на арабском сайте про бороды морду себе украл) :lol:

Публичное обсуждение действий Администраторов или Модераторов

Я нову тему не створювала її створив адмін,Я написала запитання в іншій темі,а адмін створив окрему,чому відповідаю на дзвінки тому що збираю записи розмов з погрозами для подачі заяви в СБУ,про те що погрожують задушити мою малолітню дитину.Поміняти номер і прислухатися до кожного шороху я не можу,Я не спілкуюсь з ними я відповідаю і мовчу ,говорять вони а я записую для подальшого захисту,от і все,Я пишу що знаю а також запитую для цього і є форум і я не бачу в своїх постах чи темах нічого кримінального,можна і рік бути на форумі це проблему не вирішує,мене продавати дибілам почали тільки зараз і моя паніка це норма,всі люди різні,мені є чого проживати повірте

Не нервничайте!!!! Бесполезно! Я тоже душу рвала..объясняла, и весь форум переживал рассказывал ей как и что лучше делать ,чему верить а чему нет,отвечать ли звонить ли!!просили её не разговаривать с ними и по вайберу! !!а потом Бац. ..и тема про Морг!! Прошло время и тема ..про Могилу! Ну и много ещё таких...бац и тадам (.
Тим що я розказую людям що і як роблять одні чи інші колектори і на що вони здатні, може комусь бути корисним,є окремі теми,назва "колектори і колекторські агентства" там я і розказую про те що вважаю за потрібне! А ви придираєтесь до кожного мого слова....

А давайте я вам підкину роліки про страшних коллекторів що бьють, грабують...правда російські, але то таке...Будете ще більше боятись...??

ВИ читаєте цей сайт з ТРАВНЯ...Що, не дійшло ???
Мене продають різним іродам тільки зараз!

Я нову тему не створювала її створив адмін,Я написала запитання в іншій темі,а адмін створив окрему,чому відповідаю на дзвінки тому що збираю записи розмов з погрозами для подачі заяви в СБУ,про те що погрожують задушити мою малолітню дитину.Поміняти номер і прислухатися до кожного шороху я не можу,Я не спілкуюсь з ними я відповідаю і мовчу ,говорять вони а я записую для подальшого захисту,от і все,Я пишу що знаю а також запитую для цього і є форум і я не бачу в своїх постах чи темах нічого кримінального,можна і рік бути на форумі це проблему не вирішує,мене продавати дибілам почали тільки зараз і моя паніка це норма,всі люди різні,мені є чого проживати повірте

Тим що я розказую людям що і як роблять одні чи інші колектори і на що вони здатні, може комусь бути корисним,є окремі теми,назва "колектори і колекторські агентства" там я і розказую про те що вважаю за потрібне! А ви придираєтесь до кожного мого слова....
"Тим що я розказую людям що і як роблять одні чи інші колектори " Та невже??!! А я бачу тільки вереск і лякалки саме з ВАШОЇ сторони..."А знаєте шо страшні коллектори приізжають-грабують -насильнічають(всіх,включно з сусідськими собаками)-дітей забтрають"??? ТАк Я знаю..в їхній хворій уяві..і у вашій теж...

Извините, но СБУ ваши заявления до одного известного всем места, они таким не занимаются, только вопросами национальной безопасности, а рядовые случаи они не рассматривают, тут вам скорей дорога к нашим доблестным полициянтам, или на худой конец в прокуратуру.

Мене продають різним іродам тільки зараз!
А що змінилось?? ЩО, я Вас питаю....
Для мене-нічого...як звонили-то й звонять-я не відповідаю, страшні СМС-то поржать...папером мангал розтоплюю...
Як і робив все це раніше...
Але позитив є-Кешберрі прислав цидулку" заплатіть тіло-і ми вас не знаємо" заплачу обов"язково...як гроші будуть..

В СБУ?Вы серьёзно?
И кстати в школу где учится ребёнок Ваш не звонили ещё?
И простите. ..вы давно на форуме...и знаете,чтоб не было сомнений выставляете сразу пруфы скрины,записи разговор.как делают остальные форумчане!!! Без обид...но мы женщины такие что в панике за ребёнка можем своими словами и приукрасить содержание сообщения,не специально конечно а просто находясь в состоянии шока.

Ви знаєте,якщо я маю бажання вилити душу,чи щось запитати на форумі я це роблю,усі люди різні хтось переживає менше хтось більше і на це є маса причин,але чомусь тут багато людей інколи гірше калла,я ж не пишу кожному персонально,не подобається не читаю і не відповідаю,в чому проблема? На жаль багато наших людей безчуйні і злі!

Ви знаєте,якщо я маю бажання вилити душу,чи щось запитати на форумі я це роблю,усі люди різні хтось переживає менше хтось більше і на це є маса причин,але чомусь тут багато людей інколи гірше калла,я ж не пишу кожному персонально,не подобається не читаю і не відповідаю,в чому проблема? На жаль багато наших людей безчуйні і злі!
1.Скільки разів Ви отримали прямі рекомендації ЩО РОБИТЬ??
2.Що реально ви зробили??
3.Ви весь форум тримаєте за бригаду папуг, на коден ваш зляк ми маємо теревенити все те саме??
Слухайте, а до вас ще Ланос з Вольво не приїхджав?? кров свиняча,дюмбель в замок...ні?

А що змінилось?? ЩО, я Вас питаю....Для мене-нічого...як звонили-то й звонять-я не відповідаю, страшні СМС-по поржать...папером мангал розтоплюю...
Та не жила б я по місцю прописки і не булоб у мене малої дитини яка відвідує школу,яб теж не переживала і мені булоб весело і смішно з них,але я мама і мені погрожують розправою з дитям вот і шукаю відповіді на усі запитання,переконую себе,шукаю підтримки а що до російських випадків з колекторами то таких випадків не мало і в Україні,і ніхто ні від чого не застрахований,сьогодні вони страшуть а завтра можуть і щось зробити і тоді всі будуть казати у новій темі не вірю це вброс! :facepalm: :dash1:

То я Вам не подобаюсь, тому мені не і відповідаєте?! Зрозуміло)

Mari.U
"Честно ...у меня ощущение што жызнь сломана,все идёт под косяк и рассвета не видно....а когда читаю как люди пишут фото росклеели,соседям дзвонят позорят,родным на роботу,ребенку угрожают,ублюдком,выродком называют,ето терор етим человека можно убить ...до чего мы добились? Надо действовать,если мы будем сидеть они будут процветать на нашых слезах... "
Ваш допис??? так чому ви до сих пір не почали "ДЕЙСТВОВАТЬ"??

Назад
Угорі