Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Извините, но непишите откровеннной йухни, вы же читаете форум и мая месяца...Цей номер що вони вказали це не мобільний,думаю можливо якусь реструктуризацію хоч запропонують,не знаю що робити тому й запитую
І що ????Що ви цим хочете показати?Так пишу що думаю,що знаю,що болить,шукаю підтримки,поради,от і все,і що в цьому поганого?у данной особы и посильнее цитаты есть
"Наберіть у гугл і подивіться що колектори роблять із дітьми є випадки що спалили,убили,викрали,порізали побили сім'ю, і т.д,Я в ужасі,Я боюсь за дитину,Я вся в боргах,ненавиджу себе за все що я наробила і підставила дитину за це ненавиджу себе найбільше,тепер щодня переживаю,думаю міняти місце проживання,мені страшно!Не знаю як хтось може змінити номер і спати спокійно в невідомості що буде завтра"
А давайте я вам підкину роліки про страшних коллекторів що бьють, грабують...правда російські, але то таке...Будете ще більше боятись...??Боюсь їх,от і все![]()
![]()
![]()
ВИ читаєте цей сайт з ТРАВНЯ...Що, не дійшло ???І що ????Що ви цим хочете показати?Так пишу що думаю,що знаю,що болить,шукаю підтримки,поради,от і все,і що в цьому поганого?
Да я видела!и это после ее история с Моргом. И с учётом того что на форуме около 4х месяцев.а о количестве советов не общаться не читать,и не отвечать от всего форума ей,я вообще молчу.Но нет...она продолжает гнуть свою линию,что приводит к одному и тому же результату,и очередной теме (у данной особы и посильнее цитаты есть
"Наберіть у гугл і подивіться що колектори роблять із дітьми є випадки що спалили,убили,викрали,порізали побили сім'ю, і т.д,Я в ужасі,Я боюсь за дитину,Я вся в боргах,ненавиджу себе за все що я наробила і підставила дитину за це ненавиджу себе найбільше,тепер щодня переживаю,думаю міняти місце проживання,мені страшно!Не знаю як хтось може змінити номер і спати спокійно в невідомості що буде завтра"
О господи,Твоя воля...На кожен калівський "ПЕРДЬ" ви будете створювати тему?? Повидаляйте вайбери, погризіть сімку..ВСЕ!!І що ????Що ви цим хочете показати?Так пишу що думаю,що знаю,що болить,шукаю підтримки,поради,от і все,і що в цьому поганого?
Та от и я об этом...у меня 5 банков 16 МФО.. и мне ТАКОГО писали-слали-звонили...и сельсовет с соседями подключали, и всех родственников в НБУ в чёрный список ставили, описывали имущество, приезжали МФО исполнители с грузчиками...Детей забирали...Да я видела!и это после ее история с Моргом. И с учётом того что на форуме около 4х месяцев.а о количестве советов не общаться не читать,и не отвечать от всего форума ей,я вообще молчу.Но нет...она продолжает гнуть свою линию,что приводит к одному и тому же результату,и очередной теме (
Шановна, а ви самі звідки? Якщо не хочете писати тут-напишіть в особистіІ що ????Що ви цим хочете показати?Так пишу що думаю,що знаю,що болить,шукаю підтримки,поради,от і все,і що в цьому поганого?
Не нервничайте!!!! Бесполезно! Я тоже душу рвала..объясняла, и весь форум переживал рассказывал ей как и что лучше делать ,чему верить а чему нет,отвечать ли звонить ли!!просили её не разговаривать с ними и по вайберу! !!а потом Бац. ..и тема про Морг!! Прошло время и тема ..про Могилу! Ну и много ещё таких...бац и тадам (.О господи,Твоя воля...На кожен калівський "ПЕРДЬ" ви будете створювати тему?? Повидаляйте вайбери, погризіть сімку..ВСЕ!!
Я нову тему не створювала її створив адмін,Я написала запитання в іншій темі,а адмін створив окрему,чому відповідаю на дзвінки тому що збираю записи розмов з погрозами для подачі заяви в СБУ,про те що погрожують задушити мою малолітню дитину.Поміняти номер і прислухатися до кожного шороху я не можу,Я не спілкуюсь з ними я відповідаю і мовчу ,говорять вони а я записую для подальшого захисту,от і все,Я пишу що знаю а також запитую для цього і є форум і я не бачу в своїх постах чи темах нічого кримінального,можна і рік бути на форумі це проблему не вирішує,мене продавати дибілам почали тільки зараз і моя паніка це норма,всі люди різні,мені є чого проживати повіртеДа я видела!и это после ее история с Моргом. И с учётом того что на форуме около 4х месяцев.а о количестве советов не общаться не читать,и не отвечать от всего форума ей,я вообще молчу.Но нет...она продолжает гнуть свою линию,что приводит к одному и тому же результату,и очередной теме (
Тим що я розказую людям що і як роблять одні чи інші колектори і на що вони здатні, може комусь бути корисним,є окремі теми,назва "колектори і колекторські агентства" там я і розказую про те що вважаю за потрібне! А ви придираєтесь до кожного мого слова....Не нервничайте!!!! Бесполезно! Я тоже душу рвала..объясняла, и весь форум переживал рассказывал ей как и что лучше делать ,чему верить а чему нет,отвечать ли звонить ли!!просили её не разговаривать с ними и по вайберу! !!а потом Бац. ..и тема про Морг!! Прошло время и тема ..про Могилу! Ну и много ещё таких...бац и тадам (.
Чого? Поясніть, будь ласка.мені є чого проживати повірте
Мене продають різним іродам тільки зараз!А давайте я вам підкину роліки про страшних коллекторів що бьють, грабують...правда російські, але то таке...Будете ще більше боятись...??
Post automatically merged:
ВИ читаєте цей сайт з ТРАВНЯ...Що, не дійшло ???
"Тим що я розказую людям що і як роблять одні чи інші колектори " Та невже??!! А я бачу тільки вереск і лякалки саме з ВАШОЇ сторони..."А знаєте шо страшні коллектори приізжають-грабують -насильнічають(всіх,включно з сусідськими собаками)-дітей забтрають"??? ТАк Я знаю..в їхній хворій уяві..і у вашій теж...
Я нову тему не створювала її створив адмін,Я написала запитання в іншій темі,а адмін створив окрему,чому відповідаю на дзвінки тому що збираю записи розмов з погрозами для подачі заяви в СБУ,про те що погрожують задушити мою малолітню дитину.Поміняти номер і прислухатися до кожного шороху я не можу,Я не спілкуюсь з ними я відповідаю і мовчу ,говорять вони а я записую для подальшого захисту,от і все,Я пишу що знаю а також запитую для цього і є форум і я не бачу в своїх постах чи темах нічого кримінального,можна і рік бути на форумі це проблему не вирішує,мене продавати дибілам почали тільки зараз і моя паніка це норма,всі люди різні,мені є чого проживати повірте
Тим що я розказую людям що і як роблять одні чи інші колектори і на що вони здатні, може комусь бути корисним,є окремі теми,назва "колектори і колекторські агентства" там я і розказую про те що вважаю за потрібне! А ви придираєтесь до кожного мого слова....
Извините, но СБУ ваши заявления до одного известного всем места, они таким не занимаются, только вопросами национальной безопасности, а рядовые случаи они не рассматривают, тут вам скорей дорога к нашим доблестным полициянтам, или на худой конец в прокуратуру.
Я нову тему не створювала її створив адмін,Я написала запитання в іншій темі,а адмін створив окрему,чому відповідаю на дзвінки тому що збираю записи розмов з погрозами для подачі заяви в СБУ,про те що погрожують задушити мою малолітню дитину.Поміняти номер і прислухатися до кожного шороху я не можу,Я не спілкуюсь з ними я відповідаю і мовчу ,говорять вони а я записую для подальшого захисту,от і все,Я пишу що знаю а також запитую для цього і є форум і я не бачу в своїх постах чи темах нічого кримінального,можна і рік бути на форумі це проблему не вирішує,мене продавати дибілам почали тільки зараз і моя паніка це норма,всі люди різні,мені є чого проживати повірте
Тим що я розказую людям що і як роблять одні чи інші колектори і на що вони здатні, може комусь бути корисним,є окремі теми,назва "колектори і колекторські агентства" там я і розказую про те що вважаю за потрібне! А ви придираєтесь до кожного мого слова....
А що змінилось?? ЩО, я Вас питаю....Мене продають різним іродам тільки зараз!
В СБУ?Вы серьёзно?
1.Скільки разів Ви отримали прямі рекомендації ЩО РОБИТЬ??Ви знаєте,якщо я маю бажання вилити душу,чи щось запитати на форумі я це роблю,усі люди різні хтось переживає менше хтось більше і на це є маса причин,але чомусь тут багато людей інколи гірше калла,я ж не пишу кожному персонально,не подобається не читаю і не відповідаю,в чому проблема? На жаль багато наших людей безчуйні і злі!
Та не жила б я по місцю прописки і не булоб у мене малої дитини яка відвідує школу,яб теж не переживала і мені булоб весело і смішно з них,але я мама і мені погрожують розправою з дитям вот і шукаю відповіді на усі запитання,переконую себе,шукаю підтримки а що до російських випадків з колекторами то таких випадків не мало і в Україні,і ніхто ні від чого не застрахований,сьогодні вони страшуть а завтра можуть і щось зробити і тоді всі будуть казати у новій темі не вірю це вброс!А що змінилось?? ЩО, я Вас питаю....Для мене-нічого...як звонили-то й звонять-я не відповідаю, страшні СМС-по поржать...папером мангал розтоплюю...

То я Вам не подобаюсь, тому мені не і відповідаєте?! Зрозуміло)Ви знаєте,якщо я маю бажання вилити душу,чи щось запитати на форумі я це роблю,усі люди різні хтось переживає менше хтось більше і на це є маса причин,але чомусь тут багато людей інколи гірше калла,я ж не пишу кожному персонально,не подобається не читаю і не відповідаю,в чому проблема? На жаль багато наших людей безчуйні і злі!