Виктория Сергеевна
Форумчанин
- Дописи
- 38
- Реакції
- 47
- Бали
- 158
Виктория Сергеевна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прямо під фото в коментах. Йдемо в поліцію
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Щось нічого,не зрозумілаПрямо під фото в коментах. Йдемо в поліцію
а там шо?Прямо під фото в коментах. Йдемо в поліцію
Пройшлися по контактним моїх брата та його дружини. Понаписували гадості їхнім друзям в інстаграмі. І не просто в дірект, а в коментарях під публікаціями.Щось нічого,не зрозуміла
В кабінеті Кешберрі,прив'язанний Ваш фб?Пройшлися по контактним моїх брата та його дружини. Понаписували гадості їхнім друзям в інстаграмі. І не просто в дірект, а в коментарях під публікаціями.
Вимагання. Сказали, що вся сім'я буде відповідати. Це 3 статті. Тому будемо пробувати карати. Тим більше, не з простого акаунту вони це скинули, а з їхнього офіційного. Тому вони не зможуть сказати, що то не вони.а там шо?
Нажаль,ніА що акаунти не закриті у них?
НіВ кабінеті Кешберрі,прив'язанний Ваш фб?
У мене все закритеВимагання. Сказали, що вся сім'я буде відповідати. Це 3 статті. Тому будемо пробувати карати. Тим більше, не з простого акаунту вони це скинули, а з їхнього офіційного. Тому вони не зможуть сказати, що то не вони.
Н
Нажаль,ні
Ні
Скріни зробили?Вимагання. Сказали, що вся сім'я буде відповідати. Це 3 статті. Тому будемо пробувати карати. Тим більше, не з простого акаунту вони це скинули, а з їхнього офіційного. Тому вони не зможуть сказати, що то не вони.
Н
Нажаль,ні
Ні
У мене все закрите
Та тижденьА скільки ж у Вас просрочки?
Так, зробили всі скріни. Люди ж в шоці, почали їм писати із запитаннями та скрінами. Ох і репутація ж у мене буде! Я їм платила пів року пролонгаціїСкріни зробили?
Я навіть не очікувала, що так буде. А уявити, скільки у мене ще кредитів. Це страшно подуматиМені тільки телефонують на 2 номери, і вже реструктуризацію пропонують... Саме більше їх боюсь...
А тепер ні копійки.....Та тиждень
Так, зробили всі скріни. Люди ж в шоці, почали їм писати із запитаннями та скрінами. Ох і репутація ж у мене буде! Я їм платила пів року пролонгації
Я навіть не очікувала, що так буде. А уявити, скільки у мене ще кредитів. Це страшно подумати
Скріни покажіть коментівПрямо під фото в коментах. Йдемо в поліцію
Звикайте?Ох і репутація ж у мене буде!
Правильно,досить годувати мільярдерів!Тепер їм ні копійки не заплачу
Додіки?Один з них. А таких штук 20
Цікаво, ким же ведеться допит сусідів? ?Один з них. А таких штук 20
твapu уродские.Один з них. А таких штук 20
Їхніми спЄціалістами мєжгалактічєского отдєла?Цікаво, ким же ведеться допит сусідів? ?
Сподіваюся,що лише їм платили півроку пролонгації.Я їм платила пів року пролонгації