CCloan продали долг финфорсу

Mari.U

Форумчанин
Дописи
397
Реакції
89
Бали
5125
Mari.U не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дзвонила до мене їхня роботающяя)Сказала заплати тіло кредиту а вона мені 3000 спише а решту розіб'є а там 22000 дала час до кінця місяця,я не оплатила вона подзвонила сказала що хоче щоб я вмерла ,щоб я повішалась і скинула їй фото у вайбер))Вчора прийла смс так як трубку не беру а вайбер удалила пишуть срочно звяжіться з нами так як ваш договір буде продано.Що далі від них очікувати,є такі хто їм не платить і не спілкується ,як вони діють,що витворяють?

Просрочка у них с 04.06. Первое время звонил какой-то Евгений, почему то маме звонил чаще, чем мне! Грубил и посылал ее. Потом начал этот же тип звонить, и представлялся разными отделами, хотя один и тот же человек))). Сейчас сумма остановилась на 12930 грн. Тело 6000, оплат пролонгаций было на 12000. Пока тишина, жду пока продадут финфорсу, или кому там они продают?

Дзвонила до мене їхня роботающяя)Сказала заплати тіло кредиту а вона мені 3000 спише а решту розіб'є а там 22000 дала час до кінця місяця,я не оплатила вона подзвонила сказала що хоче щоб я вмерла ,щоб я повішалась і скинула їй фото у вайбер))Вчора прийла смс так як трубку не беру а вайбер удалила пишуть срочно звяжіться з нами так як ваш договір буде продано.Що далі від них очікувати,є такі хто їм не платить і не спілкується ,як вони діють,що витворяють?
Мене продали в кінці липня, просрочка з квітня. Писала в Нацком 17.07.19, прийшла відповідь, що все гаразд, а якщо є якісь докази, що були проплати, то вислати їм копії квитанцій. Продовженнями я їм виплатила до 10000 тисяч, але розумію, що доказувати щось немає сенсу.

Мене продали в кінці липня, просрочка з квітня. Писала в Нацком 17.07.19, прийшла відповідь, що все гаразд, а якщо є якісь докази, що були проплати, то вислати їм копії квитанцій. Продовженнями я їм виплатила до 10000 тисяч, але розумію, що доказувати щось немає сенсу.
Кому продали,колажі або ще якісь пакості робили?

Мне сегодня позвонила дамочка с номера 093170... (Екэш), но представилась коллектором, из 1500 сейчас 5500, требует оплату, угрожает полицией по уголовке. Я ей объяснила, что могу только тело оплатить, %% уже оплатила пролонгациями. Если что-то не устраивает, подавайте в суд, она бросила трубку.
Наверное, сейчас будет терроризировать родителей и всех по списку.
Чего от них можно ожидать?
И как вести себя с ними дальше?

Не плачу в ccloan с конца января. Поначалу звонили, пугали. Видать поняли что бесполезно... В мае продали финфорсу (пришла смс). Теперь периодически приходят смс с просьбой связаться с ними... наивные)))

пришло от Фигфокса отакое..начать нервничать?? или написать что -то в ответ
Шановний клієнте,​
Ви порушили взяті на себе зобов’язання за кредитним договором, укладеним між Вами та ТОВ «ССЛоун» (далі – «Кредитний договір»). Заборгованість за Кредитним договором була відступлена ТОВ «ФінФорс» згідно Договору відступлення прав вимоги № 40071779-14 від 30.07.2019 р., укладеного між ТОВ «ССЛоун» та ТОВ «ФінФорс».
Терміново спатіть борг за реквізитами:
Отримувач: ТОВ «ФІНФОРС»
ЄДРПОУ: 41717584
Банк: АТ «ОТП Банк», МФО 300528
Рахунок: 26508455000535
ОБОВ’ЯЗКОВО зазначте Ваш ІПН та номер кредитного договору
Заборгованість ви також можете погасити через IBOX, на сайті www.ipay.com за допомогою банківської карти.
У разі не сплати боргу до 15.08.2019р. будуть застосовані заходи примусового стягнення, зокрема :
- Подача заяви в правоохоронні органи про відкриття кримінального провадження згідно зі ст.222 Кримінального кодексу України Шахрайство з фінансовими ресурсами (кримінальна відповідальність настає від 192,10 грн.)
- Подано позов до суду про стягнення заборгованості, що автоматично збільшить борг на суму судових витрат
- Накладено штраф за ініціювання судової роботи у розмірі 10% від суми заборгованості
- Накладено заборону виїзду за межі України
ТОВ «ФінФорс» 0800753775
Борги треба повертати

Шановний клієнте,​
Ви порушили взяті на себе зобов’язання за кредитним договором, укладеним між Вами та ТОВ «ССЛоун» (далі – «Кредитний договір»). Заборгованість за Кредитним договором була відступлена ТОВ «ФінФорс» згідно Договору відступлення прав вимоги № 40071779-14 від 30.07.2019 р., укладеного між ТОВ «ССЛоун» та ТОВ «ФінФорс».
Заборгованість ви також можете погасити через IBOX, на сайті www.ipay.com за допомогою банківської карти.
У разі не сплати боргу до 15.08.2019р. будуть застосовані заходи примусового стягнення, зокрема :
- Подача заяви в правоохоронні органи про відкриття кримінального провадження згідно зі ст.222 Кримінального кодексу України Шахрайство з фінансовими ресурсами (кримінальна відповідальність настає від 192,10 грн.)
- Подано позов до суду про стягнення заборгованості, що автоматично збільшить борг на суму судових витрат
- Накладено штраф за ініціювання судової роботи у розмірі 10% від суми заборгованості
ТОВ «ФінФорс» 0800753775
Борги треба повертати
Прочтите статью и сопутствующие ей и все поймете)

"Прочтите статью "
Вы имеете ввиду статью УК 222 ??? Так она и не может быть применима к отношению МФО и мной, так как она описывает БИЗНЕС

А подраконить, типа дайте договор переуступки с мокрыми печатями?
Или ну их нах? Не трогай говно--вонять не будет???

"Прочтите статью "
Вы имеете ввиду статью УК 222 ??? Так она и не может быть применима к отношению МФО и мной, так как она описывает БИЗНЕС
Никакие статьи что они шлют не могут быть применены ,только если заведомо не оформлялись на чужие доки,или если подделали их,а я так понимаю что подделать можно только прописку,остальное по ИНН пробивается. Да при смене прописки надо кстати в налоговой перевыпускать инн. (Номер не сменится,просто обновляются данные в реестрах)

Шановний клієнте,​
ТОВ «ФінФорс» 0800753775
Борги треба повертати
Так вы же никаких договоров ни с кем не подписывали, да и приведенная статья из серии "не-пришей-козе-рукав". Жалко, что не указали конкретные суммы, невозможно рассматривать это письмо как требования вымогателей :( Осторожные, с**и.

Не плачу им с 17 го года, продали финфорсу, а они уже передали меня кредит экспресс, кроме писем никаких телодвижений

( . )( . ) ніяк не пробивали мою броню.Через 3 місяці продали Фінфорсу.Ці аутисти в рази цупкіші ... падлюки понаходили знайомих і обзвонили, поприсилали коллажі (зрозуміло якого змісту) людям яких я ледь знаю - і це швидше ніж прийшов заказний лист про переуступку.
3,14дараси ще ті... Проте : "Врагу не здаётся наш гордый Варяг!!!" :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

( . )( . ) ніяк не пробивали мою броню.Через 3 місяці продали Фінфорсу.Ці аутисти в рази цупкіші ... падлюки понаходили знайомих і обзвонили, поприсилали коллажі (зрозуміло якого змісту) людям яких я ледь знаю - і це швидше ніж прийшов заказний лист про переуступку.
3,14дараси ще ті... Проте : "Врагу не здаётся наш гордый Варяг!!!" :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Фигфорс я пережила, а они меня нет) слабаки, продали кредит экспресс, ну и ладно. Поборемся)

Назад
Угорі