Cashberry зробило розсилку в інстаграмі по всім друзям брата та його дружини.

C
А то они МФО может что-то делать в инстаграмме

У меня просто его никогда нет и не было, Да Я Такой Существую )

Я думал что инстаграмм защищен от них МФО, и знакомым говорю что в инстаграмм не лаязят МФО
С какого перепугу защищен?! Инстаграм, как филиал) Фейсбука, по которому очень даже шарятся МФО, нифига не защищен)

C

С какого перепугу защищен?! Инстаграм, как филиал) Фейсбука, по которому очень даже шарятся МФО, нифига не защищен)

Понятно

Нет меня нигде и не было
Умные люди учили еще когда это все начиналось
и говорили не надо, а мудрых нужно слушать
Спасибо старым полковникам, респект и уважание палканам )

Понятно

Нет меня нигде и не было
Умные люди учили еще когда это все начиналось
и говорили не надо, а мудрых нужно слушать
Спасибо старым полковникам, респект и уважание палканам )
Соцсети и жизнь напоказ - сомнительное мероприятие) Есть у вас кредиты или нет) Я в свое время, лет 12 назад, туда сунулась друзей потерянных поискать, помогло) Ну, и все как бы. Теперь рассматриваю социальные сети только в ключе продвижения бренда, возможно, в моем случае персонального бренда и то не светит))) МФО, падлы) А постить все подряд, закидывать туда по 100500 фото и т.д. - это бред

Соцсети и жизнь напоказ - сомнительное мероприятие) Есть у вас кредиты или нет) Я в свое время, лет 12 назад, туда сунулась друзей потерянных поискать, помогло) Ну, и все как бы. Теперь рассматриваю социальные сети только в ключе продвижения бренда, возможно, в моем случае персонального бренда и то не светит))) МФО, падлы) А постить все подряд, закидывать туда по 100500 фото и т.д. - это бред

да тоже есть но там под Левыми никами все
для Поиска

Да надо было удалиться из соц.сетей,неужели Вам не дошло,тут на форуме сплошь и рядом предупреждали!
То ж я і видалилася, але вони ні. Тому їм зробили розсилку, а не мені)))
То ж я і видалилася, але вони ні. Тому їм зробили розсилку, а не мені)))
Уважно читайте

Тю...
Вы главное не воспринимайте всю свою ситуацию с мфо как проблемы огроменного масштаба, воспринимайте их как например наступить на ґарбузик ногой,если у Вас в среде Вашего обитания имеются такие. (Лойс с того кто понял что за ґарбузики такие))))
Крч, просто выдохните и попейтей чаю.
У меня с кэшберри тоже была история - эта история заставила даже сходить в полицию с соседями) Потратил два часа своего времени и всё.
Просто перестройте свое восприятие ситуации - не Вы чего то там взяли и не отдали,а Вам кто то звонит, пишет о Вас гадости и тд.
Удачи))))
Здравствуйте сто с соседями произошло?

Мне писали в Вайбере , угрожали и хамили . Я нашла номер какого-то главного наделала скринов , задрачивала их что какого xepa так со мной обращаются и что буду подавать на них в полицию, так они сразу стали нежными и извинения просили
По итогу оказалось что от ихнего лица кто-то другой пишет кто брал займ у Ники есть просрочка

Мне писали в Вайбере , угрожали и хамили . Я нашла номер какого-то главного наделала скринов , задрачивала их что какого х*ра так со мной обращаются и что буду подавать на них в полицию, так они сразу стали нежными и извинения просили
По итогу оказалось что от ихнего лица кто-то другой пишет кто брал займ у Ники есть просрочка
Вы поверили?

Тема була створена через тиждень після просрочки. Відтоді пройшло 2 місяці.
Ви кажете, тиждень просрочки. В коментах - більше 2 місяців. Це як?
Зрозуміла про що ви)) От і я про це) брешуть як дихають. Та і не важливо це)
Тема була створена через тиждень після просрочки. Відтоді пройшло 2 місяці.

Зрозуміла про що ви)) От і я про це) брешуть як дихають. Та і не важливо це)
У них одна брехня брудніша іншої

Як один із багатьох варіантів

Переводи по Приват банку
хто кому переводить гроші
ця інйормація як і все в Приват продається

Все що в приват продається, абсолютно все
У меня долг по Дельте, проданный ЕАПБ, как только у меня через Приват платеж проходит, так эти уpoды начинают звонить. Не плачу уже лет пять. Заблокировали мне карты все, кроме зарплатной и испоганили кредитную историю. В дельта банке долг остался 3500, перестала платить после того, как мои платежи перестали доходить до адресата. Например, заплатила в последний раз 400 грн , на счет не пришли. А где мои деньги? А нету. Как искать-никак. Ну и на х*р идите тогда.

Пройшлися по контактним моїх брата та його дружини. Понаписували гадості їхнім друзям в інстаграмі. І не просто в дірект, а в коментарях під публікаціями.
У мене, теж таке було, в брата в інсті. написали "свої казки" всім друзям під фото. Я з цього посміялася і все, хай гуляють. А ще знайшли мою сестру вконтакті, і її друзям почали писати що вона взяла кредит ( хоча вона ніколи ніде кредитів не брала). От і хай гуляють вони взагалі відморожані, аферисти. Я з ними не спілкуюсь і не звертаю на них увагу, але з однієї сторони дякую всім цим недоумкам, я навчилась жити на пофігізмі, і не думати про те що скажуть люди.

Кешбері - це був мій перший страшний не тільки сон, але і реальність. Досвіду не було. Платив їм пролонгації, переплатив 3 тіла кредиту. Потім я почав не вивозити все це, сів і сказав собі, досить їх кормити, я тупо собі сказав СТОП. Я плюс мінус знав, які будуть наслідки. Соцмережі в мене були закриті, ще до цієї ситуації, причому всі і друзі і публікації, кароч все. Ну з першого дня просрочки почали телефонувати до мене, на роботу, до батьків - кожну хвилину, тупо дзвінок за дзвінком. Потім почали дзвонити моїм сусідам, де батьки проживають, смс їм в вайбері відправляти, влаштували такий переполох, що мій батько дзвоне, матюкається, в істериці. Вони з мого батька зробили колектора, він почав мені кожного дня телефонувати і задовбувати типу «ти вирішив питання з цим кредитом?», а це був квітень 20 року, рік тому назад, карантин, сидимо вдома, і ще тут ця смердота. Ну я відразу все ковтав, то що мені батько там вкручував свій негатив і матюччя, а потім подумав, скільки він з мене буде знущатися і скільки мене ще буде принижувати. Він коли подзвонив, я йому просто закрив рот, сказав, що я сам вирішу своє питання, єдине чим ти мені зараз можеш допомогти - це не спілкуватися з ними і перед сусідами теж не виправдовуватися і взагалі нічого не пояснювати, на що він мені кричав, що типу в мене все так просто, Короче я вислуховував це довго. Потім все таки завдяки моєму терпінню і витримці я спокійно йому по-трішки доносив інформацію, звісно правдиву, що то все вони накручують і більшість інформації говорять не правдивої. Пройшло пару неділь, вони побачили, що не можуть вплинути через моїх батьків і сусідів ( хоча мені на тих сусідів накласти чесно кажучи ), почали шерстити соцмережі, а в мене все закрито бляха, от не повезло. І тут один мій прокол: в фейсбуці на аві була моя фото я її не прибирав, вона була без лиця, я тільки не видно лиця бо був повернутий в бік і голова нагнута, Короче ну що там по фото не поймеш хто це і шо це, а от я протупив, що цю фотку лайкали і лайки видно навіть якщо сторінка повністю закрита, ти нажимаєш на фото профілю тобі вона відкривається і бац там лайки їдріть твою на ліво) там тих лайків було не так і багато, штук 20. Що вони почали робити: зі сторінки якоїсь тьолочки, звісно фейкова, ця примара почала людям, які лайкали мою фото на аві, а це мої знайомі-друзі, писати ввічливо без матів, тут прям здивувала, що їй надокучують дзвінками і смсками з компанії Кешбері за мій кредит, а вона не може зі меою зв’язатися, типу що я не виходжу на звязок і т д, що вона бідненька сидить вдома з маленькою дитиною і іі вже дістали, типу я бачу що ви друзі з ним, то передайте йому цю інформацію, щоб вийшов на звязок. Мені відразу мої друзі кинули скріни цієї переписки і запитали чи в мене все добре, я відповів так все чудово, це якісь шахраї заблокуйте іі і пожалійтеся на неї фейсбуку. Потім моїй мамі в фейс написав один ypoд, що вона виростила тряпку, а не сина, щоб я не ховався за мамчтнею спідницею. Звісно ніхто їм не відповідав, а відразу блокували. Матір звісно була не задоволена і плакала, ну короче, тільки із-за батьків я оплатив, бляха, 19 штук гривень. Щоб вони відстали. Ну потім пройшло недільки 2 і знову повалилися дзвінки, смс, але на телефон і більшість мені і батькові. Що хочу сказати, якщо Ви вже взяли кредит в мфо, відразу закривайте свої мережі, всі, видаляйте фото навіть на авках. Навіть якщо Ви впевнені, що повернете кошти, всеодно зробіть це, бо буває все по-іншому, ти плануєш віддати, віддаєш, все чудово, а потім думаєш якого хріна, щось дуже багато…

Сьогодні написали всім кого знайшли. Увага розшук допоможіть встановити місце знаходження! А потім повідомлення в вайбері давайте домовлятися реструктуризація.

Сьогодні написали всім кого знайшли. Увага розшук допоможіть встановити місце знаходження! А потім повідомлення в вайбері давайте домовлятися реструктуризація.
Після такого я б їм не платив ні копійки. Зараз я маю на увазі, навчений вже.

Назад
Угорі