Cashberry зробило розсилку в інстаграмі по всім друзям брата та його дружини.

Щось нічого,не зрозуміла
Пройшлися по контактним моїх брата та його дружини. Понаписували гадості їхнім друзям в інстаграмі. І не просто в дірект, а в коментарях під публікаціями.

Вимагання. Сказали, що вся сім'я буде відповідати. Це 3 статті. Тому будемо пробувати карати. Тим більше, не з простого акаунту вони це скинули, а з їхнього офіційного. Тому вони не зможуть сказати, що то не вони.
Н
А що акаунти не закриті у них?
Нажаль,ні
В кабінеті Кешберрі,прив'язанний Ваш фб?
Ні
Вимагання. Сказали, що вся сім'я буде відповідати. Це 3 статті. Тому будемо пробувати карати. Тим більше, не з простого акаунту вони це скинули, а з їхнього офіційного. Тому вони не зможуть сказати, що то не вони.
Н
Нажаль,ні

Ні
У мене все закрите

Н
Нажаль,ні

Ні

У мене все закрите
Скріни зробили?

А скільки ж у Вас просрочки?
Та тиждень
Так, зробили всі скріни. Люди ж в шоці, почали їм писати із запитаннями та скрінами. Ох і репутація ж у мене буде! Я їм платила пів року пролонгації
Мені тільки телефонують на 2 номери, і вже реструктуризацію пропонують... Саме більше їх боюсь...
Я навіть не очікувала, що так буде. А уявити, скільки у мене ще кредитів. Це страшно подумати

Та тиждень

Так, зробили всі скріни. Люди ж в шоці, почали їм писати із запитаннями та скрінами. Ох і репутація ж у мене буде! Я їм платила пів року пролонгації

Я навіть не очікувала, що так буде. А уявити, скільки у мене ще кредитів. Це страшно подумати
А тепер ні копійки.....

Один з них. А таких штук 20

Вкладення

• S01002-085045.webp
    S01002-085045.webp
    100.9 Кб · Перегляди: 567
Цікаво, ким же ведеться допит сусідів? ?
Їхніми спЄціалістами мєжгалактічєского отдєла?
Я їм платила пів року пролонгації
Сподіваюся,що лише їм платили півроку пролонгації.

Назад
Угорі